çıkmaz sorular
Gümüş Üye
ay ben de öyle yazacaktım da tanıyamazsın diye şeyetmedim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En güzelinden en pahalısından salkım muz ve çekirdeksiz üzüm alıyorum fakat ve her defasında aldığım meyveler eve gelene kadar dökülüyor ve annem bana alışveriş yapmasını bilmiyorsun diye çok kızıyor.içimde kaldı meyve tabağına sapından ayrılmamış muzu ve sapından ayrılmamış üzüm salkımlarını koymak. bundan nasıl kurtulabilirim :/
Ben niye hiç beğenilmemişim, darıldım EkSen hocam. :/
Gözüm hepinizin üzerinde .. Yakalarsam seni de afişe ederim acımam![]()
Karnım ağrıyor ama ben iplemiyorum. Bu nedir acaba?
Su içmiyorsundur
Sigara fazla içiyorsundur.
Cips mips bok püsur yiyorsundur
Hareketsiz yaşıyondur
hdp'ye oy verip viski içen bi tek climax vardır benim bildiğim gerisi komple kaçak çay içiyo
EkSen yalnız ben onu climax'a vurmak için yazmadım ki ya, climax kendisi dedi zaten "buyrun benim" diyeclimax'a laf etmek ne haddime be ahahaha
neden rüya görürüz, rüya nedir neden görülür
Uyuduğumuz için![]()
EkSen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uyuduğumuz için
Bamya çorbası demişken ben de geçen hafta sonu ilk kez içtim çok lezzetliydi.![]()
Çorbasını en iyi konyalılar yapar.
Evet evet mekanın adı da oydu zaten.
Ovalı konya mutfagı , İstanbul kartalda çok lezzetli yemekleri tavsiye ederim.![]()
Yönetimden rica ediyorum ALLAH aşkına kızları almayın eskere pardon siyasi konulara ..
Bakınız konu başlığı ; mhpli-eski-vekilden-baraj-uyarisi-mhp-2002deki-gibi-baraj-altinda-kalabilir-
Bir çok üye harıl harıl konu ile ilgili yorumlar yaparken başlığa sinsice yaklaşan İncir'in yaptığı yoruma bakın;
Alaverez de karşılık veriyor üstelik !
Ve muhabbet devam ediyor ..
Koçlarım, şahbazlarım, yiğitlerim Mhp diyoruz, seçim diyoruz, oy diyoruz lan ne çorbasıııııı ?!
Dimi bence de zıkkım içsin onlar. Biz bamya çorbası. : ))Vekiller yerken iyi biz yerken kötü.
Dimi bence de zıkkım içsin onlar. Biz bamya çorbası. : ))
s.a avatardaki siz misiniz ?