Bayramda kuaförlerin iki katı ücret talep etmesi

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Şimdi arkadaşlar tabiki yukarıda yazdığım espiri niyetine idi .
Ancak emin olun şuan hicbir şeyin yanına yaklaşılmiyor . Örnek vereyim şuan yeni bir işletme açıyorum lazer epilasyon cihazı şuan için ikinci el piyasa değeri 10-12 arasi bunun birde ayriyetten her işlemden sonra iğnesi var mesela bizdeki tüm vücut fiyatı şuan ki işletmede 1800 civarı felan bunda iki yada üç iğne kullandığımızı farzedelim artı bunun diğer masraflarını kattigimiz zaman pek birşey bırakmıyor.
Akabinde saç kesimi çoğu işletme %50 yarı çalışır onuda hesaba kattigimiz zaman günlük masraflar çoğu zaman çıkmıyor
Ancak bayramda iki katı ücret talep etmek yanlış onun yerine fiyatlarla cüzi miktarda oynama yapılırsa daha uygun olur
Örneğin saç kesim + boya şuan için 2000 civarı bunu 2200 yapıp
Saç kesim + boya + ayak bakım olarak guncelleyebilirler

Bayramdan önce 800 veriyordum, bayramda 800 verdim, baydamdan sonra da 800 verdim…. Manikürü yeni 450 yaptılar…
Tşk

Güzellik merkezi gördüm mü o neydi gı dercesine kaçıyorum ben

Vay görüyor musun üçkağıtçı kuaförler. Vergi kaçırıyorlar diye hakkımı ararım bende hıh

Her kuaför için geçerli değil ve bazıları bayramda da fiyat değişikliği yapmıyor.

ücret sorun değil de bir de tras olabilsek. burda bazı yerler bayram öncesi sabaha kadar çalışıyor

"Bayram öncesi emeklilere saç kesimi 1 TL" kampanyaları dikkatimi çekti, duyarlı kuaförleri tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
Neyse ki önceden kuaförde çalışmışlığım var evdeki herkesin saç işleri benden sorulur kendimin bile saçını kesiyorum.. .p

Konu içerisinde konuşulan paralar ne komik şimdilerde. İki-üç yıl bile ne çok fark etmiş. Bilmem kaç binle geçinilir mi konusu gibi Nostaljik bir konu daha :d

otobüsler falan filan
zaten aşklar yalan dolan ya

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Devamlı müşteriye değil de daha çok ilk kez gelenlere uygulanıyor.

Geri