Basiniza Gelen en Igrenc Olay/?/

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin hayatinda yasadigi tuhaf ,igrenc,unutulmaz olaylar hadiseler vardir illaki hala etkisinde kaldiginiz unutmadiginiz olay nedir?

bikeresinde bira almış eve koşuyordum o aradada polis otosuna denk geldim tabi üzerimde İron Maiden kazak vardı baktım polis dur mur çekti ulan korktum neden korktuysam başladım kaçmaya duramadımda ama koşarken ulan ben neden kaçıorum oldum sonra izimi kaybettirdim ev arka sokaktaydı erifler sabaha kadar bahçeleri aradı hani evlere çıkıp sorsalar annem muhtemelen elleriyle teslim ederdi beni iğrenç bir durum o YANLIŞ ANLAŞILMAK

yolda amcanın birini kemeri ile oynarken görmüştüm :(

ahaha hiç güleceğim yoktu :D

dalgınlıkla sigara külünü içtiği kahvenin içine döküp sonra farkına varmadan içmiştim.

aaaa öyle mi eğlendiysen daha kötüsü de var anlatıyım mı:pat:
şaka şaka :D gerçekten iğrenç ama:benmi:

ders ortasinda altima isedim:oy::oy::oy:

Oda bir şey mi aga, bizim sınıfta ilkokulda 1 kız vardı her gün altına s*çıyodu gerisini sen düşün yanımızdan geçerken bile öğğ çektiriyodu :asd:
Sen iyisin bile :D

DEMEK BETERIN beteri varmis :D

Cafe katına çıkmak için bindiğim asansörde, arkamdaki kızın sırtıma kusması.

Derste altına yapan bir arkadaşım vardı (6 sınıftaydık) aynı sırada oturuyorduk onu korumaya çalışırken herkes ben yaptım sanmıştı utanmıştım.::benmi:

Kuzenimle dışardayız akşam üstü birde ogün eve geçmicez kuzenime gideceğiz dolaşıyoruz filan birden kafamda bir ağırlık hissettim elimi bir attım bir martı tuvalet ihtiyacını kafama yapmıştı ajskajs :D
Yahu eve de gitmiyordum çok iğrençti ya :p
Şans senden yana diye diyer avutmuşlardı beni bir şansını da görmedim asahks :D

Insaatimiz yeni baslamisti, boyumuzdan daha uzunca bi duvardan herkes atlamis son sira benimdi :D ben de oturarak atlayim bari dedim. Demez olaydim cunki patolonumun arkasi civiye asili kaldi,oylece asili kaldim havada. Insaatta calisan bi usta kurtardi beni. Ordan nasil kosa kosa ayrildigimi hatirlamiyorum bile :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri