başörtülü kadının direk dansı yapması

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 38 gün önce görüldü
ben pole dans yapanlar bu direklerde nasıl bu kadar dönebiliyor diye şaşırıp, çok da özeniyordum. meğer direk dönüyormuş... o günden beri kırgınım. hanımefendinin dansını da çok beğendim, kombin renkleri daha farklı olabilirdi. bembeyaz süzülmesini dilerdim. bu kombin benim kötülükleri not alırken feleği şaşan melek kombini olmuş.

direk dansı demeyelim de sema gösterisine remix yapılmış diyelim.

"insan" olarak değil de cenah olarak görüyor ve ona göre yaftalıyorlar, bu sığ zihinler neden aşama kaydedemiyor anlamıyorum. salt ahmaklık baki olmamalı.

biri çıkıp "kendini teşhir etme" dese zoruna gider ama örtülü olan kadınlara hemcinsleri demediklerini bırakmıyor. şaşırıyorum..

kadının dansına gelince, eğlendiyse ne alâ..

"insan" olarak değil de cenah olarak görüyor ve ona göre yaftalıyorlar, bu sığ zihinler neden aşama kaydedemiyor anlamıyorum. salt ahmaklık baki olmamalı.

biri çıkıp "kendini teşhir etme" dese zoruna gider ama örtülü olan kadınlara hemcinsleri demediklerini bırakmıyor. şaşırıyorum..

kadının dansına gelince, eğlendiyse ne alâ..

Video İslam ile uyumlu mu

Video İslam ile uyumlu mu
insan ile uyumlu, islamla uyumlu olması gerekmiyor, örtülü olmayan kadınlar ya da erkekler de müslüman ama onların eylemlerini "islam ile uyumlu mu?" diye yorumlamıyor, sorgulamıyoruz.

insan ile uyumlu, islamla uyumlu olması gerekmiyor, örtülü olmayan kadınlar ya da erkekler de müslüman ama onların eylemlerini "islam ile uyumlu mu?" diye yorumlamıyor, sorgulamıyoruz.

Din ve vicdan özgürlüğünü çok betimleyip, reklam edercesine buna tezat hareket edenlerin en ufak eleştiri ya da dalgayi 'dinime saldiriyolar' diye lanse etmeleri de bana çok demagojik geliyor. En ufak eleştiride zaten her şey kürt olduğum icin-eşcinsel oldugum için yapılıyor diyenler gibi. Kabullenici bi otekilestirmeden ziyade kendileri ile barismalari daha güzel olur. Objektif baktığın zaman direk dansiyla uyumlu bi kombin degil, ucusan kumas parcalari vs. insanlara komik gelebilir yani.Hemen art niyet aramamak lazım.

kadın amerikada yaşıyor. ilahi zaten sonradan eklenmiş, o çok belli. kendi instagram hesabından bir sürü video paylaşmış ve her bir videosunun altında da güzel yorumlar var. islam ile uyumlu mu? bilmem. yargı makamı ben değilim. sevmiyorum ve üzülüyorum bu tutuma da. kadınlar, güzel yaşasın istiyoruz ama bizim alışkın olduğumuzun dışında olunca da alay malzemesi haline getirmekten çekinmiyoruz.
tutarsızlık mı? bilmem. hiçbirimiz de tamamen tutarlı değiliz, kadının da böyle bir iddiası yoktur sanırım. dans eden -etmeye çalışan- bir kadın görüyorum sadece. herkesin de bunu böyle görmesini diliyorum.

Son düzenleme:
Bazı şeyler ekosistemi ile değerlendirilir.
Rockçı imam bunun için haber oldu.
Aydın'da yaşayan ege şiveli zenciler.
Kadın kamyon şoförleri.
Twerk yapan dayılar....

Direk dansı striptiz klüp ikonu. Videoda dans etmeye çalışan (ki dans da değil işte neyse) kadın ise konuyla alakasiz fenotipte. Hareketleri iğreti. Belki komik. Ve hatta utanç verici.

Ulan bana edebiyat yaptırıyorsunuz. Normal mi lan şu da gelip hala "naaalakasi var başla örtüyle" diyebiliyorsunuz.

Benim kadar da forumda en eski din,cinsel kimlik etnik kimlik özgürlüğü savunucusu da yoktur sanırım fakat bana absürt geldi. Komik bulanları da yadirgamiyorum çünkü direk dansı böyle bir kıyafet ile yapilmaz. Yanlis anlamasin diye begenelim mi zorla.
Toplantıya iş arkadasim pijamayla gelse onu da absürt bulurum,gülebilirim de. Işte işin içine tesettur ya da çeşitli kimlikler gelince full kapalı kutu olunsun isteniyor. Bence bu durum insanı daha çok otekilestirir.

Din ve vicdan özgürlüğünü çok betimleyip, reklam edercesine buna tezat hareket edenlerin en ufak eleştiri ya da dalgayi 'dinime saldiriyolar' diye lanse etmeleri de bana çok demagojik geliyor. En ufak eleştiride zaten her şey kürt olduğum icin-eşcinsel oldugum için yapılıyor diyenler gibi. Kabullenici bi otekilestirmeden ziyade kendileri ile barismalari daha güzel olur.
valla bu kısım ile benim demek istediğimin hiç bir bağı bulunmuyor, senin düşüncen sanadır deyip susarım..
Objektif baktığın zaman direk dansiyla uyumlu bi kombin degil, ucusan kumas parcalari vs. insanlara komik gelebilir yani.Hemen art niyet aramamak lazım.
tarafsız baktığımız zaman kıyafeti değil, eylemi ve insanı görürüz.
tweet'i paylaşan kadının mesajı açık, art niyet aramaya ya da niyet okumaya hacet bırakmayıp, kendini net ifade etmiş.

Ya hayvanlardan ya başörtülülerden ya da herhangi bi yerden. Sürekli bi yerlerden vurulmaya çalışılıyor. Üzücü. Ne diyim bilemiyorum. Şu forumda ki konular tam çıldırmalık..

@climax senin uyku vaktin gelmiş olabilir fhsks

Geri