Bekaret sizin için ne kadar önemlidir?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Erkek ve Kadın ayrımı yoktur.

[YOUTUBE]w7BnvtjbCXQ[/YOUTUBE]

bir kadının zina yapıp yapmadığını, daha açıklayıcı olmam gerekirse bakire olup olmadığını ''islam''da kimsenin sorgulamaya hakkı yoktur.

peygamberin ilk evliliği boşanmış bir kadınla, hz. haticeyleydi. ve kendisi daha önce evlenmemişti. kendisi yaşça büyükken kendisinden yaşça küçük birisiyle de evlenmişti. bunlar aslında bize olabileceğini göstermek amacıylaydı belki de.

ve son olarak bekaret dediğiniz nedir ki vajinanın içinde olan bir zar mıdır yoksa giriş ve çıkışları kontrol etmek için baktığınız bir organ mıdır.namus iki bacak arasinda aranmaz, namus durustluktur, bagliliktir. her insanin sevismeye , seks yapmaya zevk almaya hakki vardir. o yuzden yikin tabularinizi ve sevisin :p

Namusu iki bacak arasında arıyorum başkasının altında inleyen biriyle ilk evlilik yapmak ilk tercihim değildir.

Yabancılar bile konuşurken kelimelerini özenle seçmiş bu hassas konuda. Kimseyi aşağılamaya gerek duymadan düşüncelerini söylemişler.

Bu durum kadının özgür iradesine kalmış, ilişkilerin kendi içinde tutacağı, yaşayacağı özel bir durum. Övünmek ya da aşağılamak aynı ölçü de gösteriş sözleri geliyor.

İnsan kınadığını yaşarmış o da ayrı mesele.

bak lafa gelınce Ahlak ve edepden bahsedıyorsunuz . İslamıyet dıyorsunuz . Peygamber efendımız dıyorsunuz.
Ancak sunu anlamadğinız oldukca acık
peygamberin ilk evliliği boşanmış bir kadınla, hz. haticeyleydi. ve kendisi daha önce evlenmemişti. kendisi yaşça büyükken kendisinden yaşça küçük birisiyle de evlenmişti
ama bunu sen ve senın zıhnıyetınde olan kısı ve kısıler anlamaz

sebebıne gelince http://www.forumsal.net/bahane-sozluk/621761-anneligi-reddeden-kadin-eksiktir-yarimdir.html sen ve senın gıbı zıhnıyetlerın ortak pay ve paydasıdır. Kadını kendıne köle olarak görmek.

Ve yıne altını Cızıyorum nereye cekersen cek Kızlık zarı namus değildir. Eğerkı cok duskunsen pazardan gunluk 1 Kg domates al bol bol kullan belkı rengı kendıne gelir:

ruh bekar olsun evlendikten sonra. orası bekar olmuş ne yazar. orayı bekar tutup başka delikleri açanlar var kendini namuslu gösteren sizde bilirsiniz..)

bana dıyorsun kı bende sana dıyorum kı pardon varmı öpülmemıs dudaklara sahıp olan onu gecmısı ıle yargılamak bir ERKEK olarak sana yakısırmı

Ve son olarak ve son potum dıyerek dıyorum kı sıze bacak arasında değildir boşuna aramayın. hee illa arıyacagım kardeşim mi diyorsunuz? o halde tavan arasına bakın!

keyıflı forumlar

Kardeşim Dul biri ile kendi isteğiyle kızlık zarını vermişi nasıl bir tutabiliyorsun şaşırıyorum sonuç olarak Hz. Hatice Annemiz duldu bunda ayıp, hor görülecek bir şey yok ama kendi rızasıyla o işi yapmış bir insana sen nasıl karım diyebileceksin yok gidin sevişin edin diyorsun senin bacın sülalende bayan yok mu onlara da mı aynı şekilde yol gösteriyorsun

Daha yeni yeni idrak ediyorum .. Oysa ki erkekler olarak kadınların bekaretine değer biçeceğimize kendi bekaretimizi koruyabilmeyi öğrensek keşke .. O zaman otomatikman kadınların da bekareti korunmuş olacaktı ..

Düşüncenizi belirtin, lakin düşündüklerinizi hakaret ederek birilerine dayatmayın. Bu sohbet değil, hiç değil.

Başkalarının bedeni üzerinde başkalarının hak iddia etmesi ürkütücü geliyor bana.. Bir de zamanında İştar vardı.. Tapınılıyordu falan.. Neyse.. Kimse kimsenin fikrini değiştiremez.. O halde herkes nasıl yaşıyorsa ona göre birilerini seçsin.. Kapansın konu..

Bu forumun böyle bir konuyu kaldıramayacağını bilirdim de hiç böyle bir s..ko yorumun geleceğini tahmin etmezdim. Patlak ne lan!

Kardeşim Dul biri ile kendi isteğiyle kızlık zarını vermişi nasıl bir tutabiliyorsun şaşırıyorum sonuç olarak Hz. Hatice Annemiz duldu bunda ayıp, hor görülecek bir şey yok ama kendi rızasıyla o işi yapmış bir insana sen nasıl karım diyebileceksin yok gidin sevişin edin diyorsun senin bacın sülalende bayan yok mu onlara da mı aynı şekilde yol gösteriyorsun

Soruna ve eleştirine kendin cevap vermişsin, bende vazifemi ifa edip okuman gereken yeri işaretledim.
Kadınlara nasıl davranmalarını ne giymelerini empoze etmekten vazgeçin.
Sizler için tek sorun kızlık zarının sağlam olup olmaması bu baskılar ve senin gibi düşünenler yüzünden parklar bahçeler namusla dolup taşıyor.

