Baskıcı yönetime karşı, pasif eyleme geçiyoruz

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben faşistim zaten.

Yani arkadaşlar uzunca süredir izliyorum. Kayıtsız kalmak değil maksat ama siz hakikaten dozu kaçırıyorsunuz.
Forumun belli başlı bir yapısı var. Bir Yönetim şekli var, ve bu yönetim şeklinde belirtilen Kural ve kaideler haliyle mevcut. ilk kez forum üzerinde vakit geçirmiyorsunuz. Kural ve kaidelere uyulursa hiçbir yönetici burda elinde sopayla gezmeye meraklı değil emin olun.
Buradaki tüm yöneticilerimiz forumun genel işleyiş ve durumundan sorumludur.

Burası Hak hukuk mahkemesi değil, karakol değil, adı üstünde bir forum.

Sizler kullanıcılarımız olarak kurallara uyarsanız burası güllük gülistanlık olur. Ama işin dozunu abartıp sokağa çıkıp isyan başlatırsanız ozaman kimse kusura bakmasın. kimsenin eli armut toplamıyor.

Güzelce vakit geçirmek varken böyle aksiyonlar gereksiz o sebeple bu konuyu daha fazla uzatmadan kapatalım lütfen.

Bura da da pekala herkes güzel vakit geçiriyor , siyasi görüşte aynı olmadığım kişiyle bile etkileşim de bulunabiliyorum. Siyasi konudan uzak ufak bir sinerji evreni sayabiliriz.
Aksiyon ya da kaos hakim değil konuya... güzel vakit geçirmeyen var mı aramız da arkadaşlar ?
Yanlış mıyım ?

Yani arkadaşlar uzunca süredir izliyorum. Kayıtsız kalmak değil maksat ama siz hakikaten dozu kaçırıyorsunuz.
Forumun belli başlı bir yapısı var. Bir Yönetim şekli var, ve bu yönetim şeklinde belirtilen Kural ve kaideler haliyle mevcut. ilk kez forum üzerinde vakit geçirmiyorsunuz. Kural ve kaidelere uyulursa hiçbir yönetici burda elinde sopayla gezmeye meraklı değil emin olun.

Burası hukuk mahkemesi değil, karakol değil, adı üstünde bir forum.

Sizler kullanıcılarımız olarak kurallara uyarsanız burası güllük gülistanlık olur. Ama işin dozunu abartıp sokağa çıkıp isyan başlatırsanız ozaman kimse kusura bakmasın. kimsenin eli armut toplamıyor.

Güzelce vakit geçirmek varken böyle aksiyonlar gereksiz o sebeple bu konuyu daha fazla uzatmadan kapatalım lütfen.

Hocam şakası bir yana gerçekten dinleyecekseniz derdimizi anlatabileceksek konuşmak isteriz. Çünkü küfür etmediği halde küfürden banlanan üyeler var. Bakın yönetime karşı bir antipatimiz yok bizim. Ama sizce de haksızlık değil mi bu durum?

Burası Hak hukuk mahkemesi değil, karakol değil, adı üstünde bir forum.

Sevgili Chelt düzeni nizamı elbette biliyoruz. Misal yıl başlarında vs gibi günlerde tüm banlar af kapsamına alınır ve kaldirilirdi. Bizde diyoruz ki hoşbeş geyik-muhabbet ettik, bu kadar katılım sağlandı. 3 günlük ban yemiş arkadaşların banı da kaldırılsın. Benzeri hata yapıldıgida zaten gereği size kalmış.

Forumun şikayetler ile ilgili alanlar mevcut. isteklerini taleplerinizi oraya iletebilirsiniz.

Siz Dilekçenizi bakkala verirseniz size iki ekmek verip gönderir. Şikayetlerinize ve sorularınıza bu şekilde çözüm üretemezsiniz. Mantıklı olalım lütfen.

Bir yönetici banladığı kişinin banını kaldırıyor, bir yönetici forum kuralları, düzenden bahsediyor. Herkes kafasına göre sanırım?

(Burdan yürüyüp, yönetim içinde kriz çıkartabiliriz)

Bence herkes istediğini söyleyebilsin. Rahat bırakın çocukları.

Bir yönetici banladığı kişinin banını kaldırıyor, bir yönetici forum kuralları, düzenden bahsediyor. Herkes kafasına göre sanırım?

(Burdan yürüyüp, yönetim içinde kriz çıkartabiliriz)

Kim acaba çok merak ettim.

Sevgili @Chelt düzeni nizamı elbette biliyoruz. Misal yıl başlarında vs gibi günlerde tüm banlar af kapsamına alınır ve kaldirilirdi. Bizde diyoruz ki hoşbeş geyik-muhabbet ettik, bu kadar katılım sağlandı. 3 günlük ban yemiş arkadaşların banı da kaldırılsın. Benzeri hata yapıldıgida zaten gereği size kalmış.

3 günlük ban altı üstü 30 gün veya 3 ay değil.

Belli ki bu konudan baya ekmek çıkıcak bize, açtım paneli bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri