Bebek şampuanı kullanmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Saçlara iyi filan dediler ama hiç köpürmüyor.bir kaç defa denerim artık olmazsa köpük banyosu yaparım bununla..
IMG_4532.jpeg

ben yaklaşık 5 senedir makyaj temizlemek için kullanıyorum. ilk önce bebek şampuanı, sonra yüz yıkama jeli<3

Yetiskin sacına iyi gelmez yaban mersini:)
Melo ile makyaj temizlemede kullanıyoruz biZ bebeksi tenimiz var:)
saça kullanılacak en yanlış şey, göz makyajı için en mantıklı şey… bayılırız <3
Göz makyajı için öneriliyor ancak hiç denemedim.
benim göz makyajı temizleyicileriyle hep derdim olmuştur leftycim, yanma olsun çevresinde kızarıklık olsun. dalin kullandığımdan beri dünyanın en mutlu insanıyım… waterproof ürünleri bile pıt diye çıkarıyor, kalıntı bırakmıyor. cilt için kullanmamak lazım tabii kuruluğa sebep olabilir ama göz için muazzam… her makyaj konusunda dalin tavsiye etmiştim bir daha ediyorum… #reklam

saça kullanılacak en yanlış şey, göz makyajı için en mantıklı şey… bayılırız <3

benim göz makyajı temizleyicileriyle hep derdim olmuştur leftycim, yanma olsun çevresinde kızarıklık olsun. dalin kullandığımdan beri dünyanın en mutlu insanıyım… waterproof ürünleri bile pıt diye çıkarıyor, kalıntı bırakmıyor. cilt için kullanmamak lazım tabii kuruluğa sebep olabilir ama göz için muazzam… her makyaj konusunda dalin tavsiye etmiştim bir daha ediyorum… #reklam
Göz makyajı yoğun yapan birisi değilim çünkü makyaj çıkartma sırasında göz çevresi çok zarar görüyor. Yağlı makyaj temizliyicileri su bazlı da olsa tercih etmiyorum. Yüz yıkama jelimi aynı zamanda göze de sürebildiğim markalardan seçiyorum ve hiç yanma ya da kaşıntı yapmıyor.

Bebe şampuanı ise daha önce önerilmişti ancak deneme fırsatım olmadı. Mutlaka alıp deneyeceğim. :bahar::emoji_two_hearts:

Dalin kullanıyordum ben ama saçımı keçe gibi yaptığı için bırakmıştım.

savaş çıkar diye en büyük boylu dalin şampuanı aldığım için bana başka bebek ürünleri önermeyin… kızım doğana kadar yeter herhalde bu bana…. (aynen)

savaş çıkar diye en büyük boylu dalin şampuanı aldığım için bana başka bebek ürünleri önermeyin… kızım doğana kadar yeter herhalde bu bana…. (aynen)
unibaby pembiş olanı çohhh güselllll deneeee alayım mı sana heee:p

Şöyle ki zaten şampuanı kullandığınızda köpürten şey içindeki sulfattır. Bebe şampuanlarında sülfat bulunmaz bu sebeple kopurtmemesi normal. Daha çok yüz veya vücut yıkamada kullanılırsa daha uygun.
Şunu da belirteyim eğer ki saçınıza keratin gibi yüklemeler yapıyorsanız da bunu kullanmanızı öneririm, uzun süreli kullanımı sağlıyor.

Herkes göz için kullanıyoruz diyorlar.bari izah edin nasıl yapıldığını gözümüzden de olmayalım..

kokusu güzel diye arada sırada kullanıyorum. duşta dert tasa bırakmıyor, yeni doğmuş gibi : /

kusursuz vucudum ve tenim aklima gelmistir ve boyle seyler kullanmama gerek yoktur.
hayati seviyorum...

gozumu yakmiyo diye gun icinde yuzumu yikamak icin kullaniyom

Geri