başkanlık hayırlı olsun

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Orta zekalı birine zevk veren tartışmaya geçildi. Sevinin

ZiFiR bölgede yaşayanlar çok mu mutlu olaylardan? 28 tane belediyeye kayyum atandı ses çıktı mı, hayır. Kürtler de bıktı senelerdir. Asla kazananı olmayacak bi savaş bu. Ayrılıkçı olanların sayısı çok az. Zorbalık derebeylik kabadayılık ve terör tasvip edilemez. Ama devletin bi tarzı olur. Tavrı olur. Bi tecavüzcüyü yakaladınız ve öldüresiye dövüyorsunuz. Bu dövenlerden ikisi de başkasının karısına kızına falan falan sarkan tipler. Gelip " olm durun lan yeter, teslim edelim öldürmeyin" diyorum. Sonra bana " tecavüzcüyü mü koruyorsun sen" diyorsunuz.

Tabiki bölge halkı mutlu değil 70 lere geri döndürüldüler.neyseki yağ kuyruğu yok.Savaş olmasa öyle kalsa dahamı iyi olacak peki ben araştırıyorum arasıra cumhuriyet kuruldu kurulalı gelen hükümetlerin hiç birinin bi tarzı yok hepsi derebeylik ve kabadayılık ile işini götürmüş.Faili meçhul cinayetlerin haddi hesabı yok.Türkiye 4/4 lük değil ama düşünüyorum öncekilerden daha iyi(şimdi bunda çalıyor ama çalışıyor klasik sözü gelmesin) en azından yatırımları görüyoruz doğu batı ayırmaksızın.Varsa daha iyisi öneri ve görüşlere bu millet açık zannediyorum.artı şunda bi anlaşalım senin verdiğin örnekle ben tecavüzcüyümü koruyorsun demek istemedim nasıl yannış anlaşılmaya meyil veriyorsan sen! Hani dötten anlama mevzusu..Benide öyle anlamışssın ben en başta sorduğum sorularla aydınlanmak istedim eğer hdpyi ve pkkyı savunduğunu düşünseydim o soruları sormaz direk daşlardım seni belki konuyu açılıma soktum bak sende aydınlatıyorsun ne güzel bana göre yada başkalarına göre haklı ya da haksızsın bu fark etmez.Önemli olan hem böyle terazisi hassas konularda teraziye uygun kiloyu koymak hem insan kazanmak kaldıki sözüm mecliseen dışarı bazıları sırf hükümete düşmanlığından akp seçmenine demeği laf küfür etmediği küfür kalmıyor

Bi tecavüzcüyü yakaladınız ve öldüresiye dövüyorsunuz. Bu dövenlerden ikisi de başkasının karısına kızına falan falan sarkan tipler. Gelip " olm durun lan yeter, teslim edelim öldürmeyin" diyorum. Sonra bana " tecavüzcüyü mü koruyorsun sen" diyorsunuz.

Bu şeye benziyor.

Climax'ın her zamanki gibi küfürlü bir postunu yakalıyorum. PKK'ya küfür etmiş olsa da öldüresiye siliyorum. Açıklamaya da "olm durun lan yeter, çoluk çocuk var, kurallarda da net bir şekilde yazıyor, küfür yazmadan açıklama yapamıyor musunuz?" diyorum. Sonra bana "PKK'yı mı koruyorsun sen." diyorsunuz.

ZiFiR

Çok ciddi ilerliyorsun. Su katın, sulandırın. Okuyamıyofum böyle olunca. İlk cümleden sonra devam etmedim.

Beni sevmeyi unutma.

sizin siyasetten anladiginiz terorist kan akitmasin diye meclise girmeli deyip, kan akitinca niye meclise aldiniz demektir. sizin siyasetiniz, her ne kadar begenmeseniz de cogunlugun partisi basta diye oy verenlerini asagilamaktir ki, bunu da kötü psikolojisiyle yaptiginizin farkında degilsiniz.

dusman elinin altindayken kolay lokmadir. iste sizin kafanizin ve cigerinizin yetmedigi nokta bu. yillarca bu pkkyi sinirin otesine surduler de ne oldu? bu kazik donup dolasip yine bu ulkeye girmedi mi? o zaman ne diyordunuz?