Namus dediğimiz kavram beyindedir

kusura bakma ben senin kadar geniş olamıyorum, sünger değilim ben

Soruna ve eleştirine kendin cevap vermişsin, bende vazifemi ifa edip okuman gereken yeri işaretledim.
Kadınlara nasıl davranmalarını ne giymelerini empoze etmekten vazgeçin.
Sizler için tek sorun kızlık zarının sağlam olup olmaması bu baskılar ve senin gibi düşünenler yüzünden parklar bahçeler namusla dolup taşıyor.

Namus dediğimiz kavram beyindedir

Bu tarz yorumlar beni benden alıyor.
Adam namussuzca evlenmediği birisiyle ilişkiye giriyor namus beyinde deniyor. Adam namaz kılmıyor insanın imanı beyinde deniyor. Başörtüsü takmıyor iman saçta değil beyinde deniyor. Herşey beyindeyse niye birsürü kural var la. O zaman kırmızıda geçen niye ceza yiyor onu bi söyleyin bakalım :cici:

Trafik kuralları ile ahlaki açıdan işkembeden salladığınız sınırları bir nevi kurallarınızı bir tutmak gerçekten çok mantıklı bir yaklaşım.

Bu tarz yorumlar beni benden alıyor.
Adam namussuzca evlenmediği birisiyle ilişkiye giriyor namus beyinde deniyor. Adam namaz kılmıyor insanın imanı beyinde deniyor. Başörtüsü takmıyor iman saçta değil beyinde deniyor. Herşey beyindeyse niye birsürü kural var la. O zaman kırmızıda geçen niye ceza yiyor onu bi söyleyin bakalım :cici:

Başörtüsüyle parklarda sahil kenarlarında yapmadığı şey kalmamış bir kadın ne kadar namuslu ise iki yüzlü dincinin çıkar için namaz kılması da o kadar imanlıdır.

Tartışmaya girmeyeceğim ama söyleyeceğim şu ki;
Genelde bir beyne sahip olanlar kırmızıda geçmiyor (buna acil -hasta, hamile gibi- durumları katmıyorum), yani olay yine beyinde.

Bekaret sadece dişilere mahsus bir kavram değildir , bekaretini kaybetmemiş dişilere bakire , erkeklere bakir denir. İkisi arasındaki fark sadece dişilerin somut göstergesi olan zardır. Ama erkekler için böyle somut bir belirti yoktur tabi dolayısıyla bekaret neyle kaybediliyorsa 50 kere yapsalar dahi bozulmaz hatta ar damarları çatlar yine bozulmaz zar yok nihayetinde. Hatta ve hatta bunlar milli olur , Aslan parçası olur sırtları falan sıvazlanır toplum tarafından en kötüsü çapkın falan olurlar. Ama dişiyi "kız" dan "kadın"a geçiştirirler olmadı .... Boşlukları doldurabileceğimiz sıfatlar söylerler. Ha bi de böyleleri muhakkak bakire kız ararlar evlenmek için.dolayısıyla bekaret kavramını toplumdaki hastalıklı beyinler her haltı yemelerine rağmen bayanlara özgü bir şey sanırlar. Kimsenin edebine ahlakına namusuna kararına kimsenin dil uzatmaya hakaretvari şeyler yazmaya hakkı yok bence. Bakir ya da bakireysen, evliliğinde böyle birini istemek hakkındır elbet o ayrı bir şey.

Başörtüsüyle parklarda sahil kenarlarında yapmadığı şey kalmamış bir kadın ne kadar namuslu ise iki yüzlü dincinin çıkar için namaz kılması da o kadar imanlıdır.

Al senin mantık;

İnsan namazda kılmasın oruçta tutmasın. Beyin olarak insan Allah'a bağlıysa bunlar gereksiz.

Bazen bilmişlik taslamak için düşünmeden yorum yapıyorsun. Herşeye o beyinde bitek, bu beyinseldir bilmem ne yaptığın komikleşiyor.

Al senin mantık;

İnsan namazda kılmasın oruçta tutmasın. Beyin olarak insan Allah'a bağlıysa bunlar gereksiz.

Bazen bilmişlik taslamak için düşünmeden yorum yapıyorsun. Herşeye o beyinde bitek, bu beyinseldir bilmem ne yaptığın komikleşiyor.

İslamda ibadet fiziksel iman zihinsel bir durumdur. Yani zihninde kötülük varsa ibadetin yarımdır ve yarım ibadet ciddi bir günahtır. Özetle sırf din ve kuran yasaklıyor diye hırsızlık yapmıyorsan sen zaten kötü birisisindir.

Yeterince açık anlattım umarım anlayabilirsin.

Arkadaş nefis'ten bihaber anlaşılan kişilerin yaptığı ibadeti sorguluyor, sen dön kendine bak :)

Geri