Bedenlere ihanet ediyoruz, ilaç kullanarak..!

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Rabbim öyle bir vücut öyle bir yaratılış nasip etmiş ki insana parmak ucundan saç teline kadar en ufak parçasını yeniden yaratabilme şansımız yok. Vücudumuz herhangi bir aksaklıkta ters giden bir şeyler olduğunda beden olarak bize uyarılar sinyaller veriyor. Bizler de hemen telaşa kapılıp doktor doktor veya her önümüze gelenden bir şeyler duyarak ilaçlara sarılıyoruz. Bence bu son derece yanlış bir olay. Her şeyin çaresi doğada mevcut Allah dermanı olmayan hiçbir hastalığı çok sevdiği kuluna yaşatmaz. Doğada her şey mevcut hastalık da doğada olan bakteri veya parazit diyebilirsiniz Sonuçta doğadan geliyor ama unutmayalım ki Derman da yine doğanın kendisinde. Maalesef başta da Amerika'daki Rockefeller olmak üzere ilaç endüstrisini dünyaya bir armağan gibi sundu Ama dikkat ederseniz ilk önce hastalıklara sebep olmasını sağlayacak ilaçları arkasından ise yine Tedavi amaçlı söylediği ilaçları veriyor. Rockefeller'in en büyük projelerinden birisi de halk sağlığı merkezleri biliyor musunuz bunu? Bu konuda daha çok yazarız konuşuruz.. Ama bir bakın bakalım bir düşünün bu adam yerine saçmalıyor diye?

Uzun zaman geçti gezerken aklıma geldi dedim bir bakayım sanırım artık hep buralardayım ;)

Her şeyin çaresi doğada mevcut olsaydı şu an hiç kimse de ölmezdi.
İlaç kullanımı yerine göre faydalıdır ancak doktor kontrolünde olmak kaydı ile bilinçli kullanılmalıdır. Çevrenin tavsiyesi ile ilaç kullanılmaz.

Dişiniz ağrıyorsa dişçiye gider tedavisini yaptırırsınız ve doğada hiçbir şey dişin ağrısına çözüm olmayacağı gibi dişin içten çürüyüp sinirlerin de ölmesi ile diş kaybına sebep olur. Ağrı, hekime gitmeniz için bir uyarı mekanizmasıdır.

Bilinçli ilaç kullanımı ile çoğu hastalık tedavi edilebilir ancak öncelikle doktor teşhisi gereklidir. Kendi başınıza teşhis koyup ilaç kullanmaya kalkarsanız birçok organın hasar görmesine sebep olduğunuz gibi ölümle burun buruna da gelebilirsiniz.

Her şeyin çaresi doğada mevcut olsaydı şu an hiç kimse de ölmezdi.
İlaç kullanımı yerine göre faydalıdır ancak doktor kontrolünde olmak kaydı ile bilinçli kullanılmalıdır. Çevrenin tavsiyesi ile ilaç kullanılmaz.

Dişiniz ağrıyorsa dişçiye gider tedavisini yaptırırsınız ve doğada hiçbir şey dişin ağrısına çözüm olmayacağı gibi dişin içten çürüyüp sinirlerin de ölmesi ile diş kaybına sebep olur. Ağrı, hekime gitmeniz için bir uyarı mekanizmasıdır.

Bilinçli ilaç kullanımı ile çoğu hastalık tedavi edilebilir ancak öncelikle doktor teşhisi gereklidir. Kendi başınıza teşhis koyup ilaç kullanmaya kalkarsanız birçok organın hasar görmesine sebep olduğunuz gibi ölümle burun buruna de gelebilirsiniz.
Yahu sen de hangi amaçla konuşuyorsun bilemem ama, benim söylediğim amaç belli. İlaç diye sunulan birçok maddenin vücuttaki baskılamalara sebep olduğunu biliyorsun değil mi, Yok olmasına değil! Ayrıca şunu sormak istiyorum ben sana: Bundan 100 Yıl, 150 yıl önce yaşayan son derece sağlıklı güçlü nesillerimiz vardı atalarımız yani o zamanlar ne için sence bu kadar hastalık sakatlık salgın vesaire yoktu. ( bu faaliyetler başta Çin'de denenmek istendi fakat Amerika'nın oradan kovulması nedeniyle başta Hindistan olmak üzere diğer toplumlara yöneltildi.) Sordun mu hiç kendine; Amerika'nın başta buğday, Mısır üzerine yaptığı çalışmalar yüzünden hibrit üretim yani. Sence boşuna mı yapılıyor dünya barışı için mi? Ve niçin Birden bu salgın hastalıklar özellikle 1800'ün ortalarından sonra başladı? Sadece kendini ürettiği tohumlara mahkum ediyorlar, dünyada açlık olmayacak diyerek?. Güldürme beni.. Neyse bunlar derin konular. Sanırım seni ilgi alanında değil. Başta Rockefeller gibi son derece Emperyalist bir şirketin neler yaptığından haberin var mı senin? Sana Belki abest olacak ama Tek diyeceğim oku!

