Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu müthiş yorumu yazarken çok düşündün mü? Ahlâk kavramından biraz bahsetmiş olsaydın keşke. Mesela örnekler vererek yada kıyas yaparak. Beni bilgilendirirseniz minnettar olurum. Ahlâk önemli bence de.Hiçbir zaman ahlâklı da olmamıştı. Medeni olsa ne yazardı!
Bu müthiş yorumu yazarken çok düşündün mü? Ahlâk kavramından biraz bahsetmiş olsaydın keşke. Mesela örnekler vererek yada kıyas yaparak. Beni bilgilendirirseniz minnettar olurum. Ahlâk önemli bence de.
Ben yorum yazarken senin kadar düşünmüyorum meselâ. Çok düşünerek yazdığında nasıl cümleler döktüğün âşikâr. Ben bâzı şeyler için çok düşünmem; aklımda hazır salt olarak betimlenmiş fikirler hazırdır. Onlar zamânında düşünülerek oluşmuştur. Düşünce yapılarımız çok farklı, o yüzden sana örnek ve kıyas sunmayı düşünmüyorum. Sen ahlâk üzerinden polemiğe başkaları ile gir. Meselâ yukarıdaki cümlene kahkaha atmış yandaşın ile deneyebilirsin bunu. Minnettar olman benim için bir önem arz etmiyor bu arada. Bir kere bir düşünceni beğendik diye de bir hukuk geliştirme gayretine girme boşuna. Başkaları ile karıştırma beni.
Senden ancak tek ricam olur; benim mesajlarımdan alıntı yaparak vaktimi alma. Başka alıntı yaptıkların ile idâre et. Kulaç attığın yerler sana yeter. Sınırını bil, keyfine bak.