peki hukumet ne yapti? aman bomba patlatir korkusuyla mecliste durmasi gerektigini soylediginiz ermenilerin teror takimini bir cicek bocek siyasetiyle sehre indirtti, cozum sureciyle oyalayip zaman kazandi ve savunma sanayiini gelistirdi. belki terorist de silah depoladi ama bunu sehirde yapti degil mi? yeter ki elinin altında olsun dusmanin. simdi herhangi bir ozel harekatciyla konusun bakalim dogu operasyonlarinda kac bin kisi olduruldu. bi zahmet sira meclise de gelecekti.

bunlar her taraftan desteklenen, tayyipi hasim bellemis, ulkeyi paylasmanin pesinde olan yezitler. Sen ne diyorsun? mecliste olmali yoksa bombalar. ulan bunlarin derdi meclis mi? nasil boyle her seyi biliyor gibi gecinip saf saf konusabiliyorsunuz. nasil bir rahatliktir bu? o ufak aklinda tugrali doblo diye dalga gectigin insanlar kursun yerken sen internet koselerinde tiyatro kelimesini papagan gibi sayikliyordun. sen kimsin ki bombadan korkuyorsun diye teroriste meclisi peskes cekeceksin. bu bir kere olur biter. bu siyasettir. kimse kimseye boyle daimi bir hak vermez. dokunulmazlik artistligi yapıyorlardı. ne oldu simdi? bu is illaki patlak verecekti ve oyle de oldu.

sonuncusuna dek oldurulecek bunlar. agir bedeller oduyoruz evet ama sirf bu yuzden korkup meclis yolu acilnasina artik musade edilemez. size kalsa eminim toprak bile verirsiniz. hani tayyip orayi burayi satti ayaklari yapiyorsunuz ya kac yildir. bu kafayla o isi yapacak olan sizsiniz.

sonuna kadar destekliyorum devleti. siz de izlemekle kalacaksınız. sizin dusman gordugunuz tek adam tayyip. size dusman tek, tayyipe dusman cok. tayyipten kasit biziz. bize dusman cok. hepsi bir olsun, biz hep tekiz. sizin kafaniz bunu pek algilamaz ama yine de hatirlatayim. musluman turkler, dunyanin basina bela olan bu seytanlara karsi tekrar uyanmistir ve geri adim atmayacaklardir.

siz buna ister şov deyin, ister osmanlicilik. oturun internet koselerinde bos konusun, baska bir ise yaramaz sizin kafaniz. Aynen oyle, cihansumul hareketimiz baslamistir ve boyle devam edecek. siz istemeseniz de o nur tamamlanacak.

Mini etekli taksim tayfası dengeleri lehine çevirebilecek mi?

Başarılı bir salvo geldi. Bu siyasettir ve siz anlamazsınız.

Mini etekli taksim tayfası dengeleri lehine çevirebilecek mi?

Başarılı bir salvo geldi. Bu siyasettir ve siz anlamazsınız.

Civima len. Nerde nasil davranacagini bi ögren artik.
Yada git forum oyunu oyna.

Genele;
Clinin korudugu iceri alinan politikacilar hakkindaki suclamalar;
"terör örgütü PKK propagandası yapmak", "suçu ve suçluyu övmek", "halkı kin ve düşmanlığa tahrik", "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya teşebbüs"

Bu suclamalarin yalan oldugunu iddia edenler var mi?

Tutturmuslar bir Fetöyle akpnin bagi varmis, yok kankalarmis falan filan.
Fetoyla bagi olmayan mi vardi ?
maxresdefault.jpg

bulent-ecevit-ve-fetullah-gulen-arasindaki-tuhaf-iliski-h1470383103-3e0d2f.jpg

700x235469_feto_1.jpg

23mart14-hk1.jpg

Fetullah+Herkesle.jpg

vefovnmefbrt.jpg

Eskiden kankalarmis falan filan beni baglamaz !
Su anda nerede duruyorlar ise gelecekleri ona göre degerlendirirlir.
Ya kodese ya Meclise....

Hahahah :)) eskiden kankalarmış beni bağlamaz dedi ya adam :) o zaman biri çıkar " eskiden pkklıymışsa da beni bağlamaz" derse noolacak. Kaldı ki bkz: oslo

başkanlık çok yakışıcaktır , tıpkı filmlerdeki gibi...

+ başkanım şehre bir meteor yaklaşıyor ?
- tüh tamda yeni köprümüzün açılışının olduğu hafta

Geri