Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yetiskin sacına iyi gelmez yaban mersiniSaçlara iyi filan dediler ama hiç köpürmüyor.bir kaç defa denerim artık olmazsa köpük banyosu yaparım bununla..
Ekli dosyayı görüntüle 82733
evet leftycim. ben de göz doktorumun tavsiyesiyle başlamıştım. benden sonra abimler de kullanmaya başladılar, göz sorunlarının (kuruluk, kaşıntı vb) azaldığını söylüyorlar.Göz makyajı için öneriliyor ancak hiç denemedim.
O zaman ben de deneyeceğim.evet leftycim. ben de göz doktorumun tavsiyesiyle başlamıştım. benden sonra abimler de kullanmaya başladılar, göz sorunlarının (kuruluk, kaşıntı vb) azaldığını söylüyorlar.
saça kullanılacak en yanlış şey, göz makyajı için en mantıklı şey… bayılırız <3Yetiskin sacına iyi gelmez yaban mersini
Melo ile makyaj temizlemede kullanıyoruz biZ bebeksi tenimiz var![]()
benim göz makyajı temizleyicileriyle hep derdim olmuştur leftycim, yanma olsun çevresinde kızarıklık olsun. dalin kullandığımdan beri dünyanın en mutlu insanıyım… waterproof ürünleri bile pıt diye çıkarıyor, kalıntı bırakmıyor. cilt için kullanmamak lazım tabii kuruluğa sebep olabilir ama göz için muazzam… her makyaj konusunda dalin tavsiye etmiştim bir daha ediyorum… #reklamGöz makyajı için öneriliyor ancak hiç denemedim.
Göz makyajı yoğun yapan birisi değilim çünkü makyaj çıkartma sırasında göz çevresi çok zarar görüyor. Yağlı makyaj temizliyicileri su bazlı da olsa tercih etmiyorum. Yüz yıkama jelimi aynı zamanda göze de sürebildiğim markalardan seçiyorum ve hiç yanma ya da kaşıntı yapmıyor.saça kullanılacak en yanlış şey, göz makyajı için en mantıklı şey… bayılırız <3
benim göz makyajı temizleyicileriyle hep derdim olmuştur leftycim, yanma olsun çevresinde kızarıklık olsun. dalin kullandığımdan beri dünyanın en mutlu insanıyım… waterproof ürünleri bile pıt diye çıkarıyor, kalıntı bırakmıyor. cilt için kullanmamak lazım tabii kuruluğa sebep olabilir ama göz için muazzam… her makyaj konusunda dalin tavsiye etmiştim bir daha ediyorum… #reklam

unibaby pembiş olanı çohhh güselllll deneeee alayım mı sana heee:psavaş çıkar diye en büyük boylu dalin şampuanı aldığım için bana başka bebek ürünleri önermeyin… kızım doğana kadar yeter herhalde bu bana…. (aynen)