Kesinlikle benim de neden bu kadar büyütüldüğünü anlamadığım bir durum. Zaten feminist ideolojiyi de anlamıyorum, kendi içerisinde o kadar çok çelişki barındırıyor ki. Yarattıkları kalıplarla kadınları yine sınırlandırdığını düşünürüm mesela ama neyse konumuz bu değil.
Bana kadın da denebilir, kız da, bayan da, hanımefendi de. Kullandığı kelimeleden çok o an o kelimeyi söyleyip uslubu ve kurduğu cümle önemlidir. Bana kadınlığını bil diyip kadın demesi var bir de bayanlara karşı şiddete karşıyım demesi. öfh saçmaladım ama böyle yani abartanları anlamıyorum, anlamayacağım. Ha bana kalkıp birinden bahsettiğimde ve kadın dediğimde kadın değil evli değil çünkü diyen de oldu. o duruma karşıyım ve zaten uygun bir dille anlatmıştım yanlış bir fikre sahip olduğunu. Hoş öyle düşünülse bile amaç kötü değil aslında böyle gelmiş böyle gidiyor evli olmayan bir kadına kadın dendiğinde yanlış anlaşılacağını, hakaret ettiğinin düşünüleceğini sanan çok erkek var ki bunda kadınların da payı yüksek. Bazı kadınlar da rahatsız olabiliyor çünkü "ben daha gızım ayol" diyor misal fdlskj
Neyse yorumlamam bu kadar, tşk. :kaç: