Beğendiğim Yorumlar :)

Konu sahibi son olarak 53 gün önce görüldü
En güzelinden en pahalısından salkım muz ve çekirdeksiz üzüm alıyorum fakat ve her defasında aldığım meyveler eve gelene kadar dökülüyor ve annem bana alışveriş yapmasını bilmiyorsun diye çok kızıyor.içimde kaldı meyve tabağına sapından ayrılmamış muzu ve sapından ayrılmamış üzüm salkımlarını koymak. bundan nasıl kurtulabilirim :/

Günü bitirdiğimi sanmıştım ama Alin'i unutmuşum :)
Şu forumda ne sorularla karşılaştım ne cevaplar verdim ama şimdi bir tren seyreder gibiyim .. İçimde ki öküzü bana hissettirdiği için Alin'e teşekkür ederim ..

bırak gündem bize girmesin biz gündeme girelim.biraz tebessüm hıı..

climax EkSen ile daha fazla baş edemeyeceğini anlayınca ehil olduğu işi yapmaya karar verdi ve kendine sağlık köşesi açtı .. Elbette sağlık derdi olan üyelerinde akınına uğradı .. Bunlardan Dionsyos'un sorduğu soruya verdiği cevap abdest almama sebep olmuştur .. Buyurun :)

Karnım ağrıyor ama ben iplemiyorum. Bu nedir acaba?

Su içmiyorsundur
Sigara fazla içiyorsundur.
Cips mips bok püsur yiyorsundur
Hareketsiz yaşıyondur

bok püsur kısmını okurken felç geçirdim :))

Açılan bir başlıkta sorulan soru şu ; İzmir'de Marmaris'te yazlıklarında yatıp, AKP'nin olmasın diye oyunu MHP'ye vermeyen; ama HDP'yi Meclis'e taşıyan zavallılar, Türkiye'nin kaymağını yiyenler, Boğaz'da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren şerefsizler. Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun"
MHP Genel Baskani Devlet Bahceli
Söylemlerini nasil karsiliyorsunuz?
Varmidir bu kisiler?
Kimlerdir?

Ve Malumatfuruş'un vuruşu bu :) toprağın bol olsun Cli ..

hdp'ye oy verip viski içen bi tek climax vardır benim bildiğim gerisi komple kaçak çay içiyo

EkSen yalnız ben onu climax'a vurmak için yazmadım ki ya, climax kendisi dedi zaten "buyrun benim" diye :D climax'a laf etmek ne haddime be ahahaha

Gece gece yine koptum ya :D Emeğine sağlık abi :D

Olmazsın güzelim bende yazdığıma güldüm sonra ..

Yönetimden rica ediyorum ALLAH aşkına kızları almayın eskere pardon siyasi konulara ..
Bakınız konu başlığı ; mhpli-eski-vekilden-baraj-uyarisi-mhp-2002deki-gibi-baraj-altinda-kalabilir-

Bir çok üye harıl harıl konu ile ilgili yorumlar yaparken başlığa sinsice yaklaşan İncir'in yaptığı yoruma bakın;

Bamya çorbası demişken ben de geçen hafta sonu ilk kez içtim çok lezzetliydi. :)

Alaverez de karşılık veriyor üstelik !

Çorbasını en iyi konyalılar yapar.

Ve muhabbet devam ediyor ..

Evet evet mekanın adı da oydu zaten. :)

Ovalı konya mutfagı , İstanbul kartalda çok lezzetli yemekleri tavsiye ederim. :)

Koçlarım, şahbazlarım, yiğitlerim Mhp diyoruz, seçim diyoruz, oy diyoruz lan ne çorbasıııııı ?!

Yönetimden rica ediyorum ALLAH aşkına kızları almayın eskere pardon siyasi konulara ..
Bakınız konu başlığı ; mhpli-eski-vekilden-baraj-uyarisi-mhp-2002deki-gibi-baraj-altinda-kalabilir-

Bir çok üye harıl harıl konu ile ilgili yorumlar yaparken başlığa sinsice yaklaşan İncir'in yaptığı yoruma bakın;

Alaverez de karşılık veriyor üstelik !

Ve muhabbet devam ediyor ..

Koçlarım, şahbazlarım, yiğitlerim Mhp diyoruz, seçim diyoruz, oy diyoruz lan ne çorbasıııııı ?!

Vekiller yerken iyi biz yerken kötü.

Geri