chp ve kilicdaroglu sagolsun seloya iyi sahib cikiyor. kurtlari gorelim eller eller..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ZiFiR bölgede yaşayanlar çok mu mutlu olaylardan? 28 tane belediyeye kayyum atandı ses çıktı mı, hayır. Kürtler de bıktı senelerdir. Asla kazananı olmayacak bi savaş bu. Ayrılıkçı olanların sayısı çok az. Zorbalık derebeylik kabadayılık ve terör tasvip edilemez. Ama devletin bi tarzı olur. Tavrı olur. Bi tecavüzcüyü yakaladınız ve öldüresiye dövüyorsunuz. Bu dövenlerden ikisi de başkasının karısına kızına falan falan sarkan tipler. Gelip " olm durun lan yeter, teslim edelim öldürmeyin" diyorum. Sonra bana " tecavüzcüyü mü koruyorsun sen" diyorsunuz.
Bi tecavüzcüyü yakaladınız ve öldüresiye dövüyorsunuz. Bu dövenlerden ikisi de başkasının karısına kızına falan falan sarkan tipler. Gelip " olm durun lan yeter, teslim edelim öldürmeyin" diyorum. Sonra bana " tecavüzcüyü mü koruyorsun sen" diyorsunuz.
Sevenlerin bol olsun devam edemiycem pes edesim var sen devam et
Bu keyifli sohbeti bırakmamalısın. Tuğralı doblocularda kısa devre varken olmaz. ahdjdkdk
Mini etekli taksim tayfası dengeleri lehine çevirebilecek mi?
Başarılı bir salvo geldi. Bu siyasettir ve siz anlamazsınız.
cihansumul hareketimiz baslamistir ve boyle devam edecek. siz istemeseniz de o nur tamamlanacak.