Bekaret sizin için ne kadar önemlidir?

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Nasıllar ve nedenler önemlidir. Bakire olmayan ve bakir olmayan insanlar arasında olabilecek farklılıkları hesaba katmak gerekir. Bekaretini kaybetmiş güzel insanlar tanımanız bekaretini koruyan sapkın insanlar tanımanız kadar muhtemeldir.

Ayrıca belirtmek isterim; zar diye bir şey yok. Kadınlar dahi kadın anatomisini bilmiyor sanırım. İleriden söz ederken ilkelliğimizi korumamız fazla tatlış.

Malın biride peygamberin hayatından bahsedip sonunu sevişine bağlamış

Ne insanlar varki sırf bekareti bozulmasın diye farklı ilişki yolları deniyorlar ve evlendikleri zaman bakire olarak görülüyorlar. Ben buna yalancılık adilik derim. Kaldı ki bir insan hayat kadını dahi olsa onun hakkında kötü bir söz söylememek gerekirken siz nasıl burada "namussuz, patlak" vs şeklinde söylemlerle geliyorsunuz.
Önemli olan ruhunuz o... olmasın arkadaşlar, zira kimsenin zarı sizi ilgilendirmez. Dipnot; zarın amacı ise kız çocukları küçük yaşlarında enfeksiyon kapmasın diye vardır bekaret namus ölçülecek bir şey değildir.
Siz tartışacaksanız çocuk gelinleri tartışın, erkek çocuklara tecavüz eden sözde dincileri tartışın ama ne denilse boş çünkü beyninizin bekareti çoktan bozulmuş.

Ne insanlar varki sırf bekareti bozulmasın diye farklı ilişki yolları deniyorlar ve evlendikleri zaman bakire olarak görülüyorlar. Ben buna yalancılık adilik derim. Kaldı ki bir insan hayat kadını dahi olsa onun hakkında kötü bir söz söylememek gerekirken siz nasıl burada "namussuz, patlak" vs şeklinde söylemlerle geliyorsunuz.
Önemli olan ruhunuz o... olmasın arkadaşlar, zira kimsenin zarı sizi ilgilendirmez. Dipnot; zarın amacı ise kız çocukları küçük yaşlarında enfeksiyon kapmasın diye vardır bekaret namus ölçülecek bir şey değildir.
Siz tartışacaksanız çocuk gelinleri tartışın, erkek çocuklara tecavüz eden sözde dincileri tartışın ama ne denilse boş çünkü beyninizin bekareti çoktan bozulmuş.

Öyle Deme öyle deme ,

Genıs olursun Dınsız olursun

Ben bunların yaşadığı dini almayayım La'edri : )
Zaten öyle değil miyiz onların gözünde?

Ben bunların yaşadığı dini almayayım La'edri : )
Zaten öyle değil miyiz onların gözünde?

Adamın bırı der ki : sen dogru ol egrı nasılsa belasını bulur ..
Gosterıs ıcın Musluman olanlardan uzak duruyoruz cok sukur , Bı r kere demıstım onlar sana hak verıyor
ama kendı dogrularının yıkılmasından korkuyorlar ..

Ben İnandıgım kıtabın dogrularını yapmaya calısıyorum
Herkes bızı dınsız bılsıjn sorun degıl ..
Onlar dınsız bılıyor dıye , İslamın dogrularından sasamayız ya

bu forum sakinleri bu konunun ağırlığını kaldıramaz :p en azından bir kısmı.
bekaret önemli dersen yobaz derler, demezsen gevşek derler. o yüzden boşverin insanın ruhu fahişe olmasın. gerisi önemli değil.

Siz kim oluyorsunuz da milleti bacak arası ile namuslu-namussuz ilan ediyorsunuz?

Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuz o'dur diyen kişiye son derece katılıyorum huzur içinde uyu nice.

Bu konu cok tehlikeli, keskin cumleler kurmak cok yanlis olur. Hic kinamayin yargilamayin insanin kinadigi basina gelmeden olmez imis. Bunun tecavuzu var kandirilmasi var ustelik . Bunu islami acidan soruyorsaniz insanlar tabiati acisindan gunah islemeye meyilli varliklardir fakat tevbesi samimi olani Allah affediyor, ama insanlar Allahin affettigini affetmeme gibi curetlerde bulanabiliyor.

çok önemlidir benim için

benim sevgilim olmamış, elinden tutmamış tazecik biriyim ama evleneceğim seveğim kişi kullanılıp atılmış

yok yaaaaaa :D

abi normalde ben cok modern bir beyinimdir ama bu konuda yobazlasıyorum maalesef :D
kesınlıkle bakire kadınla evlenmek ısterım yani nebılım D: aklıma gelır hep abi eşimi birisi catır cutur ....neyse

Her haltı yiyip sonra da iş ciddiye bindiğinde ben el değmemiş kız istiyorum diyenlere pek iyi baktığım söylenemez. Madem onu bunu yapmamış kızla ilerlemek istiyosun, o zaman ona göre hareket edeceksin öncesinde ileriyi düşünerek. Bencil olmamalı bir insan. Herkes dengiyle evlenmeli.

Her haltı yiyip sonra da iş ciddiye bindiğinde ben el değmemiş kız istiyorum diyenlere pek iyi baktığım söylenemez. Madem onu bunu yapmamış kızla ilerlemek istiyosun, o zaman ona göre hareket edeceksin öncesinde ileriyi düşünerek. Bencil olmamalı bir insan. Herkes dengiyle evlenmeli.

Kesinlikle haklısın. Herkes kendi temizliği kadarını isteyebilir.

Kanser aşısı bulundu, bir de kafa nakli yapılacakmış bakalım.

Açıkcası her çıktığı erkekle öpüşüp el ele dolaşıp sarılıp sadece cinsell,ik yaşamayarak bekaretini korumuş kız yerine. Bir kişiyle herşeyi yaşamış ama bir kişi olmuş onu tercih ederim.

Bekareti o yüzden pek umursamıyorum. Umurumda da olacağını pek sanmıyorum.

Ben bakir değilim , evleneceğim kişinin de bakir olmasını beklemek gibi bir lüksüm yok ama..

''Gördükleri'' ile 4.boğaz köprüsünü inşa edecek kadar malzeme çıkartabilen biri ile de evlenmek istemem yani.
Bu da doğal hakkım.

@Kesinlikle haklısın. Herkes kendi temizliği kadarını isteyebilir. Serasker

madem oyle bu konuyu neden actin :) Neden mılletın bekaret hakkında goruslerını aldin.

forumda mılletımı fıslıyorsun :) kım namuslu kım değil dıye
:)

@Kesinlikle haklısın. Herkes kendi temizliği kadarını isteyebilir. Serasker

madem oyle bu konuyu neden actin :) Neden mılletın bekaret hakkında goruslerını aldin.

forumda mılletımı fıslıyorsun :) kım namuslu kım değil dıye
:)

Ohaaa bütün sırrımı deşifre ettin ufff

Geri