Bekaret sizin için ne kadar önemlidir?

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Konuyu acan sensın özellıkle Bır admın olarak
Asağidakı alintıyı beğenen sensın
Kardeşim Dul biri ile kendi isteğiyle kızlık zarını vermişi nasıl bir tutabiliyorsun şaşırıyorum sonuç olarak Hz. Hatice Annemiz duldu bunda ayıp, hor görülecek bir şey yok ama kendi rızasıyla o işi yapmış bir insana sen nasıl karım diyebileceksin yok gidin sevişin edin diyorsun senin bacın sülalende bayan yok mu onlara da mı aynı şekilde yol gösteriyorsun
ve son olarak bu postu yazanda sensın Kesinlikle haklısın. Herkes kendi temizliği kadarını isteyebilir.

bunda bı kasıt aramam lazım değilmı sence

ve ayrıca Emre de okuyor konuyu . ve sildiği postlarda bırını beğenen sensın .

amacım senı desifre değil . amacım su neden ıkı gun ıcınde bu kadar fıkırlerın değişti . ben onu oğrenmek ısdedım doğal olarak senden sevgili admın arkadasım .

varmı bu değişikliğin bir sebebi .

Ohaaa bütün sırrımı deşifre ettin ufff

Pekı. goruslerını bılıyorum. Tamamen zıt goruse sahıbız. Bu demek değildır`kı senı sevmeyeceğim veya senın benı sevmeyecen ama sana sunu solerım sana bak kendı kelımelenle celişiyorsun

Serasker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kesinlikle haklısın. Herkes kendi temizliği kadarını isteyebilir.

Bende sana dıyorum kı Eğer Hıcbır kız veya hayat kadını ıle beraber olmadiysan bunu bakreliği veya bekaretı sorgulayabilirsin.

Ama diyorsan`kı hala ben Bakır değilim .

O zaman sende temız değilsın Serasker .)

sana senın lafınla sana cevap verıp konuyu kendı adıma kapatıyorum

Herkes kendi temizliği kadarını isteyebilir.
sende kendın kadar mılletın bekaretını sorgula

kolay gelsın
kolay qelsın

Cankat görüşlerim haka aynı değişmedi :)

Cankat vallahi alıntı ve kırmızı yazılar arasında boğuldum ne dediğini anlamadım ama madem sordun söyleyeyim. Ben evlendim ve bakirdim. Şuandada evliyim zaten bilmediğin için söylüyorum. Biraz daha detay vereyim 1 de çocuğum var.

Kim dokunduysa sana, ona git.

Benim icin onemlidir.

Ben bu yasima kadar kadife kutularda sakladiysam.d

Bakire isterim. Yapacak birsey yok.

Haklısınız erkekler istediği kişilerle yatar kalkar. Kiminle ne yapmış önemli değildir.
Bakirsin , bakir birini arıyorsun.
Bakir değilsin ama bakir birini arıyorsun.

Kadın sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil. Sizin kadına verdiğiniz bir hükmü taşımak zorunda değil. Bekaret önemli..
Neden erkek de kendine bakmiyor?

Namusu, bekareti bacak arasında arayacak kadarsınız.
Çünkü yetişme tarzınız belli.

Milli olabilmek için, babanız, abiniz, amcanız her türlü sizi genel evine götürüp yine bir kadının koynuna sokabiliyor. Neden? Çünkü o erkek. Çünkü o adam oldu değil mi.. Kadın yapınca da bekaret namus zar deyip böbürlenirsiniz.

Sırf böyle zihniyetler yüzünden tecavüzler çoğaldı erkeğe öğretmediniz kadın erkek eşitliliğini. Erkek yapar, erkek aldatır, erkeğin elinin kiridir.

Kızını dövmeyen dizini döver dediniz , erkeğe sahip çıkmadınız. Çünkü erkek yapar.
Hep Kadın kapalı kutu olmak zorundaydı değil mi..

Çünkü o kadın. Çünkü namus ve zar kadına verildi.
Çünkü erkek adamdır, istediğini yapar
Hep kadını kapattınız,
Hep kadını haksız gördünüz,
Her şeyi kadının üzerine yıktınız

Böyle yetişmeye, yetiştirmeye devam edin.

Iki kisi arasinda yasanilacak bir meseleyi ben burda neden dillendireyim.

Sanal ortamda namus mu kesicem.

Cok ikiyuzlu isler bunlar.

ayyy telimlen duvağımlan gelinliğimlen olur kocacığımlan önceden nahhhh sana :pppp

Geri