- Beи кaybeттiм .

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3725 gün önce görüldü
“Sana sığınıyorum, beni geceye teslim etme.”

Hobi olarak kaybedenlerdeniz biz.Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil.

“Ben ne besteler yırttım attım çöpe; 
sırf gençler intihar etmesin diye.”
Yıldız Tilbe

Bir çığlıktı yalnızlığım,
Ben hep seni bağırdım,
Sen sadece bana sağırdın.

Bir şişe rakıda bir kitaplıktan daha fazla düşünce var.

Bir iç çekişin içine gizlenmiş binlerce cümle vardır..

tumblr_n60x91LRZL1r0b3zfo1_250.gif

tumblr_n60x91LRZL1r0b3zfo2_250.gif

Beni öylesine güzel unutuyordu ki. Kendimi hatırlatmaya bile kıyamadım.

Artık gücüme gidiyor dört bir yandan neyin var denmesi.

Sana dokunmak hayatın içinde durup dinlenmek gibi..

Herkes biraz yorgun.
Fakat inan benim hissedecek gücüm dahi yok.

tumblr_nbctbegowE1txfaslo1_400.jpg

Papatya çok güzel bir çiçek değildi fakat adı söylendiğinde herkesin yüzünü gülümsetirdi. Bir orkide kadar pahalı değildi ve erkeklerin cep harçlığına uygun bir çiçekti. Zaten biz kadınlar her çiçeğe mutlu olmuyor muyduk? Her yerde her an bulunuyordu. Başımıza taç yapıyorduk, sonra fallarımıza harcıyorduk papatyayı. Seviyorum çıkma olasılığı papatyanın yaprağı sayısı kadardır, peki ya gerçek olma olasılığı.. “Papatya’da sevmiyorum çıkması benim suçum değil, ben seni hep seviyorum.” dedin. Sustum. Papatya normalde kokmaz. Koparıldığı an nefis koku yayar, kuruyken bile kokusu muhteşemdir. Ölürken bile böyle asalet yok. Papatya halktan bir insan gibi, çok var ve yok olup giderken kimsenin umrunda olmuyor, ben papatyayı herkes olduğu için seviyorum. Şimdi bunların hepsini oturup anlatmalı mıyım? Seni sevmek gibi mühim bir şey varken oturup papatyayı neden sevdiğimi tartışmamız çok saçma değil mi? Ya da sen beni nasıl seviyorsun onu anlat bakalım, konuşulması gereken mühim meseleler varken, papatya konuşulmaz, papatya sevilir, sana da aşık olunur beyefendi. Bizde böyle.

Geri