bayan değil kadın

Konu sahibi son olarak 294 gün önce görüldü
Bayan denmesinden rahatsız olmuyorum ama kadın/kız ayrımının cinsel deneyimle ilişkilendirilmesi biraz rahatsız edici. Beni rahatsız eden tarafı bunun erkekte bir ayrımının olmaması.
Kadın kelimesini bayandan daha çok sevmemin ise bir sebebi yok, hatun da hoşuma gidiyor.
Bak mesela tahayyül de güzel kelime :D
Ya yenge demesinler de ben en çok yengeye sinir oluyom
Dayı deseler bile kabulüm o derece:liv:

Kadın-kız cinsel deneyimle ilişkili ayırım değil. Bu aslında genç kıza pozitif ayirimci bir tanım. Mrs ve miss gibi düşün. İngilizin zoruna gitmiyor size ne oluyor. Ve hatta bu "bayan" tam da burada hayat kurtarır birlestiricidir (bakınız:Ms)

Burada mrs evlilik belirtir belki ama aynı zamanda bir saygınlık da katar. Saygınlığı katan evlenmiş olmak degildir ki. Yani aklı başında işinde gücünde oturaklılik belirtir

Nasıl değil abi yahu? Toplumsal dilde böyle kullanılmıyor mu?

Bayan boktan bir kelime.

Bayanlar sakin olun. Süreyya sen bir bayansın aslını inkâr etme.

Arkadaşlar ben bu konuyu anlamadım. Anna Katerina da bayan değil kadın diceksin diye bişey söyledi bana.Ama ben hiçbişey anlamadım.

lütfen düzgün bir şekilde aydınlatırmısınız?

Arkadaşlar ben bu konuyu anlamadım. Anna Katerina da bayan değil kadın diceksin diye bişey söyledi bana.Ama ben hiçbişey anlamadım.

lütfen düzgün bir şekilde aydınlatırmısınız?
Abi bunlar femen. Kafa karışık. Çocuk yapmak dışında erkek gormek istemiyorlar

Bana bayan diyebilirsiniz. Cogu zaman baydigim dogrudur :aeg:

Anna Katerina hakli "Baltaci"ya fikrini sormaya gerek yok

Katerina hanim gercekten boyle bisey soylediniz mi. Size hiş yakistiramadim yalniz :T:

Geri