Basketbol Süper Ligi Şampiyonu: Fenerbahçe Beko

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Tebrikler Fenerbahçe :) Beşiktaş da çok iyi mücadele etti. Karşısında 10 kat daha büyük bir bütçeli takıma karşı verdikleri mücadeleye saygı duyuyorum. Tebrik ediyorum.

kimse rezil sahneyi konuşmamış :d
üç beç kelime edin hadi

buraya el atarsak burayıda domine ederiz fenerli kardeşlerim üzülmesin diye basketbolu onlara bıraktık eğlensinler sevinsinler garip kaldılar 11 yıldır :d

İşte bu mümkün değil, bu konuda lider biziz!:)

bizim olmadığımız bir kulvarda lider olursunuz normal :d
ama düşünsene basketbola da el atsak orada da domine etsek artık amatör branşlarda gelen madalyalar için sokağa dökülürsünüz caddede kutlama yaparsınız
abi neyi kutluyorsunuz kürekte şampiyonluk geldi onu kutluyoruz :d

bizim olmadığımız bir kulvarda lider olursunuz normal :d
ama düşünsene basketbola da el atsak orada da domine etsek artık amatör branşlarda gelen madalyalar için sokağa dökülürsünüz caddede kutlama yaparsınız
abi neyi kutluyorsunuz kürekte şampiyonluk geldi onu kutluyoruz :d
Kulübe yazın o zaman ve siz de basketbolda varlık göstermeye çabalayın da dersinizi verelim.:)

Kulübe yazın o zaman ve siz de basketbolda varlık göstermeye çabalayın da dersinizi verelim.:)

valla benim basketbol ilgimi çekmiyor ben futboldan yanayım futbolda başarı geldikten sonra isterlerse basketbol şubeyi kapatabilirler :d

valla benim basketbol ilgimi çekmiyor ben futboldan yanayım futbolda başarı geldikten sonra isterlerse basketbol şubeyi kapatabilirler :d
Fenerbahçe her spor dalını takip eden DÜNYA çapında büyük bir spor kulübüdür ve tabii ki sadece futbol kulübü olan Galatasaray'ın taraftarı bu duyguyu anlayamaz.:)

olm bunu nerden bulmuşlar ya
hayatımda benden daha çirkin bir şeyi ilk defa görüyorum clsöcösşxmsöx

bizim kutlamalara nasıl konuşuyolardı
biz şöyle yaparız biz böyle yaparız :d
sonuç
getirmişler bi trans ortada dolanmış claöxdşzşsşsş
la bari taylanddan falan getirin güzel olsun
ben bundan daha şişkoyum böyle göbeğim yok

her fırsatta bize laf edip kendileriyle ilgili olumsuz bir durum olunca kafalarını kuma gömüyolar ya BAYILIYORUM :d

evrupanın en büyüğüyle final oynamak
her takıma nasip olmaz

Fenerbahçe her spor dalını takip eden DÜNYA çapında büyük bir spor kulübüdür ve tabii ki sadece futbol kulübü olan Galatasaray'ın taraftarı bu duyguyu anlayamaz.:)

evet evet bak fenerbahçelilerin kendini avutma motivasyonu bu oldu, son yıllarda bu çok popülerleşti ciddiyim bak 10 sene öncesine kadar bu söylemler yoktu futbolda başarı gitti bu çıktı :d

Geri