Başka dinden birisiyle evlenir miydiniz?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
Bu çok derin bir mevzu. Çok aşıksam evlenirim, ailemde başta tepki gösterir ama karşı çıkmaz büyük ihtimalle. Sonra bayram olur o tatile gitmek ister, ben ailemin yanına. Ramazan ayı gelir ben oruç tutmak isterim, o dışarıda yemek yemek falan. Ben namaz kılmak camiye gitmek isterim, o kısıtlı zamanlarda dışarıda olmaktan şikayet eder. Ben kurban kesmek isterim o bunun canice olduğunu düşünür karşı çıkar. Çoluk çocuk olur ben müslüman olsun isterim oda hangisini isterse o olsun der. Olan çocuğa olur. Birde aileler var tabi. Din her ne kadar önemsiz gibi görünsede dinine örf ve adetine bağlı yaşayan her iki insan içinde zor. Olmaz yani yürümez o iş. Bir yerden sonra müdahale başlar. Evimde asla şarap içemez domuz eti yiyemez mesela. Bende aynı şekilde ona uyum sağlayamam. En iyisi hiç evlenmemek, bekarlık sultanlık :T:

evlenirim , dinsiz olsada evlenirim.. iyi bir insan olsunda dini ırkı önemsiz şeyler benim için.

kızı alana kadar müslüman oluruz alnımızda mı yazıyor dinsiz diye ?

ortamlarda müslümanız dersiniz olur biter eheh.

Evlenmem bu konuda net çizgilerim var, eş olarak belki tolere edilebilir bazı şeyler ancak çocukları yetiştirirken büyük sorunlar çıkar.

olm bi düşünün la slav ırkını.din iman dinler misiniz?

Evlenmem.
Aynı dinde olduğum insanla bile anlaşamıyorum.

Evet,Dil aynı olduğu takdirde sorun olmucaktr .d

Evlenme kısmını bilemem de, farklı dinden insanlarla sohbet etmek zevklidir... Anlaşılabiliyorsa neden olmasın..

Evlenmem muhtemelen, ama arkadaş olmuşluğum vardır.Bununda konuyla alakası yok =)

Büyük konuşmak istemem ama evlenmem
Yine büyük konuşmuş oldum dimi :D

Hay ben benim yıkılmaz tabularıma :honk:

Evlenseydik şimdi böyle mi olurdum :dyg:

Büyük konuşmamak lazım. Kendi dinimden biri olmasını isterim tabi, ama olmazsa da napalım..

Geri