Bekleyen her şey soğur.

Konu sahibi son olarak 2214 gün önce görüldü
Bir insana yüzde yüz güvenmekle yüzde doksandokuz güvenmek arasında dağlar kadar fark vardır.
Çünkü eksilen yüzde birin nerede eksildiğini bilemezdin.
Ve dünyanın bütün kazıkları o "bir"in içinde saklanabilirdi.

Bazıları benim hakkımda ağzı çok bozuk
diyormuş. Ahh keşke sizin de tek bozuk olan
yeriniz ağzınız olsaydı!

Bu güzel sayfanin sahibini tekrar burada görmek ne güzel. (: Iyi ki geldin. Son günlerde giden iki insan icin üzülmüstüm. Dönmenize cok sevindim. Bu da benden olsun:

Incinmesin diye sakindiklarim, kirilmasin diye ugruna canimi yaktiklarim bunu ne kadar umursadi? Simdi burada durmus kendime bir daha kimseye deger vermemek üzere telkinlerde bulunuyorum. Bunu kirik bir kalp, incinmis bir ruhla ve bir daha kimseye güvenemeyecek olmanin üzüntüsüyle yapiyorum. Bunu bana nefret ettiklerim yapamadi, bunu bana beni sevmeyenler yapamadi. Kahrolasi; en sevdiklerim, bunu bana hep en sevdiklerim yapti, en çok sevdiklerim.. onlari öldürmek isterdim ama..
canlari yakar diye korkuyorum, gögüs kafeslerini kirip kalplerini disari çikartmak isterdim ama..
Bu onlari incitir diye korkuyorum..

ö.s.ö

hoşbuldum canım :) teşekkür ederim paylaşımın için :)

İZMİR GİBİYİM ARTIK ; GÜLMEYİ ALSANCAK'da BIRAKTIM COŞKUYU KARŞIYAKA DA ASANSÖR KADAR YORGUN AGORA KADAR YIKIK EŞREFPAŞA KADAR BELALI BASMANE KADAR VEDALARA ALIŞIK KEMERALTI KADAR KALABALIK YALI KADAR CEFAKAR...İZMİR GİBİYİM YANİ UZAKTAN IŞIL IŞIL AMA ASLINDA YORGUN VE HERŞEYE RAĞMEN SAAT KULESİ GİBİ DİMDİK AYAKTA !!!

:P

Kuş konduğu dalın kırılmasından korkmaz...!
Çünkü güvendiği dal değil "Kendi" kanatlarıdır...!

Bugün halledemedigimiz bir sorunun nedeni, dün onu dogru yapmak için zaman ayirmamis olmamızdır.

UYKUNUN ÖNEMİ
-Sen iyi değilsin
+Uykumu alamadım.
-Neden mutsuzsun
+Uykum var
-Neden sinirlisin
+Uykum var
-Üzgün gibisin
+Uykum var

mal,mülk,mekan sahibi olmak demek kimseyi bambaşka biri yapmasınn..
maddi değerlerin ömrü azdır, tükendiinde elde kalacak olan tek şey yine maneviyattırr..bi selamı çok görmeyin mesela!

Kötü yaratılışlı kişi Allah'a yalvaramasın diye Allah ona dert keder vermez. Unutma; Firavun 'un başı bir kez bile ağrımadı.

"En kötüsü ne biliyor musun? İnandığın her şeyin yalandan ibaret olduğunu fark etmek."

Belki de hayatımızı değiştirecek insanlar, yolda yürürken sessiz sedasız geçmişlerdir yanımızdan..

~Something Borrowed~

Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin. Ben öyle yaptım. Hep yürüdüm. Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin. Sen yürüyüp gideceksin. Anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki! Bilirsin ben iyi yürürüm.

"Yaşamın tesadüfleri daha mantıksızdır
romanların tesadüflerinden"

Ve insan ancak dili kadar edeblidir. Bilmediği kelimeler kadar edepli, bildiği kelimeler kadar da edepsizdir. İnsan olan her hesabı aşar da bir kendi sözcüklerinin ağırlığı altında ezilir.

darknessbysadmadwomancop.png

Ama dur, gitme!...
Şu topraklarımda dalgalanan sancağını indir, öyle git!
Yüreğimden sevdanı, dilimden adını sök de git!
Ciğerimden kokunu, gönlümden gözlerinin okunu çek de git!

Geri