Başkalarının Profiline girince ne yaptıklarını göremiyordum neden?

Konu sahibi son olarak 4532 gün önce görüldü
Yeni üyelik açıp bi dene , eğer yine aynı problem olursa senin bilgisayarın bozuk :)

EmRe tek sorun bende değilmiş :) görüyoruz firebox indirmmim boş yere ben :D

@EmRe tek sorun bende değilmiş :) görüyoruz firebox indirmmim boş yere ben :D
Hehee @Perii bak yorma kendini bebemm bukadar @EmRe Adminimiz belki bir hal çaresini düşünür:D sana bir rütbe verir geniş kapsamda arzu ettiğin heryeri gezinip dolaşrsın, herşey Bir ayara bağlı:D:D Adminim HelpPerii'ye oda kurtulursun bizde kurtulalım:D

Sonya başka dert bulurum ki :D 2 ay daha görev verilmez bana pembe de olmak istemiyorum :) pembe rengi sevmem :D zaten ben görevde istemem kendileri verirse versin :D benim derdim 3 4 kişinin profilinde grip ne yaptıklarını öğrenmek :p

@Sonya başka dert bulurum ki :D 2 ay daha görev verilmez bana pembe de olmak istemiyorum :) pembe rengi sevmem :D zaten ben görevde istemem kendileri verirse versin :D benim derdim 3 4 kişinin profilinde grip ne yaptıklarını öğrenmek :p
:D:D:D iki kişiyi biliyorumda diğerlerini işde bilmiyorum:D hani dicektim ben onları biyerde görürnce hemen sana haber veririm sen rahat ol bu konuda Perii :D

Çok bi seçenek yok aslında ya konudadır ya profilde yada özel mesajlaşıyodur :p yazı tura at :D

Kim online listesi diye birşey var mı burda :D nasıl gözüküyormuş o :D Aşağıda açık bırakanların nick'leri var onu demiyorsunuz heralde :D Ben neden hiç birşey bilmiyorum :zuha: @Perii aydınlat beni lütfen :D:D:D

benim gibi bagımlı üyeye yasak orası EndgirL :D işte ben mesela senin profile gelip ne yaptıgını gorebiliyordum :D artık goremiyorum onu söyledim büyük der oldu adminlere söylemektende yoruldum :D

Kim online listesi normal üyelere kapalı durumda
Perii bak biz eziklerden olduğumuz için bize Kim online listesini kapatmışlar bebemm :o yani bizde çalışak kazanak mevvkii duruma gelek bizide rütbelesin Admin şikayetimiz otomatikmen ortadan kalkıyor yani kim kiminle ;anladın dadlumm:D çalış çalış çalış Perii :D

Sonya benim çalışmamla ne alakası var ya ben ben çalıkan üyeliği gectim bağımlı oldum :D istemem yetki ben ki :) gelip farketmiyorlarsa çalışkanlımı daha bişey istemem ben :) dimi Sonya :)

Öncelikle Merhaba :cix: EmRe abi verdin linki ancak yetkimiz olmadığı için göremiyoruz :)
Perii nin demek istediğini ben anladım,geçende bi arkadaşımın profiline girdim"Şimdiki Durum:Forumları Arıyor"gibi şu anda ne yaptıkları yazıyordu..Ancak şu an bakıyorum Online olmasına rağmen Şimdiki Durum bölümü yok..Aynı sorun bendede var :)

Bu sorun artık kalmadı.
Bir tek lanet olasıca sileksıbılı göremiyoruz gizli takıldığından ötürü. Yeri gelmişken #banforlanet
Konu kilit, by.

Ben hiç bakmıom ne yaptiğiniza eğer girmişsem mobil bağlaninca konu başlığına bascam derken, parmağim üstünüze basmiştir
Naparsanız yapın

Geri