Başörtü Sorununa Çözüm Bulmuşlar

Konu sahibi son olarak 3947 gün önce görüldü
11870879_1222864631063379_455561800246823870_n.jpg

Yani cidden olay buna baglaniyorsa pes valla : )

Burda kadın bedeninin seksepalitesini erkek bedeninin seksapalitesi ile kiyaslamak pek doğru olmaz bence.

Guzel bir fikir, saçma bir sekilde karikaturize edilmis. Absurtlük ve mübalağanin limiti asilinca güzel olmuyor.
.

özgecan için mini etek giymiştik zamanında, bunu da yapalım ben beğendim beyler.

Tesettür erkek tahrik oluyo diye değil.allah öyle istedi diye var

Sanki kadının tahrik olmasını istememiş. :p Her şey allah'tan.

istememiş mi ? bir bildiği varsa demek ki ..

bi saniye isyanım geldi ;

bu ne çifte standart , bu ne pozitif ayrımcılık

bu ne erkek egemen bir düşünce , bu ne neee :P

tahrik oldum ben gidiyorum ...

istememiş mi ? bir bildiği varsa demek ki ..

bi saniye isyanım geldi ;

bu ne çifte standart , bu ne pozitif ayrımcılık

bu ne erkek egemen bir düşünce , bu ne neee :P

tahrik oldum ben gidiyorum ...

Yav Allah eşit davranmamışsa ben ne yapayım? Alla alla ya!

Konuyu açan arkadaşın da farkında olduğunu sanmıyorum ama buradaki eleştiri erkeklere değil, İslam'a, dolayısıyla Allah'adır. Çünkü climax'in de dediği gibi tahrikten ötürü kadınların kapanmasını isteyen erkeklerin kendisi değil, Allah'tır. Zaten İslam bu ve bunun gibi şeyler sebebiyle eleştiriye son derece açıktır çünkü birçok konuda peşin bir kabul vardır, özü değiştirmekle uğraşmaz, şekillendirmekle uğraşır.

Anlatılmak istenen,biraz tatsız şekilde anlatılmış.
Ama işin yaklaşımı,gayet de mantıklı.

Konuyu açan arkadaşın da farkında olduğunu sanmıyorum ama buradaki eleştiri erkeklere değil, İslam'a, dolayısıyla Allah'adır. Çünkü climax'in de dediği gibi tahrikten ötürü kadınların kapanmasını isteyen erkeklerin kendisi değil, Allah'tır. Zaten İslam bu ve bunun gibi şeyler sebebiyle eleştiriye son derece açıktır çünkü birçok konuda peşin bir kabul vardır, özü değiştirmekle uğraşmaz, şekillendirmekle uğraşır.

Tartışma amaçlı görünmesin ama,size hiç katılmıyorum.
Allah neden kadınların kapanmasını istesin?
Allah kul mu ayırıyor ki,erkekleri tahrik olabilecek gözüyle görsün,o da Allah'ın kulu değil midir neticede?
Sen,hemcinslerinin,bunun emri inecek kadar yobaz fikirli olduğunu mu düşünüyorsun?
Yanlış anlamayın,sadece meraktan soruyorum.

Anlatılmak istenen,biraz tatsız şekilde anlatılmış.
Ama işin yaklaşımı,gayet de mantıklı.

Tartışma amaçlı görünmesin ama,size hiç katılmıyorum.
Allah neden kadınların kapanmasını istesin?
Allah kul mu ayırıyor ki,erkekleri tahrik olabilecek gözüyle görsün,o da Allah'ın kulu değil midir neticede?
Sen,hemcinslerinin,bunun emri inecek kadar yobaz fikirli olduğunu mu düşünüyorsun?
Yanlış anlamayın,sadece meraktan soruyorum.

Yazdıklarımı anladığını düşünmüyorum, tekrar okumanı tavsiye edeceğim.

Yazdıklarımı anladığını düşünmüyorum, tekrar okumanı tavsiye edeceğim.

''Çünkü climax'in de dediği gibi tahrikten ötürü kadınların kapanmasını isteyen erkeklerin kendisi değil, Allah'tır.''
Demişsiniz,ona ithafen sordum ben de,aksini düşünüyorsanız,ben yanlış anlamışımdır muhtemelen,o yüzden de özür dileyerek,sorularımı geri alıyorum.

Geri