Eskiden ilaç yoktu, veya fazla bilinmezdi, veya yararlı olanı yoktu, insanlar hastalanır ve ölür dü.
Şimdi insanların ortalama ömrü uzadı ve devletler buna karşılık ememklilik yaşını 65-70 yapmak istiyorlar. Yaptılar da. Çünkü sigortalar uzun ömrü finanse edemiyorlar artık.

İlaç şirketlerine bende çok güvenmiyorum. Bunlar bizim sağlığımız için çalışan hayır kurumları değil sonuçta. Hepsi ekmeğinin peşinde, bütün hastalıkların son bulmasını isterler miydi?

Arkadaşlar işin şakası bir tarafı dikkatinizi çekmiştir değil mi? Hiçbir hastalık, ne hikmetse son bulmuyor. Sadece diğerleri için zemin hazırlıyor.. Ancak bunun farkına sonra varıyoruz uyanık olmak gerek, metabolizmaya güvenmek gerek. Bir saniye içinde belki de trilyonlarca işlemi döngüyü gerçekleştiren bu vücut bizden, Sadece, beni abuk subuk şeylerle sabote etmeni istemiyorum diyor. Sus işareti yapan hemşire emojisi artı gülücük :)

Endüstriyel Tıbbın ne olduğunu bilmeyen arkadaşlara İki kitap önereceğim. Okurlar veya okumazlar kendileri bilirler ama modern tıp dediklerinin sadece teşhis alanı dışında insanları nasıl zehirlediğini umarım anlayabilirler.

1- Saklı Seçilmişler : Soner Yalçın

2- Kolesterol Gerçeği : Haplar Küçük, Tuzak Büyük!'

Eğer ilkine kafam çok basmaz diyen olursa (çünkü ilki oldukça derin araştırma) ikincisi daha basit ve anlaşılır şekilde anlatmaktadır.

Eczacılığı bırakmamış olsaydım şimdi sana burda isyan ediyordum kamil:D
Beni işimden etme diye shshs
Doğada mevcut olan şeylerde geçici kalıcı çözümler değil ayrıca

Doğal ilaçlar kalıcı çözümler sunuyor mu? İlaç kullanmayı tavsiye etmiyorum amaaaaaaa hayat şartları bunu gösteriyor

Her hastalık ya da sorunun doğal tedavisi mümkün değildir ve size zaman kaybettirip hastalığın daha da ilerlemesine sebep olabilir. Her konuda olduğu gibi bilinçli hareket etmek gerekiyor ve uzman görüşü almadan kendi kendinize teşhis koyup tedavi uygulamayınız.

En ufak şeyde doktora gidip ilaçlarla kendimizi zehirlemeyelim ..
Gereksiz ilaç kullanımına karşıyım(en ufak ağrıda bile ağrı kesici kullanmak), vücudumuza verdiğimiz zarar maalesef büyük... Bir tarafı iyi ederken , diğer tarafı yaralıyor maalesef...
Mesela ben başım çok ağrıyorsa geçmesini beklerim direk ağrı kesiciye sarılmam...

Abim aylarca bacağındaki şişliği önemsemedi ve en sonunda doktor bir arkadaşı "Gel bakalım" dediğinde gitti. Sonuç ise kanser...

Hastalık hastası olmak da doğru değil ancak yerine göre doktora gitmek ve ona göre de yol haritası belirlemek gerekiyor.

Endüstriyel Tıbbın ne olduğunu bilmeyen arkadaşlara İki kitap önereceğim. Okurlar veya okumazlar kendileri bilirler ama modern tıp dediklerinin sadece teşhis alanı dışında insanları nasıl zehirlediğini umarım anlayabilirler.

1- Saklı Seçilmişler : Soner Yalçın

2- Kolesterol Gerçeği : Haplar Küçük, Tuzak Büyük!'

Eğer ilkine kafam çok basmaz diyen olursa (çünkü ilki oldukça derin araştırma) ikincisi daha basit ve anlaşılır şekilde anlatmaktadır.
Endüstriyel Tıp derken benim endüstriyi ticari kazanç haline getirilen bir sektör olarak baz aldığımı değerlendirmez isem, Evet haklısın, çok cahil birisiyim. Benden de bu kadar beklenir. Dikkati çekmek istediğim konu Güya sağlık adına verilen ilaçların kendine yeni bir sektör açtığı yeni yeni hastalıkları tetiklediği zaman ile ortaya çıkardığı aşikar ha bunun aksini iddia ediyorsan o da senin okumuşluğuna veririm. Teşekkür ederim sağ ol.

Gece baş ağrısı tuttu, doğaya mı çıkayım çare aramaya. Ya kalça ya da parol. Tercih senin ;d
Baş ağrısını özellikle Kafatasındaki kanın ağır hareket etmesinden kaynaklandığını okumuştum ve bu şekilde davranıyorum genellikle hemen su içiyorum faydasını da görüyorum belki psikolojiktir bilemem...

Geri