Niye dalga geçiyorsun abi, aşk olsun.İstanbul'a giç gitmedim, arkadaşım oraya doğu göreviyle atandı da. :benmi: Kötü bi şey mi dedim ki. :benmi:
Ahaha beni bu kadar saf olduğuna inandıramazsın .. Cevabın efsaneler arasında yerini almıştır hafızamda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Niye dalga geçiyorsun abi, aşk olsun.İstanbul'a giç gitmedim, arkadaşım oraya doğu göreviyle atandı da. :benmi: Kötü bi şey mi dedim ki. :benmi:
Ahaha beni bu kadar saf olduğuna inandıramazsın .. Cevabın efsaneler arasında yerini almıştır hafızamda![]()
Lethenin o yorumunu bende gormustum.enterensandi. Cok icmis dedim kendi kendime yada istanbul nere bilmiyo
![]()
hem çalişamlar koyacam bi photoshop sitesi veya forum arayormu ne olur yardim edin.
hayır ben zaten biliryormu ama derslerini falan bakacam bi site bakıyormu yeri gelmi diğer üyelerini çalişmalar bakmak istiyormu
kapamasini ki ben yardım edin lüften
Mak Res hiç şüphesiz şu forumda merak ettiğim insanların başında gelir .. Bir gün onunla tanışırsam söze " Merhaba uzaylı aramıza hoş geldin " diye başlayacağım![]()
Açtığı bir konuda Türkçemize yepyeni anlamlar kazandırdığını fark ettim .. Yarım saattir yazdıklarını çözmeye uğraşıyorum ..
mak res sen çok tatlısınki biliyormu bana da öğretseni bu tarzı anlyonmu![]()
ben uzaylı falan değilim benim yazma şeklim böyle neden bunu bu forumda anlaşmadik.![]()
Elbette değilsin latife yapıyorum sana sevgili Mak Res .. Biz seni seviyoruz sakın yanlış anlama ..
abla bi dur zaten ortalık karışık
Abla sensin terbiyesiz. asdfdsf