Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşte bu mümkün değil, bu konuda lider biziz!buraya el atarsak burayıda domine ederiz fenerli kardeşlerim üzülmesin diye basketbolu onlara bıraktık eğlensinler sevinsinler garip kaldılar 11 yıldır :d
İşte bu mümkün değil, bu konuda lider biziz!![]()
Kulübe yazın o zaman ve siz de basketbolda varlık göstermeye çabalayın da dersinizi verelim.bizim olmadığımız bir kulvarda lider olursunuz normal :d
ama düşünsene basketbola da el atsak orada da domine etsek artık amatör branşlarda gelen madalyalar için sokağa dökülürsünüz caddede kutlama yaparsınız
abi neyi kutluyorsunuz kürekte şampiyonluk geldi onu kutluyoruz :d
Kulübe yazın o zaman ve siz de basketbolda varlık göstermeye çabalayın da dersinizi verelim.![]()
Fenerbahçe her spor dalını takip eden DÜNYA çapında büyük bir spor kulübüdür ve tabii ki sadece futbol kulübü olan Galatasaray'ın taraftarı bu duyguyu anlayamaz.valla benim basketbol ilgimi çekmiyor ben futboldan yanayım futbolda başarı geldikten sonra isterlerse basketbol şubeyi kapatabilirler :d
bizim kutlamalara nasıl konuşuyolardıolm bunu nerden bulmuşlar ya
hayatımda benden daha çirkin bir şeyi ilk defa görüyorum clsöcösşxmsöx
![]()
Fenerbahçe Basketbol Takımının Şampiyonluk Kutlaması; Bu Ne Kardeşim! Galatasaray'ın Kutlamasıyla...
🎬 PROCELLİM’E HOŞ GELDİN!YouTube’da sıradan içeriklerin dışına çıkmak isteyenler için buradayız. Procellim, kaliteli içerik üretimiyle fark yaratmak isteyen...youtube.com
Fenerbahçe her spor dalını takip eden DÜNYA çapında büyük bir spor kulübüdür ve tabii ki sadece futbol kulübü olan Galatasaray'ın taraftarı bu duyguyu anlayamaz.![]()