Beğendiğim Yorumlar :)

Konu sahibi son olarak 53 gün önce görüldü
Niye dalga geçiyorsun abi, aşk olsun. :D İstanbul'a giç gitmedim, arkadaşım oraya doğu göreviyle atandı da. :benmi: Kötü bi şey mi dedim ki. :benmi:

Ahaha beni bu kadar saf olduğuna inandıramazsın .. Cevabın efsaneler arasında yerini almıştır hafızamda :)

Lethenin o yorumunu bende gormustum. :D enterensandi. Cok icmis dedim kendi kendime yada istanbul nere bilmiyo :D

Mak Res hiç şüphesiz şu forumda merak ettiğim insanların başında gelir .. Bir gün onunla tanışırsam söze " Merhaba uzaylı aramıza hoş geldin " diye başlayacağım :)
Açtığı bir konuda Türkçemize yepyeni anlamlar kazandırdığını fark ettim .. Yarım saattir yazdıklarını çözmeye uğraşıyorum ..

hem çalişamlar koyacam bi photoshop sitesi veya forum arayormu ne olur yardim edin.

hayır ben zaten biliryormu ama derslerini falan bakacam bi site bakıyormu yeri gelmi diğer üyelerini çalişmalar bakmak istiyormu

kapamasini ki ben yardım edin lüften

mak res sen çok tatlısınki biliyormu bana da öğretseni bu tarzı anlyonmu :)

Mak Res hiç şüphesiz şu forumda merak ettiğim insanların başında gelir .. Bir gün onunla tanışırsam söze " Merhaba uzaylı aramıza hoş geldin " diye başlayacağım :)
Açtığı bir konuda Türkçemize yepyeni anlamlar kazandırdığını fark ettim .. Yarım saattir yazdıklarını çözmeye uğraşıyorum ..

mak res sen çok tatlısınki biliyormu bana da öğretseni bu tarzı anlyonmu :)

ben uzaylı falan değilim benim yazma şeklim böyle neden bunu bu forumda anlaşmadik.:(

Ciddi bir konu başlığı içinde gergin yorumlar yapılıyor derken forumun çaylaklarından Oceanborn yapmaması gereken bir hata yapıp sultanımız,canımız,ciğerimiz,güzeller güzeli,afet-i devran, ne var lan Nixie'mize " abla " diye hitap diyor .. Sonra ne mi oluyor :)

abla bi dur zaten ortalık karışık

Abla sensin terbiyesiz. asdfdsf

Buradan Ocean kardeşimize büyük geçmiş olsun diliyorum ucuz atlattı :asd:

Eğlenceli konuydu bu, daha da eğlencelilerini açacaktım ama eyyamcı yönetimin taraflı davranışları soğuttu beni .. Nostalji babında güncelleyelim ..

Takip edenlerdenim lakin devamı gelmediği için üzüldüm.

Geri