Bayramdan bayrama mecburiyetten birbirini arayan akrabalar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
forumda (hoşunuza gitmiyorsa rapor edin) cümlesinden bir tık daha samimiyetsiz bir hareket .))

bana hep garip geliyor akrabalık ilişkileri kötü olan aileler.
sanırım bağları sıkı bağlanmış bir akrabalık ilişkisine sahip olduğumdan.
ama ben g'tün teki olduğumdan nankörlük edip aramıyorum, ileride benim de yeğenlerim bana sen nasıl amcasın g't deseler haklılar.
katılıyorum.
gideyim de amcamları bir arayayım.

çocukken elini tutmayan akrabanın öldüğünde cenazesine toprak bile atmam, hayırlı bayramlar

ben aradigim akrabalarimi mecburiyetden deyil zevkle ariyorum
aramakla memnunum amcalarim kozenlerim

3 senedir kimseyle bayramlaşmıyorum en yakınlarımın haricinde

gözlerime inanamiyorum okuduklarima inanasim gelmiyor

arkadaslar bayramdan bayramada olsa akrabalarinizi esinizi dostunuzu mutlaka arayin derim
onlar aramiyorsa sormuyorsa onlarin ayibidir siz bari ayip yapmayin

küslükde barismak icin ilk adimi atan makbül görülür

biz bebiçkomgilin aksine klan olduğumuz için bayramlarda ve hiç önemi olmayan diğer günlerde gelenin gidenin önü kesilmiyor. sabah 9:00 açılış 23:50 kapanış gelen gitmiyorda kardeşim! bi devir daim olsa yine anlaşılır herkes kendinden öncekinin üstüne geliyor, haliyle de yığılma kaçınılmaz. ilk günü atlattık sırada ikinci ve üçüncü günler var. allahtan ekonomi el vermiyorda memleketteki sülalemiz bu bayram akın akın gelemedi ve yine allahtan bebiçkom var da kollarına gidiyor olduğum için klanımızın geri kalanını göremeyeceğim.
dipçe: tüm klan üyeleri birbirimizi seviyoruz.

Aramayınca da niye aramıyon darlamalarına cevap bulmaya çalışıyorsun sonra

biz bebiçkomgilin aksine klan olduğumuz için bayramlarda ve hiç önemi olmayan diğer günlerde gelenin gidenin önü kesilmiyor. sabah 9:00 açılış 23:50 kapanış gelen gitmiyorda kardeşim! bi devir daim olsa yine anlaşılır herkes kendinden öncekinin üstüne geliyor, haliyle de yığılma kaçınılmaz. ilk günü atlattık sırada ikinci ve üçüncü günler var. allahtan ekonomi el vermiyorda memleketteki sülalemiz bu bayram akın akın gelemedi ve yine allahtan bebiçkom var da kollarına gidiyor olduğum için klanımızın geri kalanını göremeyeceğim.
Abi iyi bayramlar.....

Üzülerek söylemeliyim ki burada verip veriştiren arkadaşlar akrabalarınız da sizin için aynı şeyi düşünüyordur. Ne arayacam samimiyetsiz ..şeyleri diye(özel durumu olanlar hariç). Benim her bayramın ilk günü 4-5 saatim ya mesaj yazmakla ya da aramakla geçiyor. Samimi olduklarımı yada aramak zorunda olduklarımı arıyorum, diğerlerine resimli bir mesaj yada kopyala yapıştır bir şey bırakıp geçiyorum yada bazılarına hiç yazmıyorum.

misafiri bol olan evin bereketide bol olur

• Beğen
Tepkiler: Sux
Geri