Başak'ın foruma dönmesi için her gün konuya bir emoji bırak

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet vardı sanki öyle bir üye, bayada aktifti sanki, hakkaten ha bi başak vardı...
Ha bir de yıllarca burcum bildiğim, burcun ne diye sorulduğunda Başakım ben diye gururla hönkürdüğüm burcum Başak vardı yıllarca kandırıldığım...

başaaak geri dön tülaaayyğğğ.

ve sensiz….
Seni çok seviyorum ama bu konudan çıkmam lazimhdjsjd
Başakla arası iyi olmayanlar da yazsın.... Ben açık açık yazıyorum mesela.... çünkü gelirse o zaman gelir. Bana bir konu açılmıştı böyle geçen senelerde. Sonra biri herkesin içinde laf sokucu şekilde bir şey sormuştu hfjdjf bu laf bana arkadaslar tarafindan ss ile gelmisti ve (gerçi şuan az çok tanıştık severim kendisini) sırf ona cevap vermek için kendime yediremeyip foruma girmiştim.....

Laf sokulunca geliyorlar bence...

Forum şu modda: Tülaaaay hahaah

Tanrim beni affet asfkj
images (10) (60).jpeg

ister caps, ister gif, ister emoji bırakma... salavat zinciri, evrene mesajlar, 777 aldık, verdik, gönderdik.dklsfj kendisi bana ''gelmem sanırım'' desem de kimleeer kimleeer gelmeyiz dedi geldi, dönmeyiz dedi döndü... ne vedalar yapıldı buralarda. hayatının akışı çoktan başka yöne kaydı... ben de pek denk gelemiyorum ama gelirse çok eğlenmez miyiz?lfkgj kaosların boynu bükük, annelerini bekliyor başako<3 illa yalçın abiye mi çıkalım ya?
@Başak

sensiz-yapamiyom-t%C3%BClay-nolur-geri-d%C3%B6n.png
images

O dolu başak değil mi? Sklsk

Profil resminde Lynda Carter olduğuna göre,bu üye( @Başak ) şu an torunlarıyla meşgul olmalı. : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri