Basiniza Gelen en Igrenc Olay/?/

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atlet şortla gecenin bir yarısı en son kata çekyat taşıyorduk kardeşimle. 4. katta bi kız vardı toplasan 4 yılda bi kaç defa karşılaştığım tam 4. kata geldik kızın kapısına dayandım mecbur dönmek için biladere az dur soluklanayım dememe kalmadı kız kapıyı açınca üstüne düştüm. gece gece çöp atası tutmuş. tabi çığlık kıyamet apartman aşşa indi kız bizi hırsız sandı. Allahtan apartman tanıyo bizide öylece kapandı konu.orda baya utandım sonra yukarı çıkarken içimden de mal hırsız olsak çekyatmı çalarız deseydim keşke diye söylene söylene gittim

Bu mesaj Ayfon altıes atmışdört cigabayt sipeys gıreyden yollandı (3450TL Tofaş parası)

kucukken sarilik hastaligina yakalanmistim gittigim her doktor bana tatli ve bol sekerli urunleri yememi tavsiye etti tabi birde köyün koca karilari vardir annem birde ona gidelim dedi yardimci olur bize neyse gittim iki kasimin arasini jilletle kesti sonra anneme birseyler dedi gizlice isimiz bittti eve donduk annem bir sise getirdi bunun icine idrarini koy dedi doktora verecem dedi bende inandim siseyi idrarla doldurdum aradan 1 saat gecti annem hosaf getirdi bana ic dedi bende ictim cok guzel tadi vardi : ) sonra bana dedi hosavin icinde idrarin var kendi idrarini icince hastaligin gidermis :D

3 arkadaş bi yere gidiyorduk tabii o zamanlar spora gidiyordum askerden önce 2-3 ay kala cuma namazından çıktık üst mahalleye çıktık diğer arkadaş baya atarlı böyle tam üst mahalledeyken çocuklara sataştı ne bakıyon bilader falan ben diğer arkadaşla sandık ki arkadaşı biraz ilerledik o gelir diye arkamı bi döndüm çocuk çömelmiş kafasını vuruyolar çakı falan kafasını deldiler çocuğun sonra yanımdaki arkadaşa baktım kıpırdamıyo korkak zaten benimde saçlarım uzun saçımı düzelttim koştum çocukların yanına noluyo lan dedim sonra bana çakıyı sallamaya başladılar yürü len dedim kaçmaya başladılar arkasından koşturdum yetişemedim 3 kişiydiler normalde almamız gerekirken alamadık, ama arkadaş sataşmasa çocuklar yoluna gidiyodu sataşınca dayak yiyen o oldu kafası falan kanadı, sonra 3-4 arkadaş yollara düştük aramaya dövcez diye ellerimizde sopa sonra bulamadık tabii o ayrı muhabbette orda bitti yani :asd:

kucukken sarilik hastaligina yakalanmistim gittigim her doktor bana tatli ve bol sekerli urunleri yememi tavsiye etti tabi birde köyün koca karilari vardir annem birde ona gidelim dedi yardimci olur bize neyse gittim iki kasimin arasini jilletle kesti sonra anneme birseyler dedi gizlice isimiz bittti eve donduk annem bir sise getirdi bunun icine idrarini koy dedi doktora verecem dedi bende inandim siseyi idrarla doldurdum aradan 1 saat gecti annem hosaf getirdi bana ic dedi bende ictim cok guzel tadi vardi : ) sonra bana dedi hosavin icinde idrarin var kendi idrarini icince hastaligin gidermis :D
gatverdammeee baaaah :bekle

Danimarka'ydı sanırım bir yurt dışı çıkışında valizim kaybolmuştu. Yeniden alışveriş yapmıştım geri dönüşte yine aynı şekilde sorun yaşamıştım.

Bunları böyle kolay yazdığıma bakmayın bir insanın iki kez bavulunun kaybolması az rastlanır türden adjlhskym

1 bardak vodkayla sarhoş olup gecenin bi vakti kendi kusmuğumda boğulurken arkadaşların hastaneye gitmeden önce 3 defa duş aldırıp kusmuğumu temizlemesi ve gittiğimiz hastanede doktorla kavga edip oraları yıkıp bunların hiçbirini hatırlamamam ve o kusmuk kokusunun burnumdan 3-4 hafta gitmemesi olabilir sanırım .s.s
gerçekten iğrenç bişi ya bak yine tiksindim kendimden .s.s

Amber isminde okuldan yahudi bir kiz vardi ayakkabilari yaliyordu hep. Balerin ayakkabilarim vardi siyah parlak Amber'e yalayabilirsin diyordum yaliyordu ve paril paril parliyordu :S Hala yaliyor mu bilmiyorum :D

Amber isminde okuldan yahudi bir kiz vardi ayakkabilari yaliyordu hep. Balerin ayakkabilarim vardi siyah parlak Amber'e yalayabilirsin diyordum yaliyordu ve paril paril parliyordu :S Hala yaliyor mu bilmiyorum :D

o kiz artik iflah olmaz :D hitleride gectin kiz o ne oyle ayakkabilarini yalatmak oyle bir iskence kimsenin aklina gelmezdi :hi::hi::hi:

bir sabah kalktığınızda koltukaltı ve bacak aranızın pişik olduğunu düşünün bununla kalsa iyi boynunuz tutulmuş ve sesiniz kısılmış bunların hepsini aynı anda yaşadım üstelik 5 yıldızlı bir otelin havuz bar'ında çalışıyordum nasıl rezil oldum siz düşünün animasyon ekibinden çok ben eğlendirdim müşterileri :asd:

Gece duşumu almıştım tam sigara içip giyinirim diye düşünüyordum ki aklıma çöpü dışarı çıkarmak gelmişti.(Şeytanın oyunu :p)Sadece kapı önüne koyup sabah çıkarken atarım dedim . Ve boş bulunup bir adım daha atmamla üzerimde havlu ıslak saçlar kapıda kaldım.Hiç unutamam üzerimde havluyla apartman sakinlerinden çilingir aramak zorunda kalmamı . Büyük rezillikdi :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri