başkanlık hayırlı olsun

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Bir türlü alamadığımız güneydoğuyu, hdp nin seçime girememesi ile tek bir oy dahi alsak komple kapatıyoruz arkadaşlar. Ha, bi iki bağımsız aday çıkarmasına izin veririz belki demokratik görünsün işler diye. Nasıl olsa İstanbul'un hdp seçmeni şırnak bağımız adayına oy veremez :)) mhp zaten arkadan iteleyecek. Ohh. Şahane bişey lan demokrasi.

demokrasi anlayışı cocuk öldürmek, bomba patlatmak, askere silah cekmek olan bu katillerin ve sizin gibi sempatizanlarin hak edecegi demokrasi ancak budur. cinayete destek veriyorsunuz siz ve neyi hak ediyorsanız onu yasayacaksiniz. siz degil misiniz "hendek siyaseti" deyip serefsizligini ort pas eden? yorumlariniz bir sey degistirmeyecek. siz eli kanli teroristlere, uyuşturucu sebekelerinin baronlarindan baska kimseye baskanim diyemezsiniz. icinizden tek bir kürt bulun hadi. nerde bir ermeni var pesine takilmissiniz. utanin.

alamadigimiz guneydoguymus. igne deliginde olsaniz tek tek gebertileceksiniz. mhp arkadan iteleyecek deyip yalniz kaldik ayagina dusmeyin hic. kicinizi yasladiniz israile, almanyaya, belcikaya kosun.

devlete bas kaldiracaksiniz oyle mi? millete kufur edeceksiniz? hadi bakalim. Bu simarikligin da bedeli olur merak etmeyin.

eş başkan ne ifade ediyor? sırtını teröre dayayan milletvekilinden beklentiniz nedir?demokrasinin anlamı çukur kazıp bomba döşemek mi?katil yardakçıksı silhonun içeri atılması sizi rahatsız ediyomu?

yere göğe sığdıramadığın cliye bak Oggy Cli reyis büyüksüüüün !
Cli neyin tatavasını yapıyosun bilader? İçeri alınanların yasını mı tutuyorsun? Onların hakkını forumsalda mı arıyorsun?
Pkk yı mı savunuyorsun?
Lakin içeri alınanların hepsinin pkk ile bağları var.

climax'ın pkk ya da bağlantılı şeyler ile alakası olmadığından eminim, yazdıklarının altında illaki bir ironi ya da başka bir mesaj vardır. yazdıklarına cevap vermeden önce bu ihtimalleri göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Aha tuğralı doblocular çıldırmış. Pkk ajitasyonuyla gerçekleri bağırarak bastırmaya çalışıyorlar. Megri megri zamanı da bu hassasiyetinizi görmek isterdim sizin. Ben miyim birader in ovaya siyaset yap diyen. Ben miyim teröristin ayağına savcı getiren. Ben miyim şehide kelle diyen. Nooldu, vatanseverliğiniz mi depreşti osmanlıcıklar

Hele şu "başka"nın yorumundan sonra dört defa daha okudum yazdığımı. Nasıl okudun nerenle anladın babacım sen? Olm şablon cevap mı yapıştırıyo bu aktrol tayfası her başlığa?

Aha tuğralı doblocular çıldırmış. Pkk ajitasyonuyla gerçekleri bağırarak bastırmaya çalışıyorlar. Megri megri zamanı da bu hassasiyetinizi görmek isterdim sizin. Ben miyim birader in ovaya siyaset yap diyen. Ben miyim teröristin ayağına savcı getiren. Ben miyim şehide kelle diyen. Nooldu, vatanseverliğiniz mi depreşti osmanlıcıklar

Dediklerini üstüme alınmamakla birlikte..Doçtor ben sorularıma cevap alabilirmiyim mümkünse o derin tecrübe ve birikimlerinizden saygı çerçevesi içerinde cevaplarmısınız.Ayrıca bi artı sorum daha var Osmanlıda sizi rahatsız ediyor mu?

@ZİFİR canım benim. Osmanlı dediğin Anadolu Selçuklu kadar önemli benim için. Kimsenin tekelinde değil. Ama bu işler böyle olmuyor. Sekiz milyon oy alan adamı alıyorsan içeri, o sekiz milyonun ideolojisini ne yapmayı planlıyorsun? Madem siyasi illegaliteye bulaşırsa kafası kesilebilir, o halde neden bir tane bile adamı vermedi akp feto terör örgutunden? Kandırılmak allah affetsin demek kurtuluşsa selo'da kandırılmış şeytana uymuş olamaz mı? Böyle mi olsun ülke? Gücü eline alan önü geleni silksin silkelesin mi? Yo dostum yo. İşimize geldiği zaman megri gelmediği zaman terörist demek olmaz.

