Başkalarının Profiline girince ne yaptıklarını göremiyordum neden?

Konu sahibi son olarak 4531 gün önce görüldü
Şimdi ben birnin profillerine girnce ne yaptıklarını görüyordum şimdi göremiyorum ne yapmam lazım görmem için bilen var mı bide tek benimm başımamı geliyor bu olay merak ettim :)

Son Aktivitesi: Bugün 00:41 şunun altına yazması lazımdı :)

Not: Tamam meraklıyım itiraf ediyorum da ama ne yapıyorsun sormam karsındaki insana onu görürsem dimi :p

Belki şuan baktığın kişi bişey yapmıyodur olamaz mı :p

Sonya bilsem itiraf bölümüne açardımda :D ya zaten topu topu 3 5 kişinin profiline bakıyorum onlarında goremiyorum ne ettiklerini :D sen de goremiyorsan başvur :P

ben daha user olduğum için benim yelpazem sizin kadar geniş değil bu konuda:D olsun şikayetci değilim herşey zamanla olur Perii:D dileğim sorunun çabuk giderilmesi .)

Bendede var ayni sorun
Kim online listeside kapali

kim var online listesi gorevli değiliz o yüzden kapalıda :)

Tek sorun bendemi sizlerdede sorun varmı araştırıyorum şimdi Sonya sende goremiyor musun birnin profiline girince ne yaptıgını :)

Kim online listesi ile profildeki birbirine baglantili degilmi zatwn?
Kim online listesi kapali oldugu icin profildede gozukmuyor bildigim kadariyla. Ayni kapiya cikiyor yani kim online listesini kapatan profilide kapatir yada hic acmaz.

Bnce ikiside baglantili. Yillardir forumlardayim hep ole oluyodu.

EmRe geçen gün de aynı hadise oldu Perii göremediğini söyledi düzeldi kendiliğinden. Demek ki var birşeyler.

şunlara bak gelde gülme mahallenin muhtarlarındaki müzevir müzeyyen ilan ediyorum seni Perii :D

Geri