Bekleyen her şey soğur.

Konu sahibi son olarak 2213 gün önce görüldü
Bir kadını sokak ortasında dövebilirsin, hatta öldürebilirsin!.. Ama öpemezsin.. Öpersen toplum tepki gösterir, çünkü değerleri olan bir toplumuz..

Aaa ben çok güzel bir sayfa olmuş :) takipte kalıcam ilk paylaşım mutheşem :)

-Bildiğini düşündüğünden daha fazlasını biliyorsun ve şu an bilmek istediğinden daha azını biliyorsun.''

"Hayata bir anlam yüklemek için yaşarken, sonuna gelindiğinde hayatın kendisinin bir anlam olduğunu anlayacağız..."

Sorun ne biliyormusun? Sorun senin kurduğun hayallerini,bir başkasının bakkaldan ekmek alır gibi gerçekleştirmesi..Hem de hiç hakketmeden..

Artık daha az seviyorum seni
Unutur gibi
Ölür gibi
Daha az..

İkimiz de hatalar yaptık. Hatalar insan içindir. Önemli olan ders alabilmek... Ben, o dersi çoktan aldım sevgili. Ama bendeki tecrübe, biz olmaya yetmedi. Kaldı ki bazen akıl yetmiyor tecrübeye, zaman da istiyor... Hem de uzun zaman. Hayattaki tecrübelerimin bana gelecekte neler getireceğini bilemem ama geçmişteki hatalarımın benden neler götürdüğünü çok iyi biliyorum.

Hiçbir ordu, vakti gelmiş bir fikir kadar güçlü değildir

Zaman geçer, ömür geçer, durakta beklediğin otobüs geçer, dolaptaki ilaçların son kullanma tarihleri geçer, gövdende hissettiğin ağrı geçer, biraz uzansan yorgunluğun geçer, puan sıralamasında tuttuğun takım diğerlerini geçer, makineye attığın kıyafetlerin renkleri birbirine geçer, kırdığın ceviz kırkı geçer, boyun yaşıtlarını geçer, borcun kazancını geçer, faturaların son ödeme günü geçer, pencereden güneş geçer, aklından binbir türlü düşünce geçer, beklersen arkandan gelenler seni geçer, boynuz kulağı geçer, üstünden bulut geçer, ağlarsan geçer...

o,
geçmez!

Kazım Baran Yılmaz

Bu da benden olsun. (:

Boşuna mı müjdelendi o ayet;
''İnnallahe ma'as-sabirin''
-Allah sabredenlerle beraberdir.

Hiç kimse ile tesadüfen karşılaşmazsınız. Tesadüf diye bir şey yoktur. Hiçbir şey şans eseri olmaz. Hayat, şansın ve tesadüfün ürünü değildir.

Bir sıcak söz. Bir demlik çay. . Sevmek bu kadar kolay…

Ne zaman olumlu bir gelişme olsa, hemen ardından gelen olumsuz bir durumla hayatımdaki proporsiyonu ayarlayan bir kaderim var.

"Hayatı seviyor musun?
Öyleyse zamanını israf etme,
çünkü hayatın yapıldığı madde zamandır."

Benjamin Franklin

Ne kadar akıllı olursan ol, kalbin seni salaklaştırabiliyor.

Geri