Başkanlık için refarandum olsa, oyunuz ne olurdu?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti

Başkanlık için referandum olsa, oyunuz ne olurdu?

• Evet

Kullanılan: 9 22.5%
  • Hayır

Kullanılan: 31 77.5%

• Kullanılan toplam oy
    40
Hayır diyeceğim biraz çekişmeli olsun diye, silip süpürme olmaz hep.

Anket umduğum gibi gitmiyor:( hayircilar önde

Because menfaat çıkar, böyle dersem bu kız bana antipatiğ duyar.
Şaka şaka burası çağdaş ve insan haklarına önem veren bir ortam haliyle normal sonuç şaşırmadım. Referanduma darısı.

Şaşıracak bir şey yok .. Akepe tek başına ancak yüzde 38 civarı evet alırdı bunu bildikleri için mehapeye yanaştılar. Milliyetçilerin oyuyla yüzde elliyi geçmenin derdindeler.. İnşaALLAH Milliyetçi taban hem bahçeliye hem de yıldırıma gereken cevabı sandıkta verecekler ..

d167cfb43742dafbaa83e0d7f9f05958.png

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkiye'de başkanlık denildiği zaman aklıma Arap coğrafyasındaki kabile devletler geliyor hep. Tek adam olmak, koltuğu bırakmamak adına elinden geleni yapıyorlar. Hüsnü Mübarek, Kaddafi, Bin Ali gibi kök salanlardan ve koltuğunu bırakmayanlardan özde pek bir farkını göremiyorum.

Hayır.

Hayır diyorum. Neden mi?
Iran devrimini bilenler neden hayir oldugunu anlayacaklardir. Iran da bir referandumla yola cikip bu hallere geldi. Peki Turkiye Iran olur mu derseniz olamaz.

Ancak sandiktan hayir cikarsa bu hem AKP'nin hemde MHP'nin siyaset sahnesinden cekilmesi demek olur.

Bu anayasa ile RTE kendisinden sonra ki lideri bizzat belirleyebilecek guce ulasir.

Bilal Erdogan tarafindan yonetilmek.

Buda 4.oy olsun. Burada o yüzde bile fazla. Referandumdan da EVET çıkacak :)

Reıs ver dedı verdık kesım aslında benı cok korkutmuyor çunku, AKP ıcınde elını vıcdanına koyacak reısınden cok ulkesını, gelecegını ve cocuklarımızı dusunerek reıs ve vatanseverlık arasında tercıhını vatanı ıcın kullanacaklar var bundan emınım ya da boyle olmasını umuyorum.

Benı en cok sonuclara karısacak hıle korkutuyor. Kı bu olacak da.

Bır musıbet bın nasıhattan ıyıdır mısalı ulkemızın basına gelecek olanlardan sonra reıs ver dedı verdıklerle birlikte hep beraber canımızın pesıne dustugumuz gunler yakındır.

Suan hep beraber parcalanmak uzere tezgahlanmış bır duzenın ıcındeyız. Oyunuzla yok ettıgınız ulkeyı canınızla ödemezsınız ınsallah.

Benım oyum TC'nın gelecegı için, demokrası için, farklılıklarla bır arada yasayabılmek için, kımsenın sesını kısmamak için , cocuklarımız ve yarınlarımız için hayır.

Ortadayım ama buyuk ihtimalle Hayir diyecegim.

Forumda allahsız çok. O nedenle bu anket gerçeği yansıtmaz. Göklerden gelen bir karar vardır :D

Benı en cok sonuclara karısacak hıle korkutuyor. Kı bu olacak da.

Bunu bende düşünüyorum .. Akepe'nin mehapeye yaklaşma sebeplerinden biri de bu olabilir .. Hem meclisten geçirmek hem de seçimlerde hile yapma manevralarını arttırmak adına .. Sonuçta taş çatlasın alabilecekleri yegane oy yüzdesi 40 ama mehapeyle elliyi zorlarlar açık kalırsa da onu da bir şekilde kapatırlar ..
Tabi bu sadece tahmin doğrusunu Rabbim bilir ..

Geri