Bayanlar eşinin soy ismini taşımalı mı ?

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü

Bayanlar eşinin soy ismini taşımalı mı ?

• Evet

Kullanılan: 11 68.8%
  • Hayır

Kullanılan: 2 12.5%
  • Kendisi bilir

Kullanılan: 3 18.8%
  • Fikrim yok

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Tabiki taşıyacak. Başka tercihi yok

Ben taşımayı düşünmüyorum şahsen, hayır.
Soyadım güzel kullanmaya devam edeceğim.

Yeni yeni icatlar çıkarmayın.p
Bence taşımalı, isterse kendi soyismiyle beraber.

Benim soy ismim kısa ve öz eşime yakışırmıki

benim soyadım karımın nüfus kağıdına geçince nası da zoruna gitmişti ya.
zorusuna gidenin borusuna gitsin dedim.

Ben eş ve çocuklarla aynı soyad taşınmasından yanayım. Yok kendiminkini kullanacağım , illa da bireysel takılacağım , hayır efendim karizmam çiziliyor diye yırtınanlar varsa da kendileri bilir zorunlu değil sonuçta .p

Sensin bayan.
Ben şahsen sevdiğim erkeğin soyadını taşımaktan gurur duyarım. Kendi soy ismini de kullanabilir.

Yeni nesilin udurması bunlar , zamanında annen kendı soyadımı tasıyacagım dıyed dırtmedı ..
Soyadı sorununa kadar ılıskılerde asılması gereken bır ton sorun var ..
Soy adımı tasımalı ,
Tasımaktan da gurur duymalı (:

Senın soyadın yabanc Turkıye de gecerlı degıl dıye kandırmayı dusunuyorum :D

Bayanin bulundugu konumla alakali.. Kızlık soyadıyla isim yapmış kadınlar kolay kolay vazgeçmiyor soyadlarindan

Bir erkek nasil bir kadinin soyadini almiyorsa, bir kadinin da erkegin soyadini almasi yonunde baskilar cok yersiz..
Eger ki evlendigini gostermesi icin dusunuluyorsa, her iki tarafin da digerinin soyadini alarak, cift soyadi kullanmasi daha uygun olur. Erkegin soyunun devami gibi sacma ve gereksiz bir argumana da katlanamadigimi belirtmek isterim

Allah Allah alacak tabiki :)

Yok öyle bir dünya :)

Bence her türlüsü normal. Tercih meselesi. Saygı duymak lazım. Eşler arasında sorun teşkil ediyorsa bu durum kişiler arasında konuşarak bir çözüm bulunur. Abartılacak ya da büyük problem niteliği taşıyabilecek bir konu değil.

Adamla aynı evi paylaşacağım çocuğunu taşıyacağım bir soyadına mı takılalım.

Geri