Başak'ın foruma dönmesi için her gün konuya bir emoji bırak

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burayayi görmesi için önce foruma girmesi lazım. En iyisi instasini ver oradan bırakalım emojimizi. Gerçi ben kimsenin eksikliğini hissettmem. Kendi kendime bile takılırım burada.
insanlar burada beşiktaş için 1903'e kadar falan sayıyo.dkjfh ben görmeyeceği konu açmışım çok mu hocam?fghgf

ayrıca başak burada değil arkadaşlar.... buradaysa da benim haberim yok.dfkjh

insanlar burada beşiktaş için 1903'e kadar falan sayıyo.dkjfh ben görmeyeceği konu açmışım çok mu hocam?fghgf

ayrıca başak burada değil arkadaşlar.... buradaysa da benim haberim yok.dfkjh
Beşiktaş için sayarken kimin görmesini bekliyorsun ki. Ahmet Nur'un mu

başak kim ? forumdan niye ayrıldı. kesin geçmişte fazlaca sansasyonel olaylar oldu o yüzden bu başlık böyle kalabalık, bu forum dedikoduyu çok seviyor.

Çok tatlı bir insan yaaa seversin

valla başak ile alakalı tek hatırladığım anomali, forum ilk satın alınıp ircforumları ile birleştiği zamanlarda, bizim teknik admin lanet "buğra" ile aralarında kavga mı yoksa aşk mı (bu kısmı net hatırlamıyorum) gibi bir şeyler yaşayan kişi miydi. yoksa ben mi isimleri karıştırıyorum emin değilim.

bunu gerçek manada mı yazdın yoksa ironi mi bir şüpheye düşmedim değil bak şimdi.

valla başak ile alakalı tek hatırladığım anomali, forum ilk satın alınıp ircforumları ile birleştiği zamanlarda, bizim teknik admin lanet "buğra" ile aralarında kavga mı yoksa aşk mı (bu kısmı net hatırlamıyorum) gibi bir şeyler yaşayan kişi miydi. yoksa ben mi isimleri karıştırıyorum emin değilim.

bunu gerçek manada mı yazdın yoksa irono mi bir şüpheye sahip olmadım değil.
Hayır kamkilerdi onlar. Lanet de evlendi diye biliyorum. O dönem nişanlıydı. Başak da evli zaten. Başak erkeklere yürümez oyle nnfmdn

Hayır kamkilerdi onlar. Lanet de evlendi diye biliyorum. O dönem nişanlıydı. Başak da evli zaten. Başak erkeklere yürümez oyle nnfmdn

e niye bıraktı bu kız bu forumu ? kaç para ulan bir foruma dönmek. neyse verelim parasını.

e niye bıraktı bu kız bu forumu ? para ulan bir foruma dönmek. neyse verelim parasını.
X banlamıştı süresiz. Sonra ban affı falan oldu ama orada Başak teğet geçildi neden bilmiyorum. Yeni açıldı banı işte. Umarım gelir. Belki yoğundur bilemiyorum
Gelirse kimse güvende değil sklsns

X banlamıştı süresiz. Sonra ban affı falan oldu ama orada Başak teğet geçildi neden bilmiyorum. Yeni açıldı banı işte. Umarım gelir. Belki yoğundur bilemiyorum

Onun en iyi bildiği şeydir zaten ban atmak şaşırmadım. küstürmüşler kızı. başak zor döner bu foruma ben size söyleyeyim. ben olsam ben de dönmezdim.

başak dönme kız, bok mu var burada. sen daha iyi forumlara layıksın.

Agshhshshs banı mı açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri