Bazı admınler

Konu sahibi son olarak 657 gün önce görüldü
Bazıları Çok Sabırlıdır İnsanları Kazanmaya Çalişirlar Baziları Sadece Dünyayı Ben Yarattım Edasıyla Karşisindaki Kişiye Ulu Orta Laf Edip Banlatmaya Çailşirlar. Ancak Şunu Unutmayalım Her Ne Olursa Üye Olmadan Admin Olmaz. pardon Üyesiz Mekanda Kime Yöneticilik Yapacağiz. Geçen Biri Bana Hakaret Etti Sonra Bende O Hakaret Kısmını Beğendim Sordular Bana Esrar-ı Harabat İşlem Uygulayalım mı Hayır Gerek Yok Dedim. Bu Konuda Oldukça Sabırlıyım . Ayrica Bu Forumda ( Forumsal) da Kalma Sanırım 2 Adet Multi Üyeliğim var :p

Bazıları Çok Sabırlıdır İnsanları Kazanmaya Çalişirlar Baziları Sadece Dünyayı Ben Yarattım Edasıyla Karşisindaki Kişiye Ulu Orta Laf Edip Banlatmaya Çailşirlar. Ancak Şunu Unutmayalım Her Ne Olursa Üye Olmadan Admin Olmaz. pardon Üyesiz Mekanda Kime Yöneticilik Yapacağiz. Geçen Biri Bana Hakaret Etti Sonra Bende O Hakaret Kısmını Beğendim Sordular Bana Esrar-ı Harabat İşlem Uygulayalım mı Hayır Gerek Yok Dedim. Bu Konuda Oldukça Sabırlıyım . Ayrica Bu Forumda ( Forumsal) da Kalma Sanırım 2 Adet Multi Üyeliğim var :p
Bazilari da kelimelerin ilk harflerini buyuk yazarlar. Hehe.(banlanmam insalah gulusu):b4VGNm:

En iyisi router di galiba tanıdıklarım arasında, kişisel problemlerini bir kenara bırakıp koyduğu kurallara kendisi bile uyamayacak adamlar forum yönetiyor mesela. Kuralları bu sefer sen o adama hatırlattığın zaman sorunlu üye oluyorsun ve ban kaçınılmaz.

Mesela bak ben aşırı sinirli ve kinci bir insan olduğum için hiç yönetim tarafında gözüm yok ben duygularıyla hareket eden basit bir insanım, sizde bunu kabul edip bu işleri bırakın arkadaşlar.

Son düzenleme:
Tapatalktan gelince kimin admin olduğunu anlayamıyorsunuz. Belki bir yolu vardır da ben çözememişimdir, bilemiyorum.

birçok çeşidi mevcuttur ama nesli tükenmeyen ve tükenmesi zor olan bir türü departman sorumluluğu adı altında skype grubu kurup, yürümeye yol bulamadığı üyelere forumu geliştirme adı altında yürümek, yürümenin başarısız olması sonucunda da olayı gıybete çevirerek içeri sızanlarıdır.
vahoooy, neler diyorum.
yani sonuçta binlerce admin, binlerce forum var, sözüm meclisin aşırı dışından olabilir, sakın kaos çıkmasın.

Fakat nasıl oluyor da uzaklaştırılabiliyorsunuz?

Yani forum mantığını az-çok biliyorsunuz zaten fakat bizi diğer forumlardan ayıran en bariz özelliğimiz amiyane tabirle raad oluşumuzdur. Yöneticiler olarak kafadar ve aynı zamanda adil insanlarız. Sıradan üyeler gibi tartışmalara katılabilir, polemik yaratabilir, hatta küfür bile edebiliriz.

Ve tabi mevcut kural ve yaptırımlar hepimiz için geçerli olduğundan "banlanma" olayıda kaçınılmaz oluyor haliyle.

En sevdiğim adminin kaynanası bana aşıktı..
Yok lan öyle değildi bu. Büyücüyü görünce istemsiz oluyor bu cümleler :teh:
Forumsalı zaten söylemiyorum bile. Direkt burdan giydiricem, aman konuşucam.
İlk başta her şey güzeldi... kaoslar.... ispiklemeler... sonra bişi oldu. ( ne olduğunu da biliyorum ama gülmekten anlatamam ajdjsjdj ) her şey bitti.
X mesafeli oldu. Alper desen bir kaşık suda boğar beni jsjjsdj
Canım Zeytin yönetimi bıraktı, Buğra’dan kaçıp arkasına saklanamadım.
Gerçi Buğra da bırakmadılar o da ayrıldı yönetimden.
Bazı adminler uzaktan uzağa taraf tutup nefret ettiler.
Ağğğhhh o yönetimde Pasaran, lanet, zeytin gibilerin olduğu günleri daha uzun görseydikkkk
Bazı adminler bazı adminlerin gitmesine sebep oldu. Derdi de bana düştü evet jsdjjs

Psinoza arkadaşım ben neden yarım sorumluyum ya. Benden daha sorumlu bir şahıs daha gösterebilir misin desem.. evet gösterebilirsin. Umarım x seni banlar.

Kız Başak onca şey ne ara oldu?

Anlattığımda diyeceksin ki “Heeeeee tamam hatırladım” jujuşko xd

Olsun ben şimdiki adminleri de seviyorum. (Yönetime yakın durmak bunu gerektirir.) Bende az kaypak değilim he.

Geri