climax
Elmas Üye
Türkçe öğren. İntaaar değil o.Kendi kendine takilsan intahar edersin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Türkçe öğren. İntaaar değil o.Kendi kendine takilsan intahar edersin
Iste bu yüzden..Türkçe öğren. İntaaar değil o.
insanlar burada beşiktaş için 1903'e kadar falan sayıyo.dkjfh ben görmeyeceği konu açmışım çok mu hocam?fghgfBurayayi görmesi için önce foruma girmesi lazım. En iyisi instasini ver oradan bırakalım emojimizi. Gerçi ben kimsenin eksikliğini hissettmem. Kendi kendime bile takılırım burada.
Beşiktaş için sayarken kimin görmesini bekliyorsun ki. Ahmet Nur'un muinsanlar burada beşiktaş için 1903'e kadar falan sayıyo.dkjfh ben görmeyeceği konu açmışım çok mu hocam?fghgf
ayrıca başak burada değil arkadaşlar.... buradaysa da benim haberim yok.dfkjh
ha mantığınıza yatıyor yani 1903'e kadar saymak.kjsdhhaha o kim hocam? benim bildiğim tek beşiktaşlı ilhan mansız<3Beşiktaş için sayarken kimin görmesini bekliyorsun ki. Ahmet Nur'un mu
Çok tatlı bir insan yaaa seversinbaşak kim ? forumdan niye ayrıldı. kesin geçmişte fazlaca sansasyonel olaylar oldu o yüzden bu başlık böyle kalabalık, bu forum dedikoduyu çok seviyor.
Çok tatlı bir insan yaaa seversin
Hayır kamkilerdi onlar. Lanet de evlendi diye biliyorum. O dönem nişanlıydı. Başak da evli zaten. Başak erkeklere yürümez oyle nnfmdnvalla başak ile alakalı tek hatırladığım anomali, forum ilk satın alınıp ircforumları ile birleştiği zamanlarda, bizim teknik admin lanet "buğra" ile aralarında kavga mı yoksa aşk mı (bu kısmı net hatırlamıyorum) gibi bir şeyler yaşayan kişi miydi. yoksa ben mi isimleri karıştırıyorum emin değilim.
bunu gerçek manada mı yazdın yoksa irono mi bir şüpheye sahip olmadım değil.
rahat battı diyelim.sjgdsdsfHdjsjdjshdjdjsjsj bu ne be hdjsjdj
Forum çok olaysız sanırım bu sıralar...
Hayır kamkilerdi onlar. Lanet de evlendi diye biliyorum. O dönem nişanlıydı. Başak da evli zaten. Başak erkeklere yürümez oyle nnfmdn
X banlamıştı süresiz. Sonra ban affı falan oldu ama orada Başak teğet geçildi neden bilmiyorum. Yeni açıldı banı işte. Umarım gelir. Belki yoğundur bilemiyorume niye bıraktı bu kız bu forumu ? para ulan bir foruma dönmek. neyse verelim parasını.
Neyse.....rahat battı diyelim.sjgdsdsf
X banlamıştı süresiz. Sonra ban affı falan oldu ama orada Başak teğet geçildi neden bilmiyorum. Yeni açıldı banı işte. Umarım gelir. Belki yoğundur bilemiyorum
Gelirse kimse güvende değil sklsns
ve sensiz….Hdjsjdjshdjdjsjsj bu ne be hdjsjdj
Forum çok olaysız sanırım bu sıralar...
Agshhshshs banı mı açıldıX banlamıştı süresiz. Sonra ban affı falan oldu ama orada Başak teğet geçildi neden bilmiyorum. Yeni açıldı banı işte. Umarım gelir. Belki yoğundur bilemiyorum
Gelirse kimse güvende değil sklsns
EvetttAgshhshshs banı mı açıldı