Baskıcı yönetime karşı, pasif eyleme geçiyoruz

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yapsınlar tabi Pan onlar dışarda gününü gün ediyor :))

Hayır, hayır. Başlık başa kalmış. Hedefi gösterdim.
Bu arada avatarda bulunan Mastor'u ben banlamıştım. Açıyorum banını.
Direnişinizin simgesi madem, kıyamam ben sizlere. :)

Mastoru acmasaniz da olur. Yerine feverani acabiliyor musunuz? (:

Adem bey tüm banlar açılsa ve yeni bir başlangıç yapsak saat 12 ye kadar. Bence bir yönetim toplantısı yapın. Üyelerin sesine kulak verin ve kahraman olun, diğer siteler örnek alır.

Yönetim yerinde olsam x2 uzatırım arkadaslarin banlarıni.. :)

Af konusunda oylama yapalim sayet boyle bisey gerceklesecekse tek olumsuz oyda oturmu kapatalim:)

Bastan Hayır diyorum :p

Bence yönetime saygı duyun :D
Ahahaha

Pasif eylemde olayın işi ne :))

Olaysiz dagilmayalim bence.. biber gazi siksinlar bize.. biz de kacalim...

Adem bey tüm banlar açılsa ve yeni bir başlangıç yapsak saat 12 ye kadar. Bence bir yönetim toplantısı yapın. Üyelerin sesine kulak verin ve kahraman olun, diğer siteler örnek alır.

Mastoru acmasaniz da olur. Yerine feverani acabiliyor musunuz? (:

Gelin banlanan üyelerin tümünü affedelim bu seferliğe mahsus @X Adem

Ortak bir cevap vereyim arkadaşlar; Aralarında en çok üzüldüğüm Stockholm Sendromu nick'li arkadaş oldu. feveran da olabilir, neden olmasın. Ama ilgili yönetici arkadaşın inisiyatifine kalmış bir durum. Biliyorum sendrom, hâlâ yaşıyorsun ve hâlâ bize bir şeyler söylüyorsun oralardan :)

Bu arkadaşlarımızın, sade ve öz oluşuyla kendilerini ifade edişleri arasına sığdırılmış uyarı kuralı dikkate alınmadığında maalesef böyle üzücü durumlar ortaya çıkabiliyor. Kimseyi kaybetmek istemediğimiz gibi, ısrarla direnen ben böyleyim işinize gelirse davranan arkadaşlarımıza karşı da elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Ben banladığım üye arkadaşımızın banını kaldırdım. Hayırlı olsun.

images

Arkadaşlar bizim de bir sözümüz olmasın mı forum sorunları üzerinde?

Yarma pizzandan 1ısırık alabilir miyim

Mastor ne yaptı onu anlamadım , adamı sevmem ama bir zararı olduğunu düşünmüyorum kimseye
ayrıca bütün bayan üyelerimiz tatlı buluyor kendisini ,
bkz:sezarın hakkı sezara ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri