Stockholm Sendromu
Elmas Üye
dkfjhdjkhdfjghdfjhajjajahdhdhhdjakhkja
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen neden hala Tayyibe oy vereceksin nedenlerini sıralasana canımTuvalet terliğine oy vereceklerden cevap bekleme
Çok akkıllı oldukları için o zaman Fetönün kötü niyetini görememişler abisi. Aldatılmış temiz ve saf kalpli Akkoyunlar.Şunun yok mu 2016 öncesi twitleri veya forumdaki siyasi yorumları gülelim.
Örnek:
Ekli dosyayı görüntüle 76053
Hahahahahahaha reziller ya
Sen önce arkadaşın sorduğu soruya cevap ver konuyu değiştirmeSen neden hala Tayyibe oy vereceksin nedenlerini sıralasana canım
Bana kimse bir şey sormadı. Ben sana sordum. Cevabın yok konuyu kaynatıyorsun gene.Sen önce arkadaşın sorduğu soruya cevap ver konuyu değiştirme
Soru orda oku cevap ver hadi oyalama insanlarıBana kimse bir şey sormadı. Ben sana sordum. Cevabın yok konuyu kaynatıyorsun gene.
Alayı fetötapardı ahahhaŞunun yok mu 2016 öncesi twitleri veya forumdaki siyasi yorumları gülelim.
Örnek:
Ekli dosyayı görüntüle 76053
Hahahahahahaha reziller ya
Sen benim soruma cevap veremiyorsun baskasını öne atıyorsun.Soru orda oku cevap ver hadi oyalama insanları
Uzay çağına geldik yakında aya adam gönderiyoruzSen benim soruma cevap veremiyorsun baskasını öne atıyorsun.
Bak neden Tayyibi seçtiğini söyleyemiyorsun.
Ben secmiyorum cünkü ülke felakete gidiyor. Bu neden yeter demi.
Senin secme nedenlerin ne? 20 yıl sonra nereye geldik söyle.
Hadi canım gerçek sebeplerini sayki kimse sana sonra akkoyun, çomar,...... demesin.Uzay çağına geldik yakında aya adam gönderiyoruz
İsteyen istediğini diyebilir, hayatımin herhangi bir noktasında değil hiçbiriHadi canım gerçek sebeplerini sayki kimse sana sonra akkoyun, çomar,...... demesin.
Bunu biliyorum, sen gene de hangi nedenlerden dolayı inadına Tayyibi seçeceğini sırala, belki beni dahi ikna edersin demi.İsteyen istediğini diyebilir, hayatımin herhangi bir noktasında değil hiçbiri
Lan kel serko, fetötaparlar ya kodeste, yada Yunana kaçtı. şimdi de sen tapıyosun, destek bekliyosun onlardan. Beşiktaşa gelsene bi bira ısmarlim sanaAlayı fetötapardı ahahha
Biraderim bu forumda fetö öven arkadaşlar yok muydu? .dd biz hayal mi gördük hepimiz : DLan kel serko, fetötaparlar ya kodeste, yada Yunana kaçtı. şimdi de sen tapıyosun, destek bekliyosun onlardan. Beşiktaşa gelsene bi bira ısmarlim sana
Exfetöcülerin kralları devletin iyi kademelerinde ayrıca .d bank asyada es kaza hesap açan adam içeride, bak bakalım genel müdürü falan nerede?Lan kel serko, fetötaparlar ya kodeste, yada Yunana kaçtı. şimdi de sen tapıyosun, destek bekliyosun onlardan. Beşiktaşa gelsene bi bira ısmarlim sana