ben sizin fikirlerinizi merak ettim. ayrıca ekşideki yorumlara çok güldüm.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"insan" olarak değil de cenah olarak görüyor ve ona göre yaftalıyorlar, bu sığ zihinler neden aşama kaydedemiyor anlamıyorum. salt ahmaklık baki olmamalı.
biri çıkıp "kendini teşhir etme" dese zoruna gider ama örtülü olan kadınlara hemcinsleri demediklerini bırakmıyor. şaşırıyorum..
kadının dansına gelince, eğlendiyse ne alâ..
insan ile uyumlu, islamla uyumlu olması gerekmiyor, örtülü olmayan kadınlar ya da erkekler de müslüman ama onların eylemlerini "islam ile uyumlu mu?" diye yorumlamıyor, sorgulamıyoruz.Video İslam ile uyumlu mu
insan ile uyumlu, islamla uyumlu olması gerekmiyor, örtülü olmayan kadınlar ya da erkekler de müslüman ama onların eylemlerini "islam ile uyumlu mu?" diye yorumlamıyor, sorgulamıyoruz.
valla bu kısım ile benim demek istediğimin hiç bir bağı bulunmuyor, senin düşüncen sanadır deyip susarım..Din ve vicdan özgürlüğünü çok betimleyip, reklam edercesine buna tezat hareket edenlerin en ufak eleştiri ya da dalgayi 'dinime saldiriyolar' diye lanse etmeleri de bana çok demagojik geliyor. En ufak eleştiride zaten her şey kürt olduğum icin-eşcinsel oldugum için yapılıyor diyenler gibi. Kabullenici bi otekilestirmeden ziyade kendileri ile barismalari daha güzel olur.
tarafsız baktığımız zaman kıyafeti değil, eylemi ve insanı görürüz.Objektif baktığın zaman direk dansiyla uyumlu bi kombin degil, ucusan kumas parcalari vs. insanlara komik gelebilir yani.Hemen art niyet aramamak lazım.