Bayanlar İçin Kıvırcık Saç Bakımı

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1032 gün önce görüldü
ciddi misin? ya ben kestirdim saçlarımı şimdi uzasın istiyorum. böyle hızlı bi şekilde uzaması için ne yapmak lazım sen bilirsin? :p

badem yağı
çam terebentin
ikisinden de birer kapak sampuanına karıştır çabucak uzar bu arada evet sana uzun saç yakışıyor kamki. Gördüğüm hali güzeldi:p

Ayni dert bende de var. Kivircik saca tarak surmeyeceksin yoksa kabariyo :D

Elia yorumları okumadım belki tavsiye eden vardır, ben brezilya fönünü öneririm yaptıran arkadaslarım var , memnnun kalmışlardı, saçları biraz yıpratıyor fakat bi 5 ay çok rahatlıyorsun , sonra yine kullanmak istersen yaptırabilirsin.. tabiki saçlarını emin ellere bırakmanı tavsiye ederm eğer yaptırmak istersen.. Merdivenaltı kuaförler saçlarını yakabilir.

Ayni dert bende de var. Kivircik saca tarak surmeyeceksin yoksa kabariyo :D

Genelde sadece banyodan sonra tararım, her kıvırcık saçlı gibi. Ama arada çok sık taradığım oluyor, o kabarıklığı seviyorum bazen. :p

Elia yorumları okumadım belki tavsiye eden vardır, ben brezilya fönünü öneririm yaptıran arkadaslarım var , memnnun kalmışlardı, saçları biraz yıpratıyor fakat bi 5 ay çok rahatlıyorsun , sonra yine kullanmak istersen yaptırabilirsin.. tabiki saçlarını emin ellere bırakmanı tavsiye ederm eğer yaptırmak istersen.. Merdivenaltı kuaförler saçlarını yakabilir.

Pek sıcak bakmıyorum aslında buna, bu tür işlemleri doğru bulmuyorum, saçları kıvırcık olanın düzleştirmesi ya da düz olanın perma yaptırması gibi. Doğallık varken neden bu tercih edilir anlamam. Zorunlu olmadıkça düzleştirmem...

Yine de teşekkür ederim. ^^

Merhaba! Forumda elbet kıvırcık saçlı bayanlar vardır, yardımınıza çok feci ihtiyacım var! Zamanında zaten söz dinlemeyen saçlarım iyice çığırından çıktı ki şekil almayı tamamıyla reddediyor. Hangi saç kremini ya da bakım ürününü kullandıysam işe yaramadı ama hâlâ arayış içerisindeyim... Önerebilinecek bir şeyler var mıdır ki? Yoksa saçlarımı kısacık kestirmeyi düşünüyorum...

Benim saclarm kvr kvr aslnda hos ama iri dalgali hale getiriyorum shwarzkopfun bakm urunlerini itina ile kullanyorum hergun dus alp saclarmi iri bigudi ile saryorum ve iri dalgali oluyor biraz eziyetli ama cok tatli oluyor. Yada her gun duz fon cekiyorum.

Benim saclarm kvr kvr aslnda hos ama iri dalgali hale getiriyorum shwarzkopfun bakm urunlerini itina ile kullanyorum hergun dus alp saclarmi iri bigudi ile saryorum ve iri dalgali oluyor biraz eziyetli ama cok tatli oluyor. Yada her gun duz fon cekiyorum.

Schwarzkopf, evet ben de kullanıyorum.
Bazen saçlarımı banyodan sonra bile taramıyorum, o derece üşengecim, bunları yapacağımı sanmam.
Ama eminim ki çok güzel oluyordur, teşekkür ederim bu arada. ^^

Schwarzkopf, evet ben de kullanıyorum.
Bazen saçlarımı banyodan sonra bile taramıyorum, o derece üşengecim, bunları yapacağımı sanmam.
Ama eminim ki çok güzel oluyordur, teşekkür ederim bu arada. ^^

Rica ederim cnm ama usenme sac cok onemlidir bi kadn icin. Aslnda en iyisi su bitkiselmidir organikmidir bilgim yok ama bi jole varms hem saci besliyor hemde dolgun ve sekl veriyor onlarida surebilirsib. E vitaminli bryantnde cok besliyor ama kafan yagli gibi oluyor neyse canm ins care bulursun iyi gecelr :)

Rica ederim cnm ama usenme sac cok onemlidir bi kadn icin. Aslnda en iyisi su bitkiselmidir organikmidir bilgim yok ama bi jole varms hem saci besliyor hemde dolgun ve sekl veriyor onlarida surebilirsib. E vitaminli bryantnde cok besliyor ama kafan yagli gibi oluyor neyse canm ins care bulursun iyi gecelr :)

Saçlarım daha yeni kendine geldi, tuhaf şeyler de denemek istemiyorum ama 1 ay içinde onu araştırıp bulur, denerim ben. Tekrardan teşekkürler. :cici:

Yatmadan önce şu konuyu hortlatayım bi' dedim de başlığın içine edilmiş ya. :p "Kıvırcık Saç Bakımı?" falan yapsaydınız bari, insafsızlar. :/

Neyse güncel sorunum şu ki ben saçlarımın tüm o kıvırcıklığını kaybettim, bırakın kimyasal işlemlerden geçirmeyi saçlarımı neredeyse hiç düzleştirmeyen bir insanım. Hiçbir neden yokken (sağlık açısından da) saçlarımın böyle olmasının sebebi nedir? Kahrolsun dalgalı saç. :/

Yardım! Daha ne yapayım ben bu saça ya?

Ekleme: Allah'ını seven konu başlığını değiştirsin.

Uzunsa kestir saclarini duzelir belki.:T:

Geri