Iftira atarak ban atabilirler
Bana direkt yalancı dendi kdkj.
Gülüyorum, herkes birbirini tanıyor artık..
Umursamadan takılmaya devam.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Iftira atarak ban atabilirler
Bazilari da kelimelerin ilk harflerini buyuk yazarlar. Hehe.(banlanmam insalah gulusu):b4VGNm:Bazıları Çok Sabırlıdır İnsanları Kazanmaya Çalişirlar Baziları Sadece Dünyayı Ben Yarattım Edasıyla Karşisindaki Kişiye Ulu Orta Laf Edip Banlatmaya Çailşirlar. Ancak Şunu Unutmayalım Her Ne Olursa Üye Olmadan Admin Olmaz. pardon Üyesiz Mekanda Kime Yöneticilik Yapacağiz. Geçen Biri Bana Hakaret Etti Sonra Bende O Hakaret Kısmını Beğendim Sordular Bana Esrar-ı Harabat İşlem Uygulayalım mı Hayır Gerek Yok Dedim. Bu Konuda Oldukça Sabırlıyım . Ayrica Bu Forumda ( Forumsal) da Kalma Sanırım 2 Adet Multi Üyeliğim var :p
Bazilari da kelimelerin ilk harflerini buyuk yazarlar. Hehe.(banlanmam insalah gulusu):b4VGNm:
Tapatalktan gelince kimin admin olduğunu anlayamıyorsunuz. Belki bir yolu vardır da ben çözememişimdir, bilemiyorum.
Fakat nasıl oluyor da uzaklaştırılabiliyorsunuz?
Fakat nasıl oluyor da uzaklaştırılabiliyorsunuz?
Bazilari da kelimelerin ilk harflerini buyuk yazarlar. Hehe.(banlanmam insalah gulusu):b4VGNm:
Olsun ben şimdiki adminleri de seviyorum. (Yönetime yakın durmak bunu gerektirir.) Bende az kaypak değilim he.
hukuk ve bankacılık okuyan insanların genelinde olan bir durum bu kaypaklık ya.