- Beи кaybeттiм .

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3724 gün önce görüldü
Camilerde omuz omuza duran kambur ihtiyarların kalbi büsbütün boş mu sanıyorsunuz ?
Peh! Aşk,gençlerin oynadığı fakat ihtiyarların bildiği bir oyundur.

Uykudan önce bütün bir günü gözden geçirip, '' gerek yoktu '' dediğimiz şeyler tövbemiz olsun..

tumblr_mlfig5HGEo1qkyzn0o1_500_large.jpg

Adalet, haksız olana haksızlık gibi gelir.
Çünkü her insan kendi gözünde suçsuzdur.

Issız adaya düşme hakkımı kullanmak istiyorum.

Sonra dayanamıyorsun.
Hayatındaki her şeyin kötüye
gittiğini hissediyorsun. Her şeyi
içine atmaktan yavaş yavaş
tükendiğini hissediyorsun. Seni
çok iyi anlıyorum diyen herkesin
seni anlamadığını görüyorsun. En
yakınındakinden uzaklaşıyorsun.
Herkesten gizlesen de saklasan da
tükeniyorsun. Dışarıya verdiğin
''ben iyiyim'' imajı içini yiyip
bitiriyor. Biri gelse ve tam
anlamıyla yanında olsa
düzeleceksin gibi geliyor. Ama bu
konuda o kadar yenilgiye uğradın
ki, bir tarafın hep ''kimseye değer
verme'' diyor. Çünkü biliyor;
değer vermekte sorun yok ama
aynı değeri göremeyince başlıyor
asıl sorunlar. Asıl sorunlar gelince
asıl acıları da tatmaya
başlıyorsun. Ne giden geri geliyor,
ne kalan değerini biliyor. Hayat
devam ediyor.
Sen sadece günden güne
hissizleşiyorsun..

Nereye kadar kendinden kaçabilirsin?
Ya bir de geri dönemezsen?

Ya Rabbi..
Yalnız sana inanır yalnız sana güveniriz. Sen Fenerbahçemize yardım et. Sen Fenerbahçemize haklı bir galibiyet nasip eyle. Futbolcularımızın ayaklarına kuvvet, beyinlerine esenlik ver. Sen bize kazanma azmi‚ başarma kudreti ver. Sen başımızı öne eğdirme. Şüphesiz sen gönüllerde olanı bilensin.
Gönlümüze göre ver Ya Rabbi. Şüphesiz sen doğruyu gözetensin. Başımızı öne eğdirme Ya Rabbi. Şüphesiz sen yeri‚ göğü ve ikisi arasındakileri yaratan‚ her şeye kadir olansın. Sen bize başarmayı nasip eyle Ya Rabbi. Yalnız sana inanır yalnız sana güveniriz. FENERBAHÇELİ futbolcularımızın ayaklarına merhametini gönder‚ topun yüzü Benfica kalesine dönük olsun ve Benfica ağları gol ile boğulsun. Sen defansımıza sahip çık‚ kalemiz sana emanet. Sen koru gözet Ya Rabbim ! FENERBAHÇELİ futbolcularımızın güçlerine güç kat‚ sakatlık yüzü gösterme. Hakemin kart cezalarını bizim futbolcularımıza vermesine engel ol. Aykut Kocaman' ...ın 90 dakika uyanık olmasını ve oyunu okumasını sağla Ya Rabbim. İsabetli pas yüzdemiz Benfica' dan fazla olsun ceza sahamızın içinde ve dışında kalemizde tehlike yaratılmasına izin
verme. Sen kaptanımızı bu maçta olağanüstü oynat‚ oynat ki her pası tehlikeli ve golle sonuçlansın. Ey Yüce Rabbim ! Sen tribünlere akıp gelen‚ tv karşısında dualarla FENERBAHÇEMİZİN yanında olan taraftarlarımızı 90 dakika sonunda sevince boğ. Bayraklarımızı çıkarıp kutlamalar nasip et maç sonrası !

Geri