Batı hiçbir zaman medeni olmamıştır...

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Medeniyet dediğin tek kişi kalmış canavar demiş üstat. İstediği kadar medeni olsunlar.

• Beğen
Tepkiler: 0
Batı asla Medeni olamadı ama örneğin Türkiye oldu. Bakın halimize görürsünüz.
Medeniyet Fetö ile ortaklık yapıp soruları çalıp yandaşları üniversiteye yerleştirmektir. Medeniyet kendi bekasını devlet bekası yapıp siyasi geleceğini korumaktır, medeniyet kumpas kurup muhalefeti saf dışı bırakmaktır, medeniyet dini sömürmek ve siyasete alet etmektir, medeniyet tek adam rejimi kurup her b*ku bilmektir, medeniyet yandaşları korumaktır, eşini dostunu dekan yapıp eşlerine makam yeri açmaktır, medeniyet günde 24 saat halkına yalan söyleyip palavra atmaktır,.....
Evet bunların çoğu günümüz Batısında neredeyse yok denecek kadar az.

Hiçbir zaman ahlâklı da olmamıştı. Medeni olsa ne yazardı!

Hiçbir zaman ahlâklı da olmamıştı. Medeni olsa ne yazardı!
Bu müthiş yorumu yazarken çok düşündün mü? Ahlâk kavramından biraz bahsetmiş olsaydın keşke. Mesela örnekler vererek yada kıyas yaparak. Beni bilgilendirirseniz minnettar olurum. Ahlâk önemli bence de.

Bu müthiş yorumu yazarken çok düşündün mü? Ahlâk kavramından biraz bahsetmiş olsaydın keşke. Mesela örnekler vererek yada kıyas yaparak. Beni bilgilendirirseniz minnettar olurum. Ahlâk önemli bence de.

Ben yorum yazarken senin kadar düşünmüyorum meselâ. Çok düşünerek yazdığında nasıl cümleler döktüğün âşikâr. Ben bâzı şeyler için çok düşünmem; aklımda hazır salt olarak betimlenmiş fikirler hazırdır. Onlar zamânında düşünülerek oluşmuştur. Düşünce yapılarımız çok farklı, o yüzden sana örnek ve kıyas sunmayı düşünmüyorum. Sen ahlâk üzerinden polemiğe başkaları ile gir. Meselâ yukarıdaki cümlene kahkaha atmış yandaşın ile deneyebilirsin bunu. Minnettar olman benim için bir önem arz etmiyor bu arada. Bir kere bir düşünceni beğendik diye de bir hukuk geliştirme gayretine girme boşuna. Başkaları ile karıştırma beni.​

Senden ancak tek ricam olur; benim mesajlarımdan alıntı yaparak vaktimi alma. Başka alıntı yaptıkların ile idâre et. Kulaç attığın yerler sana yeter. Sınırını bil, keyfine bak.​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben yorum yazarken senin kadar düşünmüyorum meselâ. Çok düşünerek yazdığında nasıl cümleler döktüğün âşikâr. Ben bâzı şeyler için çok düşünmem; aklımda hazır salt olarak betimlenmiş fikirler hazırdır. Onlar zamânında düşünülerek oluşmuştur. Düşünce yapılarımız çok farklı, o yüzden sana örnek ve kıyas sunmayı düşünmüyorum. Sen ahlâk üzerinden polemiğe başkaları ile gir. Meselâ yukarıdaki cümlene kahkaha atmış yandaşın ile deneyebilirsin bunu. Minnettar olman benim için bir önem arz etmiyor bu arada. Bir kere bir düşünceni beğendik diye de bir hukuk geliştirme gayretine girme boşuna. Başkaları ile karıştırma beni.​

Senden ancak tek ricam olur; benim mesajlarımdan alıntı yaparak vaktimi alma. Başka alıntı yaptıkların ile idâre et. Kulaç attığın yerler sana yeter. Sınırını bil, keyfine bak.​

Öyle işkembeden atmak ile olmaz bu işler :) sen kimsin beni alıntı yapma falan fıstık? Zırvalamak nedir diye sorulursa, senin bu yaptığın derim. Herhangi bir tartışma ve polemik konularına böyle saçma şeyler yazarsan etiket de yaparım alıntı da. İşine bak şimdi.

Her b*ku oradan al, işine gelince örnek göster,iyi eğitim ve yaşam için oraya gitmeye can at,...... ve sonra Batı asla medeni olmadı de. Buna aşağılık kompleksi denilir.

Geri