bedava şeyler başlığı

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
idefix'te bugüne (06.03.2018) özel (24.00'a kadar) kargo ücretsiz. biraz geç oldu ama ben de yeni fark ettim. :cici:

wish'te sadece kargo parası alınan bir sürü şey var. söyliyim dedim.
bi de şey, migros'ta kremlerde indirim vardı dün. yakşamlar :dddd

idefix'te bugüne (18.03.2018) özel (24.00'a kadar) kargo ücretsiz. bilginize... :cici:

Ögi ile Telepazar köşesine hoş gelsiniz. Bu gün ki konuğumuz Algida ve Migros.

Zamaninda kredisiz nasil universite bitirilir onu arastirmadigi icin pisman olan oggy, emekli hastaligina yakalanmis. Cok manidar xd

bedava, bir yaşam stilidir arkadaşlar. :cici:

d&r'da bugün için (21.03.2018 - 24.00) kargo ücretsiz, şu kadar satın almalısın limiti yok. abanın. :cici:

49 tl değerindeki the darkness 2, humblebundle üzerinde 1 gün süreyle ücretsiz şuanda. bir humblebundle üyeliği oluşturarak oyunu steam kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

https://www.humblebundle.com/store/...layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_1?

Heavenly jericho'yu andırdı biraz, hoşuna gidebilir. Elia sen de bak. :cici:

49 tl değerindeki the darkness 2, humblebundle üzerinde 1 gün süreyle ücretsiz şuanda. bir humblebundle üyeliği oluşturarak oyunu steam kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

https://www.humblebundle.com/store/...layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_1?

Heavenly jericho'yu andırdı biraz, hoşuna gidebilir. Elia sen de bak. :cici:

Şu humblebundle'ın ekmeğini benim kadar yemiş olan yoktur eminim. :p Ama bu sefer steam key falan değil direkt indirme linki verdi sende de öyle mi? Bu arada çok teşekkürler Oggycim. :cici:

Şu humblebundle'ın ekmeğini benim kadar yemiş olan yoktur eminim. :p Ama bu sefer steam key falan değil direkt indirme linki verdi sende de öyle mi? Bu arada çok teşekkürler Oggycim. :cici:

gelen mailde download now yazısına tıkladıktan sonra açılan sayfanın en altında steam kodu bölümü var, kodu oradan alabilirsin. rica ederim. :cici:

gelen mailde download now yazısına tıkladıktan sonra açılan sayfanın en altında steam kodu bölümü var, kodu oradan alabilirsin. rica ederim. :cici:

Ay tammam tıklamamıştım daha, teşekkürler yeniden. :anla:

@Heavenly jericho'yu andırdı biraz, hoşuna gidebilir. @Elia sen de bak. :cici:

Evet Clive Barker's Jericho benziyor <3 oynamasından zevk aldığım oyunlardandı ya tadına doyamamıştım bir yerden bulup tekrar oynayasım geldi şu an :anla: bakayım ben de indireyim eve geçtiğimde :hello:

sırf yazılmamış diye yazayım. bilmeyen pek yoktur bunu;

turkcell kullanıcılarına özel salla kazan diye bir olay var.

öncelikle turkcell hesabım uygulamasını indirin. sonra her hafta 1 kez olmak üzere salla kazan sekmesinden giriş yapıp telefonu hafifçe sallayın ve hediyenizi alın.

bana 3 haftadır üst üst haftalık internet paketi düşüyor ballı mıyım neyim :p

Her Pazartesi sabahı McDonald'sta filtre kahve bedava..

Ama siz yinede şeyini çıkarmayın bedava diye.. .d

Geri