- Beи кaybeттiм .

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3733 gün önce görüldü
Yaşadığım her şeyden ders çıkarmaya çalıştığım içindir belkide olaylara farklı bir taraftan bakmam...

"Benim gerçekten sevdiğim lnsanlar azdır, beğendiklerim ise büsbütün az. Dünyayı görüp tanıdıkça hoşnutsuzluğum artıyor. İnsanların iç yüzünün nasıl hiç göründüğü gibi çıkmadığını; iyi ya da akıllı gibi görünenlere bile nasıl hiç güven olmadığını her gün daha açıkça anlıyorum."

Hiçkimseyi çektiği acılar yüzünden küçümseme. Herkesin kaldırabileceği acının seviyesi farklıdır. Kelimeler bir yumruktan, tekmeden daha fazla acıtır. Sen sadece kendin ol. Olmadığın biri gibi davranmak sadece işleri kötüleştirir. Asıl mükemmellik, hatalarını kabullenmek ve kendini öyle sevebilmektir. Özentilerden, kendini mükemmel sananlardan nefret ediyorum. Ben en azından hatalarımı kabul ediyorum.

Ben yapılan yanlışları hiçbir gün unutmadım,
Sadece sustum.”

Odanın camına bir iki damlanın vurmasıdır bazen tek ihtiyacın olan.
Işığı kapatmaktır gecenin ortasında.
Belki bir mum yakmaktır.
Yaşamak.

Pes değil de çok güzel mario oynarım. işine gelirse.

Sevgiliden çok samimi bir arkadaşa ihtiyacım var.

Kimse ben üzülmeyeyim diye kelimelerine dikkat etmedi.

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal... Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal! Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar, 'Medeniyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar? Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın. Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı: Düşün altında binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda. Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlar-ki şahadetleri dinin temeli, Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli. O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım, Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım, Fışkırır ruh-i mücerred gibi yerden na'şım; O zaman yükselerek arşa değer belki başım. Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal. Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlal: Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, hakk'a tapan, milletimin istiklal!

Arkadaşa "zengin olursan beni tanırmısın" dedim, tanımam dedi.. işte gerçek dost, dürüst, samimi.. mesela ben de onu tanımam. kankam benim.

Düşünsene; gece uyumadan önce oda senin gibi hayaller kurup seni düşünerek uyuyor. Olamaz mı? Saçmalamayın tabi olamaz.

“"Eğer günün birinde, gerçekten de bir başkasına, “her şey silindi ve artık yalnız sen varsın.” Diyebildiyseniz ya da bunu gerçekten hissettiyseniz, bunun yalnız ayaklarınızı yerden kesen değil, aynı zamanda ne korkunç bir duygu olduğunu da bilirsiniz.
İnsanın sihirli bir değneğin dokunuşuyla bir anda tümüyle unutmak için her şeyini verebileceği ama -ne tuhaf- aynı anda bu mümkün olsa bile unutmaya kıyamayacağı bir duygudur bu.””

7 yaşındaki çocuğun kumbarasındaki bütün parayı
Fenerium kasiyerinde çalışan görevliye verip "abi
bütün param bu, ürün falan hiç birşey istemiyorum
Fenerbahçe'me birşey olmasın yeter" diyorsa ;

FENERBAHÇE YIKILMAZ !

Ey Büyük Atatürk!
Açtığın yolda,
Gösterdiğin hedefe,
Durmadan yürüyeceğime,
And içerim!
Varlığım Türk varlığına armağan olsun!
Ne Mutlu TÜRKÜM diyene!

”İnsanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil, prensipleri ve inançlarıdır.”

Yılbaşı gelsede seneye görüşürüz esprimi yapmaya başlasam pff

1 saniyesini bile haketmeyen insanlarla çok zaman geçirdim.

(HUKUK FAKÜLTESİ) + Hocam onun suçu yok. - Sen onun avukatı mısın ? + Evet (qapaq)

Sevgilinle veya en yakın dostunla aranızın en iyi olduğu zamanlarda bir yerlerde "Hiçbir şey sonsuza dek sürmez", "Tüm insanlar değişir" tarzı şeyler okursun, duyarsın. Daha önceden de sevdiğin biri tarafından ortada öylece bırakılmayı tecrübe etmene rağmen kendini o anın büyüsüne öyle kaptırmışsındır ki o lafları üstüne bile alınmazsın. Sonsuza dek en yakının olacak zannedersin. Sonra hiç beklemediğin bir anda seni öylece ortada bırakıp gider. Ve o an okuduğun o sözlerin ne kadar haklı olduğu aklına gelir ya hani.

Geri