Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yani arkadaşlar uzunca süredir izliyorum. Kayıtsız kalmak değil maksat ama siz hakikaten dozu kaçırıyorsunuz.
Forumun belli başlı bir yapısı var. Bir Yönetim şekli var, ve bu yönetim şeklinde belirtilen Kural ve kaideler haliyle mevcut. ilk kez forum üzerinde vakit geçirmiyorsunuz. Kural ve kaidelere uyulursa hiçbir yönetici burda elinde sopayla gezmeye meraklı değil emin olun.
Buradaki tüm yöneticilerimiz forumun genel işleyiş ve durumundan sorumludur.
Burası Hak hukuk mahkemesi değil, karakol değil, adı üstünde bir forum.
Sizler kullanıcılarımız olarak kurallara uyarsanız burası güllük gülistanlık olur. Ama işin dozunu abartıp sokağa çıkıp isyan başlatırsanız ozaman kimse kusura bakmasın. kimsenin eli armut toplamıyor.
Güzelce vakit geçirmek varken böyle aksiyonlar gereksiz o sebeple bu konuyu daha fazla uzatmadan kapatalım lütfen.
Yani arkadaşlar uzunca süredir izliyorum. Kayıtsız kalmak değil maksat ama siz hakikaten dozu kaçırıyorsunuz.
Forumun belli başlı bir yapısı var. Bir Yönetim şekli var, ve bu yönetim şeklinde belirtilen Kural ve kaideler haliyle mevcut. ilk kez forum üzerinde vakit geçirmiyorsunuz. Kural ve kaidelere uyulursa hiçbir yönetici burda elinde sopayla gezmeye meraklı değil emin olun.
Burası hukuk mahkemesi değil, karakol değil, adı üstünde bir forum.
Sizler kullanıcılarımız olarak kurallara uyarsanız burası güllük gülistanlık olur. Ama işin dozunu abartıp sokağa çıkıp isyan başlatırsanız ozaman kimse kusura bakmasın. kimsenin eli armut toplamıyor.
Güzelce vakit geçirmek varken böyle aksiyonlar gereksiz o sebeple bu konuyu daha fazla uzatmadan kapatalım lütfen.
Burası Hak hukuk mahkemesi değil, karakol değil, adı üstünde bir forum.
Bir yönetici banladığı kişinin banını kaldırıyor, bir yönetici forum kuralları, düzenden bahsediyor. Herkes kafasına göre sanırım?
(Burdan yürüyüp, yönetim içinde kriz çıkartabiliriz)
Sevgili @Chelt düzeni nizamı elbette biliyoruz. Misal yıl başlarında vs gibi günlerde tüm banlar af kapsamına alınır ve kaldirilirdi. Bizde diyoruz ki hoşbeş geyik-muhabbet ettik, bu kadar katılım sağlandı. 3 günlük ban yemiş arkadaşların banı da kaldırılsın. Benzeri hata yapıldıgida zaten gereği size kalmış.
Bir yönetici banladığı kişinin banını kaldırıyor, bir yönetici forum kuralları, düzenden bahsediyor. Herkes kafasına göre sanırım?
(Burdan yürüyüp, yönetim içinde kriz çıkartabiliriz)