Bayanlar neden erkeklerden daha az üsür

Konu sahibi son olarak 4567 gün önce görüldü
erkek milleti kısın soğukta donakerken sizler nasıl dekolte ve mini etek türü giyim tarzı ile üşümüyosunuz:)

Hatun milletini bu kadar kurcalamaya gerek yok aslında akıl erdirmekte zor yaptıklarına ki zaten akıl erdirmemizide beklemezler daha doğrusu sadece önemsedıklerı insanlar tarafından anlaşılmak isterler davranış yada sözler farketmez.
bu nedenle çok fazla kurcalamamak lazım . neden üşümediklerine gelıncede üşüyolardır göstermıorlardır.,artislik yapıyorlardır belkide,belkide hoşlarına gidiyordur belkide gercekten üşümüyorlardır belki de onlarda bizi anlamıyordur kalın giyindiğimiz için belki de belkide belki de.

Kadinlarin derileeinde ki yag tabakasi erkeklerden daha fazladir ve bu kadinin derisini erkege nazaran daha kalin yapar.
Bilimsel bi gercek.
Bknz: kadinlarin daha kolay kilo almasi

Bilimsel olarak mı soruyorsun yoksa öylesine mi :D

Bilimsel olarak Maria Puder açıklamış, aynısını diyecektim ben de.

Öylesine dersen, güzellik için her şeye katlanır bayanlar :D

Bilimsel olarak mı soruyorsun yoksa öylesine mi :D

Bilimsel olarak @Maria Puder açıklamış, aynısını diyecektim ben de.

Öylesine dersen, güzellik için her şeye katlanır bayanlar :D
b,ilimini ilimini bilmem arkadas ankarada nöbet tutuyorum hava bir yağıyo aklınız durur kıslıkları giymisim botlar mont celik yelek ne ararsan var titriyorum o arada karsıdan gecen bayan gözüm gitti giymis mini eteği kısıcık botu tıngır tıngır yürüyo
dedim alahım sen nelere kadirsin:D

o portakal görünüm olusmadan önce giyin bacilar minide giyin dekoltede :)))

bencede portakal görünümü cıktımı hiç güzwel durmuyo:D

b,ilimini ilimini bilmem arkadas ankarada nöbet tutuyorum hava bir yağıyo aklınız durur kıslıkları giymisim botlar mont celik yelek ne ararsan var titriyorum o arada karsıdan gecen bayan gözüm gitti giymis mini eteği kısıcık botu tıngır tıngır yürüyo
dedim alahım sen nelere kadirsin:D

:zuha:

Efenim, o bayanın amacı farklıdır.
Belki düğüne, nişana vb durum yüzünden giymiştir. Hemen neden kötü niyetli düşünüyorsunuz:kiki: Siz erkekler yok mu siz erkekler :pat::kiki:

Güzellik, yağmur çamur kar dinlemez :dyg::o

images

Portakal sevilmez mi ya.

Ama simdi arkadasim bunu da demeden gecemeyecegim. Istersen icin fesat de.
Kadinlarla ilgili herseye takiliyosun ne is?
istedini söyleyebilirsin kardesim pek takmam zamanla zaten tanırsın ayrıyeten bir konu acmıstım onuda öylesine acmıstım ama baya bi tepki almıstı ve hera ya sor bakalım bu konu acıldında konu baslığı ne imis ne olmus olurmu :) o versin cevabını :) ben ne dersem simdi sen kendi pencerenden bakacaksın olaya :)

:zuha:

Efenim, o bayanın amacı farklıdır.
Belki düğüne, nişana vb durum yüzünden giymiştir. Hemen neden kötü niyetli düşünüyorsunuz:kiki: Siz erkekler yok mu siz erkekler :pat::kiki:

Güzellik, yağmur çamur kar dinlemez :dyg::o
valla darılma o zaman terslik bende ben biri beni yakısklı görücek diye üsüyemem arkadas yine sorun bayanlarda:D

Geri