erkek milleti kısın soğukta donakerken sizler nasıl dekolte ve mini etek türü giyim tarzı ile üşümüyosunuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadasım bende bu sivri dil oldukca siz daha benim konuların baslını cok değistirrisinizsicakkanliyiz arkadas![]()
Kadinlarin derileeinde ki yag tabakasi erkeklerden daha fazladir ve bu kadinin derisini erkege nazaran daha kalin yapar.
Bilimsel bi gercek.
zaten bu yüzden bizde selulit olup erkeklerde olmuyor![]()
allah senide güldürsün o portakal görünümlü deri yağ tabakasımı oluyodu
zaten bu yüzden bizde selulit olup erkeklerde olmuyor![]()
b,ilimini ilimini bilmem arkadas ankarada nöbet tutuyorum hava bir yağıyo aklınız durur kıslıkları giymisim botlar mont celik yelek ne ararsan var titriyorum o arada karsıdan gecen bayan gözüm gitti giymis mini eteği kısıcık botu tıngır tıngır yürüyoBilimsel olarak mı soruyorsun yoksa öylesine mi
Bilimsel olarak @Maria Puder açıklamış, aynısını diyecektim ben de.
Öylesine dersen, güzellik için her şeye katlanır bayanlar![]()
allah senide güldürsün o portakal görünümlü deri yağ tabakasımı oluyodu![]()
b,ilimini ilimini bilmem arkadas ankarada nöbet tutuyorum hava bir yağıyo aklınız durur kıslıkları giymisim botlar mont celik yelek ne ararsan var titriyorum o arada karsıdan gecen bayan gözüm gitti giymis mini eteği kısıcık botu tıngır tıngır yürüyo
dedim alahım sen nelere kadirsin![]()
![]()
Portakal sevilmez mi ya.
istedini söyleyebilirsin kardesim pek takmam zamanla zaten tanırsın ayrıyeten bir konu acmıstım onuda öylesine acmıstım ama baya bi tepki almıstı ve hera ya sor bakalım bu konu acıldında konu baslığı ne imis ne olmus olurmuAma simdi arkadasim bunu da demeden gecemeyecegim. Istersen icin fesat de.
Kadinlarla ilgili herseye takiliyosun ne is?
valla darılma o zaman terslik bende ben biri beni yakısklı görücek diye üsüyemem arkadas yine sorun bayanlarda
:zuha:
Efenim, o bayanın amacı farklıdır.
Belki düğüne, nişana vb durum yüzünden giymiştir. Hemen neden kötü niyetli düşünüyorsunuz:kiki: Siz erkekler yok mu siz erkekler :pat::kiki:
Güzellik, yağmur çamur kar dinlemez :dyg::o
meyve olarak tamamda bayan bacanda pek hos durmuyo be kardes![]()
Portakal sevilmez mi ya.
meyve olarak tamamda bayan bacanda pek hos durmuyo be kardes![]()