Alper
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@La'edri sen soktun aklıma bunları!
Tadilatdayız hanımefendi!pasaklı:/
aslında 2 renk yapıcaktım odayı @X hepsini yap daha güzel olur ded,i kalanı da yarın yapıcam komple mavi. Bu hafta palet işinede başlıyorum bakalım. Işıklandırma sistemide yapıcam duvara monteli şamdan falan.Sende o fıkır zaten vardı ben sadece guzle olur dedım benı suclama ama yapınca cok guzel olur emınım
evi boyamaya mı başladın kanka
Neyse son halini gorup, yorum yaparim. Su an icin rengi begenmedim .pEvet bilerek yaptım ben böyle PEMBE den sonra bu bana iyi gelecek inanıyorum ahahaha
Kafamdakileri yapabilirsem aksine çok daha güzel olucak gibi geliyor. Işıklandırması bol bir konsept düşünüyorum ahaha
Neyse son halini gorup, yorum yaparim. Su an icin rengi begenmedim .p
senin gibi birine pembe hiç olmaz :dAynen kanka boyuyorum. Ve artık kriterlerimi değiştiriyorum, kıyafet haricinde PEMBE seven bir hatunla beraber olmamaya karar verdim! Tiksindim yemin ederim.
Tam benlik olmuş.
İçim kara, duvar içimden de kara. Bakışıp aşk yaşarım ben bu duvarla. (:
Son halini görelim bakalım, orada bir tablo var gibi. Yer bulamazsan adresi göndereyim hemen![]()
Koyu renk guzel olur ama isiklandirmasi iyi olursa.