- Beи кaybeттiм .

• Kullanıcı Asr.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 3728 gün önce görüldü
Hani böyle ağlamamak için gözlerini sıkarsın. Burnun sızlar, gözlerin derinden ağrır. En çokta kalbin acır ya.

Doğum günün kutlu olsun H.Z MUHAMMED (S.A.V)

Birini aşağılamaktan daha da kötüsü götünü kaldırmaktır.

Hayatınızı sikmiyoruz diye mi sevmekten çekiniyorsunuz

Gözler asla yalan söylemez, gözler doğruyu da söylemez. Gözler esasen bi' şey söylemez arkadaşlar gözün görevi görmek yanlışlık olmasın o konuda.

İçime atmıyorum. Resmen tıkıştırıyorum.

Şimdi tüm karamsarlıkları silin kafanızdan. Yarın yeni bir güne uyandığınızda tertemiz yeni bir sayfa açın hayata. Okul mu üzüyor seni, sınavlar mı? Sadece 1 haftan kaldığını hatırla. Sevgilin mi yok, aşk mı istiyorsun? Varsın olmasın, daha yolun başındasın unutma. Sınıfındaki salaklar mı canını sıkan? Sen hepsinden daha iyisin, takma boşuna kafana. Ne olursa olsun hayal kurmaktan vazgeçme mesela. Çünkü senin dünyan orası, sınırın yok, korkuların veya kaygıların yok orada. Şu hayatta seni mutsuz eden şeyleri takmamayı dene bir kez daha. Şimdi söz ver kendine, her şey daha farklı olacak yarından sonra..

Her şeyin çok anlamsız geldiğini düşündüğümüz o tuhaf gece yarıları.

Aslında hayat o kadar basit ki.. Özlediysen, hemen şimdi onu ara.. Görmek istediysen, çık git yanına onu gör.. Seni anlamasını istiyorsan, her şeyi açıkla.. Merak ettiklerin varsa, ona sor.. Söylemek istediklerin varsa gizleme, ona açık ol.. Hoşlanıyorsan, belli etmeye çekinme ama yanlış anlamalara neden olma.. Seviyorsan git konuş ama onu kaybetme ihtimaliyle karşılaşırsan başkalarını kaybetmene benzemeyeceğini aklından çıkarma.. Hepsi bu kadar.

adolf hitler'i asmaya götürürler -"son isteğin ne?" diye sorarlar. hitler cevap verir: - "yahudi olmak istiyorum." herkes şaşırır, hayatını yahudileri katliamla geçen biri niye bunu söyler derler ve sorarlar: - "sen yahudileri katlettin hep, şimdi neden yahudi olmak istiyorsun?" derler. hitler cevap verir: -"bir yahudi daha ölür."

“Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri çok seviyorum.”

Sende haklısın neyim var ki sevilecek.

Umursamıyorsun ama takıntılısın. Hani mutlusun ama değilsin gibi.

Sigaralı postlar paylaşmam sigara içtiğimi, seks içeren postlar paylaşmam **Spam/Adversiting** olduğumu, intihar edenlerin giflerini paylaşmam kendimi jiletlediğimi göstermez. Ama, yalnızlık dolu, sıkıntılı ve depresif postlar paylaşmam; yalnız, depresif ve sıkıntılı olduğumu gösterir; evet.

O uykulu salak halinle en çok ben severim seni.

'Ondan sonra bişey yazmadı kanka' hayatımı özetleyen cümle.

Ne sanmıştım beni mi sevecekti?

Bence sanal ortamda birine duyulan sevgi gerçek. Çünkü tam olarak dış görünüşünü görmeden seviyorsun .İçini , karakteni seviyorsun.

Geri