Başak

Konu sahibi son olarak 77 gün önce görüldü
Yeni tanıdığım ve hemen kanımın ısındığı eğlenceli ve bir o kadar da sevecen, bazen de ciddi olabilen sevdiğim ve değer verdiğim bir arkadaşım. Eşiyle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Hayatımıza hızlı ve güzel bir giriş yapmış güler yüzlü insan. Hani her hatunun esprisi güldürmez ama Başak onlardan değil. Onu gerçekten seven bir eşi olduğunu biliyorum bu da onu çoğu insana göre daha şanslı kılıyor. Başağı sevmemde ki en önemli nedense neyin şaka neyin gerçek olduğunu kestiriyor olması benim sivri dilimi ciddiye almayıp aynı şekilde karşılık vermesi onu paha biçilemez bir dost yapıyor. Şu sıralar buralarda pek aktif olmasa da hala kendisiyle muhabbetimiz devam ediyor. Süreyya'nın da onu az örnek alıp espri yeteneğini geliştirmesini umuyorum. Birde Trabzonlu olmasından dolayı Canis ile iyi anlaşıyorlar hayır ikisi de benim kamkim ama kıskanıyorum bazen çok iyi anlaştıklarında, aralarına nifak sokasım var.

Başak.
Baskın bir karekter ve yardımını esirgemeyen bir yapısı var.
Tatlı dilli ve sevecen.
Mert ile kafaları aynı :D
Açık yürekli ve yalın.O kadar hizli yazabiliyorki kafasina gelen dusunceleri,onun yazdiklarinda dusunce yolunu izlemek cok keyifli oluyor.
Şeffaf ve acik bir dusunce yapisi var.
Gaza gelmez ve dusunduklerini savunur.
Iyiki Mert seni bizimle tanistirdi Basakcim.
Sizin atismalarinizi keyifle izliyorum:D
Evliliginde mutluluk,evinden huzur hic eksik olmasin.
Hep boyle kal.

Alleghenies hadi ya?O kadarmı kötü esprilerim?:D
Tamam Basağı referans alicim :*

Aci gelmediki.
Bilirsin insan sevdiklerine alinmaz .p

Sohbet ortamına daha önce girenler oldu fakat hiç ısınamadık.

Ama Başak öyle bi geldi ki, espriler şakalar hepimizin neşesine neşe kattı. Ben ki insanlara çok zor alışan biri olarak sölüyorum hemen ısındım. Hem hemşerim hem güzel hem esprili hem zeki herşey var ya kamkim de.

Hiç bir art niyeti olmayan , komplekssiz , egosuz ve pırıl pırıl kafaya sahip bi dostum.

Hani başı sıkışsa ne oldu demem , neredesin diye sorar giderim yanına. İşte öyle bi güzellik Başak.

Sevgiler saygılar <3

Ayrıca Alleg ile ettiği kavgaları sabah işe giderken gülerek okuyorum hobim gibi bişey oldu . Benden önce uyanıp kavga ediyolar tripler falan atıyolar ahahah cansınız ya seviyorum sizi.

Gerçek Başağı buldum beyler kesin bilgi yayalım.

V3OV6V.png

Bu da gerçek şeydi.

[YOUTUBE]eJO5HU_7_1w[/YOUTUBE]

Seviyorum bu kızı samimi içten ve doğal <3 ı love Başak

Arkadaşlar, forum ortamında hiçbir insana bu denli hızlı bir şekilde ısınmamıştım şimdiye dek, bir ilke şahit oluyorsunuz. :msm:
Allahım hem tatlış hem güzel hem hoş sohbetli hem esprili/eğlenceli, bir insan daha ne ister ki? ^^
Seviliyore. <3 :kaç:

Bire bir sohbetimiz olmasa da güler yüzlü , cana yakın bir hanımefendi.
Mutlu insanlar etraflarına da mutluluk verir, Başak'ta tam anlamıyla böyle bana göre..

Bebeğimin üye sözlüğü varmış,:k1:
bir selam çakayım dedim,sonra uğruyacam :srl:

Çok sempatik, neşeli , iki gün girmesem hemen farkediyor daha eski arkadaşlar farketmese bile o farkediyor. Dikkatli demek ki:) Severim güleryüzlü insanları=)

Hatirliyor musun amber faresu olayini jshdjshdj
Baslarda ne diyor bu kiz yaa demistim
Tanisinca ben de çabuk ısındım sana , böyle sempatik, tatlı olduğunu bilmiyordum ki :aeg: Mutlu ol <3

yaa ponçik videolarımı dersin espriler mi dersin gece gıybetleri mi dersin

allam seviom işte öyle

la la lay lay lay koyduk mu

herkes olmuşş abii

bizimkisi harbiii

seviyoruz seniii

Geri