bedava şeyler başlığı

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
bu başlık altında denk geldiğimiz ya da faydalandığımız her türden kampanyayı paylaşalım arkadaşlar.

Algida - #Yazbaşlasın Kampanyası

Algida-YazBaslasin-Ekran-Goruntuleri.png

yazın yavaş yavaş başlaması ile birlikte algida 10 mayısa kadar sürecek bir kampanya yapmış. şöyle ki swarmdan çek in yaparken açıklama kısmına #YazBaşlasın yazıp çek ininizi yapıyorsunuz o sizi kod almak için yönlendiriyor ve sonuç olarak pahalı dondurma çeşitlerinden birini kazanıyorsunuz. dondurmayı migros mağzalarından money club kartınız ile gidip ücretsiz bir şekilde alabiliyorsunuz. money club kart şart. ben iki kere magnum yedim 3. magnumda kart onay vermedi. adhashfha

hadi bugünün dondurmasını da bedavaya getirdiniz. eheheh

Bende sinemaya gitmek isteyenlere vodafone redin sundugu 1 alana 1 bedava kampanyasi sifresi verebilirim :p

Bi bedava da Orhan Veli'den gelsin, izninizle:

Bedava yaşıyoruz, bedava;
Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;
Yağmur çamur bedava;
Otomobillerin dışı,
Sinemaların kapısı,
Camekanlar bedava;
Peynir ekmek değil ama
Acı su bedava;
Kelle fiyatına hürriyet,
Esirlik bedava;
Bedava yaşıyoruz, bedava.

• Beğen
Tepkiler: ne
3 Ay süre sigortalı 2 işçi çalıştırıyor iseniz 3. işçiyi işkur bedava veriyor :D maaşını ve sigortanın yarısı o yatırıyor :D benim ki az farklı oldu

Turkcell - Ücretsiz Google Play Kredisi

mu.jpg

turkcell hat kullanan arkadaşlar GooglePlay yazıp 2222ye yolladığımızda normal turcelliler 10 tl platinyum üyeleri 15tllik google play kredisi kazanıyoruz. google play üzerinden ödeme yöntemi olarak turkcell mobil ödemeyi seçerek kredinizi ücretli uygulamalarda kullanabilirsiniz. sadece uygulama değil, filmler ve kitaplarda da kullanılabilir.

hadi bugünün oyununu da bedavaya getirdiniz. ehehe

niye oggycimin konusunu trollüyosunuz be işiniz mi yok:liv:
ben seninleyim oggy, yaz sen:dyg:

niye oggycimin konusunu trollüyosunuz be işiniz mi yok:liv:
ben seninleyim oggy, yaz sen:dyg:
Saygilar yenge oggy abiyede allah sabir versin zor tabi .d yanmis cocun basi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

türkselde bip ile en az 3 kişilik grup kurup ilk mesajı attığınızda haftalık 1 gb internet geliyo arkadaşlar, aralık ayına kadar her ay 1 kere yapılabiliyor.

turkcell'in "uçuran tarife"lerinden herhangi birini yükleyince 1000 sms + bip'e özel 1 gb internet beleş

Oggycim konu cok faydaliymis da soyle bi cocuk bezi filan bedavaya gelirse bana bi sesleniver, bunlar pek uymadi :aeg:

Türk telekom 3 aylığına beleş internet veriyor yıllar yazın 5555 gönderin :cici:

Oyunları para vermeden oynamak istiyorsanız torrent kurun torrentle bedava indirin bütün oyunları

Geri