Zorunlu edit: Adam gelmiş editlemiş mesajı. Başta pkk ve hdp yi edepsizce eleştirdiğimi de bahane etmiş. Asıl pkk ya laf ettirtmeyen site yönetimidir

Bir Akp'li ömrü boyunca 700'den fazla kandırılabilir.

s0XcpuK.jpg

recep-tayyip-erdogan-aldatildik_251099-8700_640x360.jpg

hqdefault.jpg

sahte_belgelerle_kandirildik_h53633_46094.jpg

bu-kez-gercekten-kandirildi-2610151200_m2.jpg

cf067e3d15c2b285e6358f732d8116b9.jpg

4844_1.jpg

151.jpg

ImageHandler.ashx

kandirildik_1193143.jpg

15585.jpg

Vay be düşmanımın düşmanı dostumdur he utanmazlar

@ZİFİR canım benim. Pkk ya ayrı hdp'ye ayrı kafam girsin. Osmanlı dediğin Anadolu Selçuklu kadar önemli benim için. Kimsenin tekelinde değil. Ama bu işler böyle olmuyor. Sekiz milyon oy alan adamı alıyorsan içeri, o sekiz milyonun ideolojisini ne yapmayı planlıyorsun? Madem siyasi illegaliteye bulaşırsa kafası kesilebilir, o halde neden bir tane bile adamı vermedi akp feto terör örgutunden? Kandırılmak allah affetsin demek kurtuluşsa selo'da kandırılmış şeytana uymuş olamaz mı? Böyle mi olsun ülke? Gücü eline alan önü geleni silksin silkelesin mi? Yo dostum yo. İşimize geldiği zaman megri gelmediği zaman terörist demek olmaz.

Bak böyle ne aytınlayıcı konuşuyosun anlayanlarda dötünden anlamasın seni.(tabi burada kimselere laf söylemiyorum herkesin idoleji kendine)Ama bir şeyi eleştirirken sanki terör tarafındaymış izlenimi bırakmıyor musun sence?Ben hdpnin seçmeninin hepsini terörist olarak görmüyorsam hükümetinde her birinin doğru yada yanlış strateji uyguladığını düşünmüyorum.akpde fetücü var mı? Yok denilemez cocuk inanmaz ama onunla ilgili bi analiz yapamadan cahil kaldım.ama silhonun ve üşbeşinin terörle ortaklaşa iş yaptıkları açık değil mi açık bunu siyasetle değilde neden her podyuma çıkışında terör ağzıyla konuşuyor?Ayrıca benim bildiğim 8minyon değil 6 milyon seçmeni."Geçenlerde tunceliye yolum düştü insanları silah tehdidiyle destek istediklerinide işittim yine diyarbakırlı arkadaşım aynı şeyleri söyledi doğruluk payı yüksek." Tırnak içindeki bölüm hakkındada düşüncelerini merak ediyorum.

ZiFiR bölgede yaşayanlar çok mu mutlu olaylardan? 28 tane belediyeye kayyum atandı ses çıktı mı, hayır. Kürtler de bıktı senelerdir. Asla kazananı olmayacak bi savaş bu. Ayrılıkçı olanların sayısı çok az. Zorbalık derebeylik kabadayılık ve terör tasvip edilemez. Ama devletin bi tarzı olur. Tavrı olur. Bi tecavüzcüyü yakaladınız ve öldüresiye dövüyorsunuz. Bu dövenlerden ikisi de başkasının karısına kızına falan falan sarkan tipler. Gelip " olm durun lan yeter, teslim edelim öldürmeyin" diyorum. Sonra bana " tecavüzcüyü mü koruyorsun sen" diyorsunuz.

Konu tatlı.

Tuğralı doblocular mağlup durumda. Atak bekliyorum.

agdjgg. Sanalı ciddiye almadığımın ve tatmin olduğumun ifadesi. Sanalı ciddiye alma üstadına, yazıyı çerçevelettiğimi bildirmek isterim. Televizyondan amcaya, dayıya selam göndermek gibi.

Konu tatlı.

Tuğralı doblocular mağlup durumda. Atak bekliyorum.

agdjgg. Sanalı ciddiye almadığımın ve tatmin olduğumun ifadesi. Sanalı ciddiye alma üstadına, yazıyı çerçevelettiğimi bildirmek isterim. Televizyondan amcaya, dayıya selam göndermek gibi.

Yozgatta oturup, yavuz sultan selim koprusunu alkışlayan, sonra kamyonuyla geçtiğinde ödediği parayı yüksek bulup isyan eden adamdır sanal olan.

Yozgatta oturup, yavuz sultan selim koprusunu alkışlayan, sonra kamyonuyla geçtiğinde ödediği parayı yüksek bulup isyan eden adamdır sanal olan.

Özel mesaj yönlendirmesi mümkün mü? O an, bu cevabı yazmayı düşünebilmek isterdim.

Eleştiriden öleceğim. İç savaş yaşıyorum. Öğrendiğime göre beni sevmeyen de çokmuş. Depresyonumdan başka bu konuya katkı sunabileceğim bir şey yok elimde.

Bardak

Biraz pohpohla beni. Siyaseti eleştirip çay ısmarla. Veya sert sözlerle insanları azarladıktan sonra kaslı kol fotoğrafı ekle.

Sanırım fitil Demirtaş'ın "seni Başkan yaptırmayacağız" cümlesi ile ateşlendi. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Hdp yeni ortaya çıkmış değil, öncesinde de aynı düşünce yapısında idiler. Aponun savunuculuğunu hep yaptılar ve hükümet o zaman neden rahatsız olmuyordu,neden daha önce harekete geçmedi asıl sorun bu. Birlikte röportaj ve poz verirken hersey güzeldi,her iki tarafın da samimi olduğunu düşünmüyorum. Gücü,gücü yetene...

Geri