Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Papatya çok güzel bir çiçek değildi fakat adı söylendiğinde herkesin yüzünü gülümsetirdi. Bir orkide kadar pahalı değildi ve erkeklerin cep harçlığına uygun bir çiçekti. Zaten biz kadınlar her çiçeğe mutlu olmuyor muyduk? Her yerde her an bulunuyordu. Başımıza taç yapıyorduk, sonra fallarımıza harcıyorduk papatyayı. Seviyorum çıkma olasılığı papatyanın yaprağı sayısı kadardır, peki ya gerçek olma olasılığı.. “Papatya’da sevmiyorum çıkması benim suçum değil, ben seni hep seviyorum.” dedin. Sustum. Papatya normalde kokmaz. Koparıldığı an nefis koku yayar, kuruyken bile kokusu muhteşemdir. Ölürken bile böyle asalet yok. Papatya halktan bir insan gibi, çok var ve yok olup giderken kimsenin umrunda olmuyor, ben papatyayı herkes olduğu için seviyorum. Şimdi bunların hepsini oturup anlatmalı mıyım? Seni sevmek gibi mühim bir şey varken oturup papatyayı neden sevdiğimi tartışmamız çok saçma değil mi? Ya da sen beni nasıl seviyorsun onu anlat bakalım, konuşulması gereken mühim meseleler varken, papatya konuşulmaz, papatya sevilir, sana da aşık olunur beyefendi. Bizde böyle.