Before / After

Konu sahibi son olarak 77 gün önce görüldü
AD187643-7C11-432D-BCB8-5D60267E807B.jpeg
Ne diyorsun @La'edri

Parke eski tip onuda kahve rengi gibi bir renge boyamayı düşünüyorum açıkçası.

B9F17454-911C-4AB0-BD0B-F94333DD9AEF.jpeg

yada bu tarzda br koltuk alıp masayı vs palketden yaparım tv ünitesi gibi falan

Son düzenleme:
Parkeyi de boyarsan super olur gibi duruyor : ))

Yok dün alıcaktım yetişemedim maalesef. Çarşamba ilk işim o olcak bayramda bitmiş olur.

Bencede cok güzel.

Alper beyefendiye pak bir tablo göndericem....

Hanımefendi sizi engellerim yapmayın!

Duvar rengi hoş olmuş cidden.

Teşekkürler.

Paletmi normal köşemi ondada fikrinizi alabilirmiyim?
@Shinigami @Anna Karenina @Alavarez

Alper kolay gelsin bence de gayet güzel olmuş eline sağlık..
parke hususunda bir önerim olacak..
bizim evde 1964' yapımı aynı şekil eski parke mevcut iki sene kadar oluyor makina ile komple zımpara atıp vernik çektik sıfır km oldu..
sen boya yapmışsın zımpara etrafı batırır..
ama bana kalırsa boya yerine vernik atmak daha koruyucu ve mantıklı gene sen bilirsin..

Alper kolay gelsin bence de gayet güzel olmuş eline sağlık..
parke hususunda bir önerim olacak..
bizim evde 1964' yapımı aynı şekil eski parke mevcut iki sene kadar oluyor makina ile komple zımpara atıp vernik çektik sıfır km oldu..
sen boya yapmışsın zımpara etrafı batırır..
ama bana kalırsa boya yerine vernik atmak daha mantıklı gene sen bilirsin..

Vernik atıcaktım aslında ilk dusuncem oydu ama bazı yerlerinden renk geçişleri var farklılıkları. O yüzden direk boyamayı düşündüm silikon dolgulu parke boyası ile.

Normal olan hicbir şeyi begenmiyorum Alper bey.
Palet daha yakışır.

Renk ve palet düşüncesi bence gayet iyi olmuş ama naçizane süpürgelikleri parke rengine göre farklı bir renge boyamak hem duvarın hem de parketinin rengini daha gösterişli bir hale getirebilir. Parke için ilk etapta boyadan ziyade full zımpara üstüne tadilat ve vernik daha iyi olabilirdi ama sanıyorum o aşama için biraz geç olmuş. Parke işleminden sonra şık bir oda olacak gibi duruyor. Böyle işlerle doğrudan ilgilenmek insana daha çok keyif veriyor. Kolay gelsin.

Duvar rengin harika olmuş , gecen sene boyattım ben ve çok severek kullanıyorum .
Bu ton görseller fikir olur belki (.
duvar çiçeği.jpg

Depresif etkisi varmış koyu rengin ?(. Benim usta bir kaç kez sordu emin misiniz bu renktte diye , düşün .P
moru da dene derim diğer odalarda

ıron man.jpg

Bir takım gelişmeler: şema oturdu tam manasıyla, bundan sonrasında zımpara, boya ve tekerlekleri takılıp birleşme yapılacak. Üstlerine kontraplak yapıp düz durmasını sağlıcam. Parke boyama sonrasında kurulumunu yapıcam hepsinin. Evdeki mevcut eski minderler ile bir deneme yaptım görüntü şekillenmesi adına.
9ADC45FE-54F7-4AF6-8A24-A31178452EE0.jpeg
C9EFC12C-DE74-4D43-906D-171342218B50.jpeg

Geri